עבור לתוכן

צריך חוות דעת על ספק + תשתית לאינטרנט

Featured Replies

פורסם

כרגע אני בתשתית HOT עם 012 כספק.

אני לא מרוצה בעליל מהשילוב הזה במיוחד בשיתוף קבצים - אני עובד עם linksys wrt54gl עם הקושחה dd-wrt 23 sp1,

הראוטר מוגדר שיוכל להתמודד עם 4094 חיבורים ככה שאין עומס על הראוטר בשום צורה שהיא(ואני אומר את זה תוך כדי ניטור החיבורים בראוטר), כל הפורטים של תוכנות השיתוף פתוחים - אחרי בדיקות פורטים באתרים חיצוניים.

הבעיה העיקרית היא שאני משתמש בטרקר פרטי בביטורנט(איכותי -מנטר יוזרים שלא משתפים ומעיף אותם) שהוריד לי מצוין עד לפני תקופה של ..שנה בערך.. ועכשיו הוא לא מוריד טוב בלשון המעטה..אני עם חיבור של 2.5 והוא יכול להגיע לעיתים למהירות המקסימלית אבל רוב הזמן הוא על 40-100.

אני יודע שהבעיה היא לא בטרקר בתור התחלה כי חבר מוריד על מהירויות גבוהות מאוד על אותו טרקר רק עם תשתית של בזק+בזק בינלאומי כספק ודבר שני כי ניסיתי

להוריד על טרקר פרטי אחר ונתקלתי באותה הבעיה.

(כשאני אומר שהוא לא מוריד טוב - הוא פשוט מסרב להתחבר לאנשים לצורך הורדה בטרקר).

סליחה על ההודעה הארוכה אבל הייתי חייב לפרט את כל הסיטואציה.

למישהו יש המלצות על ספקים/תשתית, או מקרים דומים שקרו לו?

ואיך השילוב של בזק בינלאומי+HOT?

פורסם

כן, 012 ידועים בזה... כיום כל הספקיות (כנראה גם בזק אחרי התלונות האחרונות

שנכתבו פה) מבצעות חסימה\סינון\תיעדוף ואין שום דרך לעקוף את זה ולגרום ל P2P

לעבוד כמו שצריך.

בזק נראת עדיין כמו מפלט טוב אך אך תקח את זה כערבה.

מקרים דומים. אני ב-012 גם כן, וחוץ מלתעדף הם גם מפעילים מערכת שתופסת

טורנטים ושולחת מידע מזוייףבחזרה לטראקר. היום כבר הספקתי להשתמש ב-P2P

זה פשוט בלתי אפשרי.

במאי נגמרת לי המחוייבות ואני שוקל לעבור לספקית אחרת, למרות שלצערי בזק

כבר לא קורצת כמו פעם. לפני שאתה מחליט, תחכה לעוד כמה תגובות, גם ממשתמשים

מספקיות אחרות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה, היא רק מחזקת את דעתי לעבור ספקית.

ואני מחויב לעוד כמעט שנה.. שזו עשויה להיות בעיה, אבל הבנתי שבזק בינלאומי עשויה לעזור לי ב"התחמקות" ממחויבות, שזה אופציה שאני יכול לשקול.

אשמח לתגובות נוספות..

פורסם

אכן, 012 החליטו לעשות שטויות... הייתי איתם מאז שיצא ה-ADSL (10 שנים? ) משהו כזה... בקיצקיצ, עברתי לבזק, בנתיים, טפו טפו טפו, הכל מצויין.

נכון, יש שעות שבהם הדברים קצת יותר איטיים, אבל בעיקרון משרתים "פרטיים" אני מקבל את מה שאני אמור לקבל...

פורסם
  • מחבר

הבנתי .. אז זה משהו גורף..

ולמיטב ידיעתכם , התשתית משנה משהו? כלומר, אפשר להתחבר לבזק בינלאומי בתשתית HOT והאפקט יהיה זהה?

