פורסם 2009 במרץ 2116 שנים בפרומו של לאהוב את אנה - יש גירסה של בילי ג'ין שאני לא מכיר (נשמע כמו NICKELBACK ) מישהו מזהה בוודאות?david cook cover
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים מחפש שיר רגוע (אפילו היתי אומר שקט) של הלהקה HIM,אין להם כל כך הרבה שירים, מישהו מכיר?
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים מחפש שיר רגוע (אפילו היתי אומר שקט) של הלהקה HIM,אין להם כל כך הרבה שירים, מישהו מכיר?Wings of a ButterflyKilling Loneliness
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים מחפש שיר רגוע (אפילו היתי אומר שקט) של הלהקה HIM,אין להם כל כך הרבה שירים, מישהו מכיר?יש להם מלא..
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים מחפש שיר רגוע (אפילו היתי אומר שקט) של הלהקה HIM,אין להם כל כך הרבה שירים, מישהו מכיר?אולי JOIN ME[br]פורסם בתאריך: 22.03.2009 בשעה 18:34:30david cook coverתודה רבה - בול פגיעה
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים מחפש שיר רגוע (אפילו היתי אומר שקט) של הלהקה HIM,אין להם כל כך הרבה שירים, מישהו מכיר?יש להם המון שירים, אבל אני מניח שאתה מתכוון ל wicked games (קאבר של כריס אייזק)
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים עזרה בזיהויהפעם זה אמור להיות קל כי יש לי הקלטה מצורפת:http://www.gigasize.com/get.php?d=wtbp07ntx3cזה בפורמט OGGתודה רבה מראש
פורסם 2009 במרץ 2516 שנים אם בדפשמוד עסקינןיש להם אולי שיר שמח וקופצני יותר?אני חושב שהשמיעו אותו בפח הגדול השבוע אחרי המשימה עם החריףואמרו להם שהם זכו בכרטיסי VIP להופעה..
פורסם 2009 במרץ 2516 שנים מפתיע לראות כמה כאן שומעים HIM ..ואני חשבתי שהם גותים מפחידים.. שרק פריקים אפלים ושחורים ....לא משנה. בכל מקרה תודה לכולם. השיר שחיפשתי הוא אגב "Close to the flame" רוב השירים שנתת כוללים גיטרות ותופים ...לא בדיוק שקט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.