פורסם 2008 ביולי 517 שנים אולי Nelly Furtado - All Good Things? מישהו לא מכיר את השיר הנטחן ביותר לשנת 2007?
פורסם 2008 ביולי 617 שנים מחפש שיר, פתאום נזכרתי בו... נדמה לי שהוא היה בפרסומת של MTV, הוא הולך בערך ככה(אני מתנצל מראש, אתם עוד מעט תבינו למה): אה מאנצה באני מאנצה בי אה מאנצה באני מאנצה בי אה מאנצה באני מאנצה בי אה מאנצה באני מאנצה בי Etc... no one?
פורסם 2008 ביולי 617 שנים מישהו מזהה את השיר זה : בתודה 50 cent ft akon - ill still kill שיר מאוד מוכר. רץ חופשי ב-MTV. 54 פעם ביום. אה וכן, אם תדפדף עמוד אחד אחורה תוכל לרשום שהבחור שהעלה את הסרטון, רשם את שם השיר, כתשובה לשאלה שלך.
פורסם 2008 ביולי 917 שנים יש לי 2 בקשות1. השיר שמתנגן בפירסומת של השוברי קופות ביס2. השיר שיש בפירסומת של הפמליה זאת שבהתחלה וינס אומר לאי משו did you think we will ever have thisתודה
פורסם 2008 ביולי 917 שנים יש לי 2 בקשות1. השיר שמתנגן בפירסומת של השוברי קופות ביס2. השיר שיש בפירסומת של הפמליה זאת שבהתחלה וינס אומר לאי משו did you think we will ever have thisתודהאם תוכל לעלות לינק...אני פשוט רואה הכל דרך המחשב. (בלי פסומות)
פורסם 2008 ביולי 917 שנים אני מאד רוצה לעזור לכם חבר'ה, אבל כבר מזמן נפטרתי מהמכשיר שנקרא ממיר. אם תוכלו לעלות חלק מהקליפ\פרסומת, זה מאוד יעזור לי.
פורסם 2008 ביולי 917 שנים .. אם אתה לא יכול לעזור פשוט אל תעזור, יש מספיק משתמשים אחרים בלי דרישות מיוחדות
פורסם 2008 ביולי 917 שנים טיפ קטן: תוכנה קטנה וחמודה בשם Tunatic (יש גרסא לMAC וגרסא לWIN)התוכנה "שומעת" את השיר, משווה אותו לDatabase מהשרתים שלה ונותנת לכם את השם.ממש ממש ממש שימושי ועובד מעולה, ששמעתי עליה הייתי בטוח שהרשימה שירים בשרתים שלה קטנה מאוד והתוכנה מזהה גרוע, שמחתי לגלות שאני טועה ובגדול, התוכנה "שומעת" מעולה והרשימה ענקית, חוץ משירים ישראלים את כל השירים שלי היא זיהתה, כולל טראנסים, רוק קלאסי, רוק, רוק כבד, מטאל ועוד עוד..לפני שאתם שואלים בדיון, כדאי לבדוק בתוכנה
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים מצאתי את הפרסומת ביוטיובhttp://youtube.com/watch?v=MqpVg8HLtBEמישהו מזהה?וחוץ מזה, מישהו מזהה את השיר בפרסומת של "עד החתונה" בערוץ 2?
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים מצאתי את הפרסומת ביוטיוב http://youtube.com/watch?v=MqpVg8HLtBE מישהו מזהה? וחוץ מזה, מישהו מזהה את השיר בפרסומת של "עד החתונה" בערוץ 2? Jason Mraz, I'm Yours
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.