פורסם 2008 ביוני 3017 שנים מישהו מכיר את השיר הזה ? זה מה שאני זוכר ממנו שהשחר לא יפציר בך לעולם, בוא ונלך זיכרון קטן משהו כזה
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים מישהו מכיר את השיר הזה ? זה מה שאני זוכר ממנו שהשחר לא יפציר בך לעולם, בוא ונלך זיכרון קטן משהו כזה בית הבובות - סיגפו
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים למישהו יש מושג מה השיר שבסרטון? קשה לזהות את system of a down? בכל מקרה זה prison song
פורסם 2008 ביולי 117 שנים מה השם של שתי השירים שרצים בקליפ בין הדקות 3 ל 3 וחצי? *אגב קטע קורע מצחוק מומלץ לצפות מההתחלה עד הסוף. עריכה: החלפתי קישור.
פורסם 2008 ביולי 117 שנים מחפש שיר, פתאום נזכרתי בו... נדמה לי שהוא היה בפרסומת של MTV, הוא הולך בערך ככה(אני מתנצל מראש, אתם עוד מעט תבינו למה): אה מאנצה באני מאנצה בי אה מאנצה באני מאנצה בי אה מאנצה באני מאנצה בי אה מאנצה באני מאנצה בי Etc...
פורסם 2008 ביולי 117 שנים מה השם של שתי השירים שרצים בקליפ בין הדקות 3 ל 3 וחצי? http://www.theevolutionofdance.com/songs.html
פורסם 2008 ביולי 417 שנים יש שיר ששמעתי ברדיו לפני כמה דקות ואני רוצה לדעת מי מבצע (יותר נכון מבצעת) אותו אבל לא הצלחתי לתפוס משפט שלם ממנומה שאני זוכר זה שיש משהו כמו fade to dust... או משהו to dust... שיר רגוע כזה. יעזור לי מאוד אם מישהו יצליח לזהות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.