פורסם 2009 ביולי 2316 שנים הכבשה מלמעלה ברחובות, Prom הסיום של התיכון, מסיבה אחת ב"בלה שלומקינס" בתל אביב, האקדמיה גם בתל אביב, ועוד כמה מקומות שאני לא זוכר...
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים אז ככה...שיר חדש נראה לי (משהו כמו חודש..) זה האוס שמתנגן במועדונים רבים..הוא מתחיל בנגינה של אקורדיון - נטו אקורדיון בלי שום תוספת , זה נשמע כזה קצת רוסי בהתחלה ואז נכנס לזה קצב להיט אחושרמוטה בבקשה אם מישהו חושב שהוא יודע על מה אני מדבר שיזרוק תשם של זה
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים כרגיל אני פונה לתותחים והפעם עם אחת קלהיש איזה פרסומת ב22 עם שיר של ריהאנה ממש ממש בסוףהוא חרוש וישןוהיא אומרת בו להלה להלה להלה וזה לא השיר מטריה.יש למישהו מושג מה שם השיר ?
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים X BOY זה לא זה זה שיר של ריהאנה וזה יותר ''אלה'' מאשר ''לה'' ניראה לי.........
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים שלום רב לחברים,עברתי על 20 הדפים הראשונים ולא נתקלתי בבקשה זהה.לפני כחודשיים יצאתי עם משפחתי לנופש באילת (אני ירושלמי) ובאחד החנויות היתנגנה נעימה/שיר מאוד מאוד יפה.שאלתי את המוכרת והיא אמרה שאת חבילת השירים הם מקבלים מחברה אחרת שמכינה להם אותם.האם יש איזו שהיא דרך לרכוש/להוריד חבילות שמותאמות לחנויות/רשתות ומתנגנות שם?תודה לעוזרים
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים איזה חנות זאת ומה שם השיר או מילים מהשיר ?מה לגבי החנות עצמה ?אתה מכיר אותה ? אתה יכול לנסות לברר את הטלפון בכדי להיתקשר ולישאול על הפלייליסט שהם מנגנים שמה .
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים X BOY זה לא זה זה שיר של ריהאנה וזה יותר ''אלה'' מאשר ''לה'' ניראה לי......... http://www.youtube.com/watch?v=-5jdA9Tdg-k
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים אמרתי שזה לא אמברלה , זה שיר אחר..זה שהיא אומרת לה לה לה , זה ממש בסוף של הפרסומת..
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים יש לך הצעה אחרת כפרה? אני ישמח לשמוע וליראות אם זה זה..... אני חושב שזאת היא כי זה הקול שלה .. למרות שלפני כמה ימים הייתה לי הפתעה שמעתי מילים משיר חשבתי זאת ריהאנה בסוף התברר שזאת ונסה צ'ארלטון.
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים שלום רב לחברים,עברתי על 20 הדפים הראשונים ולא נתקלתי בבקשה זהה.לפני כחודשיים יצאתי עם משפחתי לנופש באילת (אני ירושלמי) ובאחד החנויות היתנגנה נעימה/שיר מאוד מאוד יפה.שאלתי את המוכרת והיא אמרה שאת חבילת השירים הם מקבלים מחברה אחרת שמכינה להם אותם.האם יש איזו שהיא דרך לרכוש/להוריד חבילות שמותאמות לחנויות/רשתות ומתנגנות שם?תודה לעוזריםשלום רב לחברים,עברתי על 20 הדפים הראשונים ולא נתקלתי בבקשה זהה.לפני כחודשיים יצאתי עם משפחתי לנופש באילת (אני ירושלמי) ובאחד החנויות היתנגנה נעימה/שיר מאוד מאוד יפה.שאלתי את המוכרת והיא אמרה שאת חבילת השירים הם מקבלים מחברה אחרת שמכינה להם אותם.האם יש איזו שהיא דרך לרכוש/להוריד חבילות שמותאמות לחנויות/רשתות ומתנגנות שם?תודה לעוזריםאיזה חנות זאת ומה שם השיר או מילים מהשיר ?מה לגבי החנות עצמה ?אתה מכיר אותה ? אתה יכול לנסות לברר את הטלפון בכדי להיתקשר ולישאול על הפלייליסט שהם מנגנים שמה .איזה חנות זאת ומה שם השיר או מילים מהשיר ?מה לגבי החנות עצמה ?אתה מכיר אותה ? אתה יכול לנסות לברר את הטלפון בכדי להיתקשר ולישאול על הפלייליסט שהם מנגנים שמה .לצערי אני לא זוכר את שם החנות או שם השיר/נעימה. זוכר שזאת הייתה אחת מחנויות המותגים.יש דרך להוריד או לקנות חבילות שירים שנמכרים לחנויות?אשמח לעזרה.
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים השיר מתנגן בפרסומת של ערוץ 22הפרסומת לסרט מה שקורה בווגאס..ורק בסוף שומעים אהה אהה אהה ניראה לי שזה עם מישהו והיא לא שרה לבד...מישהו ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.