פורסם 2008 באפריל 1517 שנים קיבלתי היום צורב של סמסונג, SH-S203D, וכשאני מנסה לצרוב איתו משהו הוא פשוט נתקע על אחוז אחד ולא זז.לא מודפסת הודעה שהצריבה נכשלה, התוכנה לא נתקעת, הצריבה פשוט לא מתקדמת...אני משתמש בנרו 6למישהו יש רעיון?תודה מראש
פורסם 2008 באפריל 1517 שנים מחבר מזוהה וקורא דיסקים... הוא חדש, החלפתי נק 3550 שהלך לעולמו...ניסיתי מלא דיסקים, אני לא מכיר תוכנות אחרות, המלצה?
פורסם 2008 באפריל 1517 שנים תנסה לצרוב אפילו עם המדיה פלייר של WIN תצרוב סתם דיסק....וגם אפשר להשתמש בנרו פשוט התקנה חדשה\דגם חדש
פורסם 2008 באפריל 1517 שנים הפיירוואל לא חוסם אותה במקרה?לדוגמא הZA בא לפעמים ביציאות של הסכמה לתוכנות שמבקשות להשתמש בכל מיני קבצי מערכת, ועד שלא מאשרים הוא פשוט עוצר אותן
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים מחבר ניסיתי את שניהם עוד לפני שפתחתי את הדיון כי אני זוכר שהיה לי בעיה עם ה-8 עוד עם הנק...הצורב הצליח לצרוב דיסק רגיל עם שירים בעזרת הנרו 6 אבל הוא לא צורב קבצי וידאו (נשאר על אחוז אחד) וכשניסיתי למחוק דיסק RW הוא הגיע לסוף פס הטעינה ופשוט נשאר ככה... הפיירוול לא שואל לגבי הצריבה...
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים תבדוק במאפיינים של הכונן שהDMA מופעל, אם זה לא עוזר תנסה במחשב אחר ואם הוא לא עובד - תממש אחריות.
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים כשאתה צורב דיסק של וידאו אתה צורב אותו בתור DATA או בתור VIDEO כי אם בתור DATA אז זה אמור לצרוב מהר אם בתור VIDEO אז הוא ממיר את הקובץ לפורמט שהDVD יוכל לקרוא וזה לוקח די הרבה זמן....לא נראה לי שזו בעיה בחומרה אלא בתוכנה מכיוון שדיסק של מוזיקה צרבת ואין הבדלים בין אם תצרוב מידע כזה או כזה.....עכשיו בנוגע לתוכנה ניסית עם תוכנה אחרת או לא לא הבנתי את התשובה שלך....אם לא תסיר את נרו תעשה ריסטרט ותתקין גרסה חדשה לא את הנוכחית
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים מחבר לא ניסיתי תוכנה אחרת, ביקשתי המלצה.אני צורב וידאו כDATA. עריכה:עדכון- בדקתי, ונראה שיש בעיה רק כשאני משתמש במדיות DVD ובCD אין בעיה- הוידאו לא נצרב על DVD ואת קובץ המוזיקה שהצלחתי לצרוב צרבתי על DVD. גם המחיקה של הדיסק שנתקעה הייתה מחיקה של DVD-RW.רעיונות?
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים אם יש אפשרות לבדוק על מחשב אחר כפי שהומלץ נהדר.אם לא אז כנראה שצריך לממש אחריות (כי העינית של הDVD עושה בעיות).אם זאת כמו שכבר הציעו הייתי מנסה דרך תוכנה אחרת (לא נרו).WMPLAYER שהומלץ למשל.
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים מחבר אבל הכונן כן קורא דיסקים של DVD, רק לא מצליח לעבוד איתם (או שאין קשר?)
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים תבדוק במאפיינים של הכונן שהDMA מופעל, אם זה לא עוזר תנסה במחשב אחר ואם הוא לא עובד - תממש אחריות.תבדוק את הDMA, זה הדבר התוכנתי היחיד שיכול לגרום לבעיה זו. אחרי זה הבדיקה במחשב אחר היא רק וידוא סופילפני קביעת בעיה חומרתית.
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים מחבר אני לא מוצא את הגדרות הDMA ואם מישהו יכול לכוון אותי אליהן זה יהיה נחמד.
פורסם 2008 באפריל 1817 שנים תחפש במנהל ההתקנים " בקרי IDE ATAPI/ATA" או משהו בסגנון, תמצא את הבקר ששולט בכונן ותגדיר אותו לDMA" אם זמין"אמור גם להיות כתוב לך המצב הנוכחי של הכונן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.