פורסם

לתשתית אין שום עניין לנהל את התעבורה שלך כי היא יכולה להתמודד איתה בלי שום בעיות ברמת הbackbone שהוא גם ככה מורכב מסיבים אופטיים רחבי פס.

מה שכן יכול להשפיע זה יכולות התשתית באזור שלך ופה אין חוק קובע אלא רק עניין של מזל.

פורסם
  • מחבר

OK אז בהנחה שהתשתית תעשה את העבודה האפקט יהיה זהה ולא אמור להיות שום הבדל..

אשמח לתגובות נוספות בנוגע לחברה ולבעיות דומות שמשתמשים חוו.

פורסם

זה מאה אחוז 012.. גם אני במצב דומה לך, אני מחוייב ל-012 עד אוקטובר ופשוט נמאס לי מהשטויות הללו. היה לי עוד חשבון אצל ההורים ב-ADSL שנגמרה לו ההתחייבות והמרתי את המשתמש ב-012 לשם, למרות שזה חשבון של 3MB והתשתית נמוכה יותר. עד שתגמר לי ההתחייבות וגם את החשבון הזה אני ממיר לבזק ומעיף אותם לעזעזל.

בכל מקרה בדקתי את החיבור שלי עם HOT כשהייתי עם 012 ובזק בינלאומי באותה הזדמנות, והבזק לא זייף כמו ה-012.

אז כבר העדפתי לשלם לבזק בינלאומי על עוד חשבון ולקבל את מה שאני משלם עליו כמו בנאדם, ולספוג את ה-20 ש"ח הללו שמתבזבזים כל חודש על ה-012 בחיבור 3 לא מנוצל. אגב אין לי שום האטה בבזק. אני מעלה בקצב מלא וגבוה בטורנטים, וגם מוריד בו זמנית מהניוזגרופס בקצב המקסימלי שלי, תמיד.

לצורך העניין 012 בד"כ היו בסדר בניוזגרופס, שם תמיד אמורים לקבל קצב מלא, אבל היו תקופות שגם שם הם זייפו קצת וזה כבר עיצבן. בטורנטים הם מזייפים כבר המון זמן.

פורסם
  • מחבר

התקשרתי לבזק בינלאומי לגבי המבצע שלהם ..

המבצע אומר שאני לא אשלם להם ארבעה חודשים ואז אני אשלם 70 שקל לחודש(שזה כפול ממה שאני משלם עכשיו) ובמקביל אשלם ל012.

הטלפנית שאלה אותי למה אני רוצה להתנתק ולפני שפתחתי את הפה - "הגבלת תעבורה?".

קיצור, זה ידוע לכולם, אף אחד לא עושה עם זה כלום, ואני תקוע עם 012 לשנה! :s07:

פורסם

זה מוזר אני עם 012 המון זמן איני משתמש בטראקר פרטי כי אני חושב שזה עבודה בעיניים כל עיניין הטראקר ואין לי כוח שיחסמו אותי כי השרתים שלהם על דעת עצמם מחליט לתת באן כי הוא זייף וזה מה שקרה עם חבר שלי שהוא דווקא מחובר לבבל"ת הדבר לא קרה באמת חבר שלי מעולם לא מבצע זיוף והוא מבצע פעם בכמה חודשים פירמוט אז גם לגורם שלישי יש אלבי שזה לא יכול לקרות אני משתמש במציאת קישור דרך גוגל ואני מקבל תמיד מה שאני צריך אנשים סתם מאשמים את הספק כי הוא הכי קרוב והכי זול להתלוננן עליו אבל לדבר עם האתרים המזוייפים האלה זה פשוט וקל לא כי הוא נותן בחינם כביכול זה פשוט פטטי ולא אני לא עובד 012 לקוח מן המניין ואין לי שום דבר נגד הדבר היחיד שמעצבן שבשביל לקבל מידע על השרתים להם הם אומרים שיש עומס ויחזרו אלי ובסוף.. תנחשו... כן... לא חוזרים זה הדבר היחיד שמעצבן.

