פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים היי,מישהו יכול לתת לי את שם הקטע הכי מנוגן של ENIGMA?זה שמוכר בכל מקום....אני פשוט לא מצליח להזכר בשם שלו ונאבד לי הדיסק שלהם :-[תודה לעוזרים
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים לא אבל זה גם קטע טוב משהו קצת יותר קצבי...אני אנסה לחפש גם שם.. תודה! עריכה: טוב מצאתי, Enigma- Sadeness חח
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים עריכה:הבנתי שהשיר שאני מחפש זה שיר הנושא של THE OFFICE ומזה כבר היה קל למצוא את זההשיר מבוצע ע"י the scrantonesלמי שמעוניין..
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים שלום אנשים,תוכלו לעזור לי למצוא שם של שיר?הבתים בעברית והפזמון באנגלית, יש שורה כזאת "you know that i love you".תודה מראש.
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים עלמה זוהר - שיר אהבה אינדיאני.(מספיק לשמוע חצי שעה גלגל"צ כדי לשמוע אותו ואת השם שלו...)
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים hello i'm lookung for an old song that sounds similar to pink floyd's good bye blue sky happier. thanks.
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים אני מחפש את השיר rise up)my dream is to fly over the rainbow so high(אבל אני מחפםש את הגירסה של השיר שבה הוא מתחיל עם פריטה על גיטרה...
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים תן את כל הסגנונות אחי,אני מחפש את הגירסה שבה שועים את הזמר אומר "אההההה" ואז ישר שומעים גיטרה אקוסטית מנגנת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.