עבור לתוכן

אשכול בקשות לזיהוי שירים .V2

Featured Replies

פורסם

אתה צדקת חלקית,השיר אכן של אניגמה.(אף אחד לא יכול ליצור אומנות כזאת).

והשיר נקרא TNT For The Brain(כל האלבום פשוט מצויין).

מה שם הדיסק אגב?

• תגובות 934
  • צפיות 148.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

השיר שבפרסומת של תפוזינה שמשודרת כיום בערוץ 2

למישה יש מושג??

פורסם

ישנו איזה שיר ישראלי, יכול להיות ששל שלמה ארצי או מישהו כזה, שהפזמון שלו (נדמה לי) מתחיל במילים "כל דבר" או "וכל דבר", ואת המילה דבר הוא מושך... ואז יש גם בפזמון את המילים מה לומר, וגם את הלומר הוא מושך. אני די בטוח שבשיר מופיעות גם המילים מכאיב ומבלבל.

יש למישהו מושג איזה שיר זה? תקוע לי בראש כבר שנים ואני מת לשמוע אותו.

טוב, מסתבר שלא חיפשתי בדיוק את המילים הנכונות:

אני בטוח שזה השיר הזה:

http://www.youtube.com/watch?v=ojbMYzB4Y7c

http://www.mp3music.co.il/Lyrics/3901.html

זה לא Cover של מישהו? אני לא בטוח ששמעתי את זה ככה ברדיו.

פורסם

אחלה שיר ואחלה להקה :xyxthumbs:

לא מכיר גירסת כיסוי לשיר הזה (או אחרים שלהם)

פורסם

אני בטוח ששמעתי אותו לפני שנים, של זמר אחר, או שהסולן שלהם דומה בקול למישהו אחר... ככה או ככה, שמעתי אותו בשיעור נהיגה, ברדיו, לפני שקיבלתי רישיון.

אני חושב שזה כיסוי שהם עשו למישהו אחר, כי הוא נשמע ממש מוכר, כאילו שמעתי אותו כשהייתי ילד, עברו כמה שנים שבהן הוא ירד מהמצעדים, ואז בגלל ה-Cover נהיה פופולארי שוב. לא יודע :-\

פורסם

שיר טוב אהבתי לשמוע אותו ברדיו המון :)

פורסם

אני בטוח ששמעתי אותו לפני שנים, של זמר אחר, או שהסולן שלהם דומה בקול למישהו אחר... ככה או ככה, שמעתי אותו בשיעור נהיגה, ברדיו, לפני שקיבלתי רישיון.

אני חושב שזה כיסוי שהם עשו למישהו אחר, כי הוא נשמע ממש מוכר, כאילו שמעתי אותו כשהייתי ילד, עברו כמה שנים שבהן הוא ירד מהמצעדים, ואז בגלל ה-Cover נהיה פופולארי שוב. לא יודע :-\

זה שיר בן יותר מ10 שנים והוא מקורי שלהם

ההלהקה "הצליחה" רק כמה שנים אחרי שהאלבום יצא

פורסם

השיר שבפרסומת של תפוזינה שמשודרת כיום בערוץ 2

למישה יש מושג??

אם אני לא טועה זה Crazy של Seal. יש גם עוד ביצוע של Alanis Morisette

פורסם

זה לא Cover של מישהו? אני לא בטוח ששמעתי את זה ככה ברדיו.

זה לא קאבר, פשוט הגרסה שרצה ברדיו (בעיקר גלגלצ) היא גרסה שהוקלטה בהופעה, והיא הרבה יותר טובה לכל הדעות מגרסה של הדיסק המקורי.. (זאת שבYOUTUBE)

פורסם

מישהו יודע איך קוראים לשיר שיש בפרסומת החדשה של סיאט איביזה שרואים איביזה אדומה ואיביזה צהובה והנוסעים מפזזים לצלילי השיר?

זה שיר מוכר לאללה אני רק לא יודע איך קורים לו.

פורסם

זה לא קאבר, פשוט הגרסה שרצה ברדיו (בעיקר גלגלצ) היא גרסה שהוקלטה בהופעה, והיא הרבה יותר טובה לכל הדעות מגרסה של הדיסק המקורי.. (זאת שבYOUTUBE)

זה מסביר הרבה :) בגרסה של יוטיוב הקול של הסולן מלוכלך משהו, ואני לא יודע אם זה בגלל הדחיסה או בגלל שזה ככה בהקלטה המקורית.

פורסם

שיר עצוב/רגוע כזה

הפזמון הולך oh i try.. i try...

but i never gonna grow old

ואז יש i dont believe in mortal love

חיפשתי בגוגל כל שורה ואני מבין שאלה מילים שאני דיי המצאתי אז... תשתדלו לעזור בכל מקרה :x

עריכה: קוראים לשיר Modern love אבל אני לא מצאתי את הביצוע שאני מחפש

פורסם

השיר במקור של דיוויד בואי, אני מניח שאתה מחפש את הכיסוי של גבע אלון.

פורסם

כן בדיוק תודה :xyxthumbs:

ושבת שלום

פורסם

מישהו יודע איך קוראים לשיר שיש בפרסומת החדשה של סיאט איביזה שרואים איביזה אדומה ואיביזה צהובה והנוסעים מפזזים לצלילי השיר?

זה שיר מוכר לאללה אני רק לא יודע איך קורים לו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים