פורסם 2008 ביולי 1217 שנים טיפ קטן: תוכנה קטנה וחמודה בשם Tunatic (יש גרסא לMAC וגרסא לWIN)התוכנה "שומעת" את השיר, משווה אותו לDatabase מהשרתים שלה ונותנת לכם את השם.ממש ממש ממש שימושי ועובד מעולה, ששמעתי עליה הייתי בטוח שהרשימה שירים בשרתים שלה קטנה מאוד והתוכנה מזהה גרוע, שמחתי לגלות שאני טועה ובגדול, התוכנה "שומעת" מעולה והרשימה ענקית, חוץ משירים ישראלים את כל השירים שלי היא זיהתה, כולל טראנסים, רוק קלאסי, רוק, רוק כבד, מטאל ועוד עוד..לפני שאתם שואלים בדיון, כדאי לבדוק בתוכנהתודה רבה-תוכנה מעולה.הגרסא של הwin עובדת גם על vista
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים מישהו יכול להגיד לי איך קוראים לשיר בבקשה ?http://youtube.com/watch?v=O-5u1Tnorag&feature=related
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים כתוב לך בהערות -kid rock - american badass ב99% מהקליפים ביוטיוב יש את שם השיר איפשהו בהערות, תמיד כדאי קודם כל לחפש שם.
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים מחפש שיר הוא שקט כזה חח אני זוכר רק את הפיזמון הללויה כזה באגלית אני חושב שהשיר מאוד מפורסם
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים אתה מתכוון ל-Hallelujah, כמובן.השיר במקור של Leonard Cohen, ועשו לו המון המון המון קאברים.
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים מדהים כמה הקול של הבן אדם השתנה במהלך השנים, אי אפשר אפילו לקשר בין לאונרד כהן של הללויה ולבין לאונרד כהן של השנים האחרונות ..
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים צריך את השיר שמתנגן בסוף של הסרט"זהות כפולה" עם מאט דיימון.ממש בתחילת הכתוביות
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים צריך את השיר שמתנגן בסוף של הסרט"זהות כפולה" עם מאט דיימון.ממש בתחילת הכתוביותhttp://www.imdb.com/title/tt0258463/soundtrack
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים תודה! השיר זה EXTREME WAYS של MOBYממליץ לכולם!ראיתי עכשיו עוד משהו מהסרט, קוראים לו IN THE SUN של JOSEPH ARTHURנראה לי השיר הראשון יש גם בסצינה של המדרגות ב"סלולאר" אבל לא בטוח...
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים תודה! השיר זה EXTREME WAYS של MOBY ממליץ לכולם! שיר שאני מאוד אוהב מה שכן חייבים לראות את הסרט כדי להתחבר אליו בצורה האופטימלית, אחרת זה סתם עוד שיר של מובי..
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים מישהו מזהה את השיר הבא "oh! oh! you've got to keep on going"?(שיר דאנס, קול של בחורה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.