גם בניוז גרופ בחיים לא היה לי בעיה בכלל אפילו לא תקופה של זיוף זה הרבה יותר אמין מאתרי זיוף ובררה כדוגמא TL.

פורסם

לוי אתה יכול אולי לנסות למכור/להעביר את החשבון שלך ב-012 ביד שניה.. יענו לתת אותו למישהו תמורת 20 ש"ח בחודש בתנאי שאתה ממשיך לשלם (או מארגן להם תשלום מראש או משהו בסגנון) ואז להפסיד עליו רק מעט.

תתפלא כמה מסחרה של חשבונות הולכת שם.

או לתת למישהו מהמשפחה/חברים תמורת תשלום סימלי. פשוט לא שווא את היגון של להשאר איתם.

ShaDj - מאיפה אתה מצליח להקריץ את ההודעות הלא קשורות חסרות סימני הפיסוק הללו שלך.

אני אומר לך עובדה, אותו טראקר באותו זמן: 012 - איטי מוות שמישהו ירה בי, בזק - מהירות מלאה. עובדה.

פורסם
  • מחבר

אני יכול לנסות.. אבל אני לא יכול ממש לסמוך על ה"קומבינה" הזאת..זה לא משהו שהוא בטוח ואין לי שום ערובה לזה /=

ועל זה נאמר,

"פראיירים לא מתים, רק..." :s07:

ו-ShaDj, התוצאה היא בדוקה, אין פה מקום לטעויות..

פורסם

לא יודע על מה אתם מדברים, אני עם 012 כבר שנה וטפו טפו אין לי בעיות...

פורסם

אני יכול לנסות.. אבל אני לא יכול ממש לסמוך על ה"קומבינה" הזאת..זה לא משהו שהוא בטוח ואין לי שום ערובה לזה /=

ועל זה נאמר,

"פראיירים לא מתים, רק..." :s07:

ו-ShaDj, התוצאה היא בדוקה, אין פה מקום לטעויות..

עם כך הבעיה היא רק אצלך איך אני לא מרגיש בכך באותה מידה אני יכול להגיד לך שגם במצבי הכל בדוק ואין פה מקום לטעיות אתה רוצה לעבור תעבור אף אחד לא מכריח אותך אחרת או שעברת זה לא משנה לי דווקא ההפך אני שמח יותר רוחב פס בשבילי.[br]פורסם בתאריך: 15.04.2008 בשעה 14:09:26

לוי אתה יכול אולי לנסות למכור/להעביר את החשבון שלך ב-012 ביד שניה.. יענו לתת אותו למישהו תמורת 20 ש"ח בחודש בתנאי שאתה ממשיך לשלם (או מארגן להם תשלום מראש או משהו בסגנון) ואז להפסיד עליו רק מעט.

תתפלא כמה מסחרה של חשבונות הולכת שם.

או לתת למישהו מהמשפחה/חברים תמורת תשלום סימלי. פשוט לא שווא את היגון של להשאר איתם.

ShaDj - מאיפה אתה מצליח להקריץ את ההודעות הלא קשורות חסרות סימני הפיסוק הללו שלך.

אני אומר לך עובדה, אותו טראקר באותו זמן: 012 - איטי מוות שמישהו ירה בי, בזק - מהירות מלאה. עובדה.

לא משנה עם הם חסרי פיסוק או לא אבל מה שאמרתי זה עובדה לאמיתה אתה לא מוכן כי אתר נותן לך בחינם אז אין לך מה להתלונן עליו אבל חברה שאתה משלם לה אתה מוכן להתלונן תתלונן אני לא מרגיש בבעיה שאתה טוען שיש וזה עובדה בשבילי כל טענה שנתתי היא אמיתית ואין מה להתווכח בנידון זה ידוע ששרתים של אנשים פרטיים הם שרתי בלאי כמו שנאמר ואי אפשר להאשים שרתים של ספקית אינטרנט שהם שרתים עמידים מאוד יקרים והם מתוחזקים 24 שעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים