פורסם 2009 בספטמבר 816 שנים יש הורדות ישירות לגרסאות הצרפתית והערבית של עיישה ?לא מצאתי בחנויות אז אני שואל אם אפשר להוריד.הגרסה הישראלית של "עיישה" היא של חיים משה.
פורסם 2009 בספטמבר 816 שנים טוב אז שיר שאני שומע כבר כמה פעמים וכל פעם הוא בורח לי מהראשהנה הפעם אני זכרתי אותו במיוחד בישביל לשאול את התותחיםניראה לי זה שיר של מוש בן ארי או מוקי או משהו וזה הולך ככה''אלוקים לקח 7 ימים '' משהו לא זוכראו 6 ימיםאין לי מושג זה מה שאני זוכר..מישהו ?[br]פורסם בתאריך: 8.09.2009 בשעה 22:43:51יהלום שחור תוכל לתת לינק ליפרסומת ?אני לא מוצא אותה
פורסם 2009 בספטמבר 816 שנים יא תותח !תודה רבה!פעם הבאה אבל תשאיר ציטוטאני בכלל חשבתי שאתה אומר שנחכה ומישהו יעשה (אחרי זה עשיתי חפש בגוגל )
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים הזמן עושה את שלו ..תפרט עוד קצת...אברהם טל - הזמן עושה את שלו ...אני גם אמליץ לך על עוד שיר שלו, אברהם טל - אדם צובר זכרונות ...גם שיר נחמד (:תיהנה אבירם D:
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים אני מחפש שיר בערבית שבו הזמר שר: אוואלה וואלה וואלה", מישהו מכיר?(זה הצלצול של המורה שלי לערבית ואני פשוט נקרע מצחוק כשאני שומע אותו).
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים אני מחפש שיר בערבית שבו הזמר שר: אוואלה וואלה וואלה", מישהו מכיר? (זה הצלצול של המורה שלי לערבית ואני פשוט נקרע מצחוק כשאני שומע אותו). אתה צוחק ...נכון? שמת לב שזאת תגובה מלפני שנה וחצי? הוא קצת לא מאופס בזמן האחרון .. מאז האשכול שהוא חשב מישהו מנסה להכניס דג לבקבוק וודקה (מלא בוודקה!) ...הגיע הזמן לעשות ריסט למוח.
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים אתה צוחק ...נכון? ממש לא השיר מתחיל ב"אוולה וואלה וואלה" אם זה עוזר למישהו (עכשיו באמת גרמת לי לחשוב על זה ולא חסרים שירים שיש בהם וואלה וואלה וואלה).
פורסם 2009 בספטמבר 1216 שנים אני מחפש שיר די חדש ששמעתי כבר ב-2 מועדונים בת"אזה שיר שמתחיל באנגלית וממשיך בעיבריתנראה לי של "בוייקה"יש כמו מניגינה כזו מזרחית שחוזרת על עצמה כל השיר ...יש משפט מהשיר שהצלחתי לזכור "איי לאב אמריקה ולכאן חזרתי בוייה בוייההתחלת השיר זה עם משפטים שכולם מסתיימים במילים שהסיומת שלהם דומה: NATION OPARATION OBLIGATION.... וכאלוכמה טוב לי באמריקהלשתות קפה וסופגניהבפארק עם אריקהועם מספיק מבטא אולי תהיה פה נשיקהעדיף לשמור על החלוק פסיכופטיקהמנגן לה סרנדה ברמטיקווהיא רוצה שאני אסתום ת'פה ואלך מפהאני נכנס לדיכאון עמוק הרמטיקורוצה הביתה או יותר נכון למקסיקומשחק אותה כמו איזה מריאצ'יבחליפות שחורות של גוצ'י או ורסאצ'ימנגן ברחוב לכובע ריק בשאנטיI love Americaתראה לאן חזרתי בויה בויהלא יודע מה השם של השירHERMETICO - זה השם. אחלה שיר
פורסם 2009 בספטמבר 1216 שנים מחפש את השיר ההוא, די מוכר, עם אישה ששרה כמו באופרה, "לה נולטה, לה נולטה, לה נולטה, עהההה!!!!" (קרוב לוודאי שאני מזייף קשות, אבל ככה זה נשמע)תודות!
פורסם 2009 בספטמבר 1216 שנים אני מניח שאתה מתכוון ל-Emma Shaplinhttp://www.youtube.com/watch?v=iSuRRE-dAw4
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.