פורסם 2009 במרץ 1616 שנים אני צריך זיהוי לשיר ראפ/היפ הופ שמתנגן הרבה במועדוניםהמילים שהצלחתי לקלוט מהפזמון זה : "come and get me"
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים מישהו יכול לעזור לי בשיר שאני מחפש?יש קובץ בהתחלה שהעלתידיי קשה עכשיו לעבור על כל ה-64 עמודים ולראות איפה הקובץ שהעלת, תעלה אותו שוב או לפחות תגיד באיזה עמוד
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים אני צריך זיהוי לשיר ראפ/היפ הופ שמתנגן הרבה במועדונים המילים שהצלחתי לקלוט מהפזמון זה : "come and get me" אני מהמר על זה.
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים אוקיי אז למי שמכיר את Malmsteen ושמע את האלבום הופעה חיה שלו עם הפילהרמונית של יפן, השיר האחרון שהוא עושה זה Far beyond the sun, אבל הוא הוסיף לו קטע בהתחלה של משהו כמו 3 דקות, יש למישהו מושג אם הקטע הזה הוא חלק משיר אחר שלו או שזה סתם אילתור ?
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים בקשה לזיהוי שני שירים 1) השיר הזה של אריק איינשטיין שקטע מהפזמון שלו זה:"זה אני שהחמצתי מ-11 מטר בגמר הגביע בזמן הפציעות."2) השיר שקטע מהפזמון שלו זה:"לא יכול להפסיק את המשחק
פורסם 2009 במרץ 1816 שנים צריך עזרה בזיהוי שיר שנזכרתי בו עכשיו.אני לא יודע עם הוא חדש או ישן אבל אם מישהו יודע הוא אלוף.אם אני לא טועה זה קטע מהפזמון."i'm on my knees and beg you please"זה מה שאני זוכר. תודה מראש.
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים בפרומו של לאהוב את אנה - יש גירסה של בילי ג'ין שאני לא מכיר (נשמע כמו NICKELBACK ) מישהו מזהה בוודאות?
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים מישהו מזהה את המנגינה/טראנס מהפרסומת של המרוץ למיליון כשהם נוחתים ביפן?? אתה מתכוון לשיר Big In Japan ?
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים לא... היה בפרסומת מין מנגינה משולבת עם מילים ערוך אלקטרונית ואז המנגינה הופכת לטראנס
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים מחפש שיר שחוזר על עצמו..זה שיר שיש במסיבות ובאירועים..כל השיר זה פא פא פרה פא פא פא פא פהטה..משהו כזה כל השיר... שיר עם קצב טוב. מישהו מכיר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.