פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים השיר שבפרומו של "מקלט באפלה" בYES?חשבתי שתעלו על זה מהר... אתם מאכזבים אותי P:
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים כנראה אתה מתכוון ל-Polarkreis 18 - Allein Alleinיאפ, das ist tat. השמיעה שלי לא משהו כנראה שהעזתי לחשוב שהם שרים alive ולא allein.עוד שאלה, אבל כנראה שגם כאן אני טועה בגדול במילים, כי חיפוש בגוגל לא העלה דבר:I'll find a way... away we goאני כמעט בטוח שזה של REM(או לפחות נשמע כמו משהו של REM), לא מצליח למצוא משהו קונקרטי מדי.
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים מישהו יודע מה השם של השיר אופרה מהפרומו של פרויקט מסלול בערוץ 2?מישהו יודע?
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים הפרסומת של הפסטיבל של הייניקן, יש שיר מגניב מאוד ברקע. מישהו מכיר ומזהה?עריכה: מצאתי, זה MGMT - Time To Pretend
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים אני מחפש את השם המלא של הרמיקס הבאhttp://www.youtube.com/watch?v=rSOQ7a92yn8אני שמעתי אתמול גירסה קצת יותר ארוכה של אותו רמיקס ואותה אני מחפש וכן אני יודע שרשום שם בתגובות שמי שיצר את הרמיקס הוא dj alan אבל לא מצאתי שום דבר בעמוד הmy space שלו
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים שלום חברים אני מבקש עזרה בזיהוי שירים סמבה משנות ה 90 ואלה הרמזים אני אתן דוגמאות לשירים שחודשו ועל בסיס זה אני מקווה יבינו אותי... זה שיר המקור זה שיר החידוש איזה דביל לקח את השיר המדהים והרס אותו עכשיו אני רוצה את העזרה שלכם ! זה שיר חדש וברקע מתנגנת לו מוזיקה של שיר מאד ידוע משנות ה 90.שאותו אני מחפש. תודה מראש
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים שלום חברים אני מבקש עזרה בזיהוי שירים סמבה משנות ה 90 ואלה הרמזים אני אתן דוגמאות לשירים שחודשו ועל בסיס זה אני מקווה יבינו אותי... זה שיר המקור זה שיר החידוש איזה דביל לקח את השיר המדהים והרס אותו עכשיו אני רוצה את העזרה שלכם ! זה שיר חדש וברקע מתנגנת לו מוזיקה של שיר מאד ידוע משנות ה 90.שאותו אני מחפש. תודה מראש אם אתה מדבר ככה על underdog project אז אני ממש חולק עלייך.. הם לא דבילים, וכל המוזיקה המקפיצה באירועים?!?, שלהם! תרשום ביוטיוב The Underdog Project, ותבין על מה אני מדבר!
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים זה שיר חדש וברקע מתנגנת לו מוזיקה של שיר מאד ידוע משנות ה 90.שאותו אני מחפש. תודה מראש
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים אני מחפש את השם המלא של הרמיקס הבא אני שמעתי אתמול גירסה קצת יותר ארוכה של אותו רמיקס ואותה אני מחפש וכן אני יודע שרשום שם בתגובות שמי שיצר את הרמיקס הוא dj alan אבל לא מצאתי שום דבר בעמוד הmy space שלו Cancion Del Mariachi (Radio Mix)- Wayko & Bill Brosnan
פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים http://www.megaupload.com/?d=I0RA180Zדוגמית של שיר ישן ברמיקס אני מחפש את השיר המקורי למי שיכול לעזור לי לימצוא חיפשתי בגוגל את צמד המילים אבל נתם לי על השואה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.