עבור לתוכן

כרטיס 9800GTX של XFX משהו יודע איפה אפשר להשיג?

Featured Replies

פורסם

יש אותו בפנדס למה מקבלים בבאנדל COD4 זה ענק

פורסם

קודם כל, בפנדה אין אותו (גם החנות עצמה יקרה יחסית לשאר החנויות)

אם כבר, אז יש אותו ב-FOXPC.. אבל התקשרתי אליהם ואין להם אותו במלאי בכלל, והם לא יודעים מתי יהיה אותו ליבואן..

ושנית, הוא בכלל לא בא עם COD4 אלא עם Company of Heroes הראשון (לא ההרחבה Opposing Fronts)

ושלישית... אתה קונה כרטיס רק בגלל המשחק שמגיע איתו?

פורסם
  • מחבר

קודם כל, בפנדה אין אותו (גם החנות עצמה יקרה יחסית לשאר החנויות)

אם כבר, אז יש אותו ב-FOXPC.. אבל התקשרתי אליהם ואין להם אותו במלאי בכלל, והם לא יודעים מתי יהיה אותו ליבואן..

ושנית, הוא בכלל לא בא עם COD4 אלא עם Company of Heroes הראשון (לא ההרחבה Opposing Fronts)

ושלישית... אתה קונה כרטיס רק בגלל המשחק שמגיע איתו?

לא אני קונה כרטיס כי אני רוצה משהו חזק שיריץ משחקים. עם רוב החברות בא המשחק הזה שאמרת אבל נכסתי לאתר של XFX וכתוב בבאנדל בפירוש COD4

פורסם

לחברת XFX יש 2 דגמים של 9800GTX.. תשים לב טוב,

http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?series=GeForce%E2%84%A2+9800&productConfigurationId=2184629

יש את הדגם:

PV-T98F-YDF9 w/ Company of Heroes שבא כאמור עם COH

ויש את הדגם:

PV-T98F-YDFU w/ Call of Duty 4 שבא כאמור עם COD4

ו-FOXPC מוכרים את הראשון.

פורסם

לחברת XFX יש 2 דגמים של 9800GTX.. תשים לב טוב,

http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?series=GeForce%E2%84%A2+9800&productConfigurationId=2184629

יש את הדגם:

PV-T98F-YDF9 w/ Company of Heroes שבא כאמור עם COH

ויש את הדגם:

PV-T98F-YDFU w/ Call of Duty 4 שבא כאמור עם COD4

ו-FOXPC מוכרים את הראשון.

אז הוא שאל איפה מוכרים את השני... ואם זה עולה פחות מ200 ש"ח יותר מכול כרטיס אחר זה שווה.. כי cod4 זה באמת חתיכת משחק...

אבל.. אני אישית הייתי מעדיף את הגירסה הזו:

XFX GeForce 9800 GTX 512MB DDR3 Black Edition

היא גם תיהיה בטח יותר זולה.. וגם יהיה בה ASSISANS CREED שאמור להיות משחק מדהים.

פורסם

דרך אגב, צריך גם להיות גרסת BLACK של GX2, מישהו יודע אולי מתי ואיפה היא תגיע לארץ? ומה הטווח מחירים הצפוי?

פורסם

אז הוא שאל איפה מוכרים את השני... ואם זה עולה פחות מ200 ש"ח יותר מכול כרטיס אחר זה שווה.. כי cod4 זה באמת חתיכת משחק...

אבל.. אני אישית הייתי מעדיף את הגירסה הזו:

XFX GeForce 9800 GTX 512MB DDR3 Black Edition

היא גם תיהיה בטח יותר זולה.. וגם יהיה בה ASSISANS CREED שאמור להיות משחק מדהים.

הגירסה הזו נמכרת ב-FOXPC.. אבל היא לא שווה את הכמעט 300 ש"ח האלה.. רק הכרטיס בא בשחור, עם קצת OC

ועם משחק (שאישית קראתי את הביקורות עליו והוא משעמם רצח אחרי שעת משחק)

הכרטיס הרגיל עולה 1650, והגירסה ה"שחורה" עולה 1940.. אתה מוכן לשלם את ההפרש בשביל הבדלים זניחים כאלה?

כל גירסאות ה-OC האלה של הכרטיס הם סתם טריק למשוך עוד כמה מאות שקלים מהצרכן רק כדי שיתווספו לך עוד כמה FPS מסכנים למשחק..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים