פורסם 2008 באפריל 1117 שנים שלום,קניתי לאחרונה כרטיס מסך חדש (XFX 8800GTS 512MB G92).כרגע יש לי כרטיס 7600GT 256MB GDDR3.לוח אם: Asus p5ld2 seהכרטיס הקיים מחובר בPCI-E x16 וגם החדש באותו החיבור..ברגע שאני מחבר את הכרטיס החדש הלוח אם לא מבצע POST, אני שומע 5 צפצופים (ביפ אחד ארוך יחסית ואז 4 מהירים).לא ידעתי ממש מה לנסות כי הבעייה היא 100% בכרטיס שלא מזוהה בגלל סיבה לא ידועה.יש לציין שהכרטיס הוא חדש מהקופסא והרגע חיברתי אותו.יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעייה? (אולי הגדרות שונות בBIOS?)במידה וזה לא הלוח אם, האם יש דרך לבדוק את תקינות כרטיס המסך מבלי לחבר אותו למחשב אחר?תודה.
פורסם 2008 באפריל 1117 שנים יש 2 אפשרויות שאתה יכול לנסות:1. להוציא את הכרטיס מסך, לאפס את הביוס לחבר אותו שוב ולראות האם יש שינוי.2. לחבר אותו למחשב אחר.ד"איש הרבה עידכוני ביוס שכדאי שתעדכן אולי זה יעזור... (בלי שום קשר יש הרבה עידכונים רלוונטים לביוס)
פורסם 2008 באפריל 1117 שנים מחבר 1. ניסיתי לאפס את הביוס (ע"י הוצאת הסוללה + הוצאת המחשב מהחשמל לחצי שעה בערך) - לא עזר 2. אני מחר נוסע לדוד שלי ולוקח איתי את הכרטיס..ננסה וחנזיר לך תשובה מחר. בנוגע לעדכון, מחר אני אעדכן כנראה.. פשוט דוד שלי הביא לי את הכרטיס מחו"ל ואם הוא פגום אז צריך לשלוח אותו לחו"ל וכו'.. בקיצור בלאגן שלם. אני מאוד מקווה שזה לא הכרטיס. עריכה: הכל סודר לאחר עדכון ביוס, עשיתי הפעלה מחדש למחשב (אחרי שחיברתי את הכרטיס החדש). הוא שוב השמיע 4 ציפצופים, הפעם חיכיתי כמה דקות ואז הוא עשה ריסט, שוב השמיע 4 ציפצופים ולבסוף ביצע POST ועכשיו זה עובד כרגיל וטוב
פורסם 2008 באפריל 1217 שנים מחבר היום בבוקר הפעלתי את המחשב ושוב אותה הבעייה.עכשיו אני אצל דוד שלי וגם אצלו הכרטיס לא עובד.באחד הפוסטים בפורומים שחיפשתי מישהו אמר שצריך תמיכה בPCI-E 2.0 ונראה לי שאין בלוח אם שלי.אני לא בטוח לגבי זה וגם לא ממש יודע איך לבדוק..אז אם מישהו יודע בוודאות האם באמת צריך חיבור PCI-E 2 לכרטיס הזה ואם יש לי אותו בלוח אם שיגיב כאן בבקשה.אם למישהו יש רעיונות אחרים הוא מוזמן להציע.
פורסם 2008 באפריל 1217 שנים מחבר Asus A8N-SLI PremiumהBIOS בגרסה הכי אחרונה וזה לא עובד =\אז אתה אומר שזה לא הPCI-E, אז אין לי מושג מה הבעייה או אפילו דרך לבדוק.אולי ניסיון על מחשב שכבר יש בו כרטיס מסדרת 8XXX יתן תוצאות אמינות יותר?
פורסם 2008 באפריל 1317 שנים זה לא החיבור PCIE. מבחינת תמיכה הוא יכול לעבוד גם על 1 ה2 זו אופציה אך לא חובהעכשיו ההרגשה שלי שמשהו לא מחובר כמו שצריך אתה בטוח הרכבת את הכרטיס כמו שצריך?תנסה לפרק אותו ולהחזיר מחדש ותנסה גם להחזיר את הכרטיס הישן ותראה מה קורה....עריכה: דרך אגב איזה ספק רכשת?דרך אגב אמרת שיש לך 4 ציפצופים איך הם ? קצרים? ארוכים? 2ק 2א ? פרט.....
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים תנסה גם לראות האם יש לך חבר בעל לוח שונה על מנת לשלול באמת את בעיית הלוחות.כפי שזה נראה זאת כנראה בעייה בכרטיס מסך עצמו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.