פורסם 2009 במאי 1616 שנים מחבר מחפש גרסה עברית לשיר WHAT IS LOVE:http://www.youtube.com/watch?v=nsCXZczTQXoאני לא בטוח אם זה מבוסס על השיר הזה, אולי מלודיה דומה.אני רק זוכר ששמעתי אותו כשהייתי קטן יותר והצלילים האלקטרוניים מההתחלה ולכל אורך השיר היו בו.
פורסם 2009 במאי 1616 שנים אני צריך זיהוי של השיר\טראק שיש בבורר כל פעם שהם נמצאים במועדון יש אותו ברקעתודה לעוזרים!
פורסם 2009 במאי 1816 שנים ממש קל, רק שם, מוסיקה יש הנה היא- http://www.youtube.com/watch?v=LafoocE_IZY(לא זה לא מה שרשום בכותרת ;D)
פורסם 2009 במאי 1816 שנים תודה גבר, אתה צריך לקבל פה איזו משרה תגיד אחי למה יש לו שני שמות? לא קוראים לו גם Creed - One last Breath?
פורסם 2009 במאי 1916 שנים בכייף,כן יש לו שני שמות.אני לא בטוח למה, אבל אני יודע שזה קורה הרבה גם אצל להקות אחרות.לפעמים זה כשהשיר מכוון לאוכלוסיות שונות, ולפעמים זו טעות כי אנשים קולטים שורה קליטה מהשיר ומחליטים שככה קוראים לו. (כמו OTHERSIDE של רד הוט צ'ילי פפרס שמכונה בידי אנשים רבים HOW LONG. או במקרים חמורים יותר HELLO).
פורסם 2009 במאי 2216 שנים מי מזהה את השיר מהפרסומת בספורט 5 של ברצלונה נגד מנצסטר יונייטד? אין לי איפה לראות את הפרסומת שוב ..והמילים קלות לחיפוש פשוט שכחתי אותן
פורסם 2009 במאי 2216 שנים מי מזהה את השיר מהפרסומת בספורט 5 של ברצלונה נגד מנצסטר יונייטד? אין לי איפה לראות את הפרסומת שוב ..והמילים קלות לחיפוש פשוט שכחתי אותן Cyndi Lauper - True Colors
פורסם 2009 במאי 2316 שנים שלום!רציתי לדעת אם מישהו יודע במקרה מה שם השיר בפרסומת של המזגן של אלקטרה עם המשפחה הזאת שם.תודה
פורסם 2009 במאי 2516 שנים שלום!רציתי לדעת אם מישהו יודע במקרה מה שם השיר בפרסומת של המזגן של אלקטרה עם המשפחה הזאת שם.תודהמצטרף לבקשה..רציתי לדעת גם אם אפשר להשיג את השיר מהפרסומת של BEZEQ עם השגיאות..(ERRORS)מן טראנס כזהתודה לעוזרים
פורסם 2009 במאי 2516 שנים חחח זה טראנס מעפן מה אתה צריך אותו!? טום טום טום טם טם טום טום טם טם! בקיצור תפעיל מיקרופון ותקליט את הצלילים
פורסם 2009 במאי 2616 שנים חחח זה טראנס מעפן מה אתה צריך אותו!? טום טום טום טם טם טום טום טם טם! בקיצור תפעיל מיקרופון ותקליט את הצלילים לא לדבר שטויות בבקשה...זה ת'רד רציני.. אז בבקשה...את ההצעות הטיפשיות שלך תשמור לעצמך..!!!(חברה, לא לדאוג..זה בצחוק חח) מישהו מכיר את השיר??.
פורסם 2009 במאי 2616 שנים שלום!רציתי לדעת אם מישהו יודע במקרה מה שם השיר בפרסומת של המזגן של אלקטרה עם המשפחה הזאת שם.תודההקטע נקרא "hafanana" בביצוע של מרינה מקסימיליאן בלומין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.