עבור לתוכן

מלחמת קברים! BTC VS Actima!!!!!!!!

Featured Replies

פורסם

יש לי שני סידירומים, אחד

Actima 44

השני

BTC 40.

אני צריך להפרד מאחד מהם, איזה עדיף לשמור לעצמי ואיזה עדיף למסור?

פורסם

תשאיר את הBTC

פורסם

זה היה מהיר, לעצמי?

שכחתי, הBTC טוען שהוא UDMA 33(כן בטח....)

האקטימה אמר שהוא PIO Mode 4, אבל הוא עושה רושם של Build Quality יותר טוב.

פורסם

מסכים בהחלט !

פורסם

BTC אני אומר לך ...

הם טובים , לא עושים הרבה רעש , ותשאל את עצמך כמה פעמים בכל התקופה שיש לך אותו , כמה פעמים הוא לא הצליח לקרא דיסק או תקע את המחשב ?

B T C ...

פורסם

BTC אני אומר לך ...

הם טובים , לא עושים הרבה רעש , ותשאל את עצמך כמה פעמים בכל התקופה שיש לך אותו , כמה פעמים הוא לא הצליח לקרא דיסק או תקע את המחשב ?

B T C ...

תקע את המחשב? המון... האמת? לו ולאקטימה יש כאבים מאוד דומים.

את הBTC יש אצלי חודש, ואת האקטימה יש אצלי משהו כמו שבוע, וזה הכל כי אני צריך לתקן למשהו שני מחשבים, כי הוא הביא לי שלושה, שאחד מהם היה עם לוח אם דפוק, ואני צריך לבנות לו מהם שניים....

השאריות כמובן, מכל השיפור הזה, נשארות אצלי, וזה בערך השכר שלי.

פורסם

אמממממ .... יש DVD בכל העסקה הזאת ?

פורסם

אמממממ .... יש DVD בכל העסקה הזאת ?

ממש.....

זה קומבו של צורב וDVD RAM באחד....

מכל הסיפור הזה אני נשאר עם פנטיום 133 ואיזה סידירום, לוח אם לפנטיום 1 מפוחלצת(שלא תומך אפילו בP55C, אם זה אמר למשהו משהו), כמה חתיכות EDO, מארז חלוד, וכרטיס צנרת PCI של רילטק.

פורסם

וואלה את'לון דפקת קופה!

פורסם

אוקיי .... אז מה זה משנה ?

אם שניהם עגלות , קח את הנקי יותר !

לגבי הלוח , אפילו אם הוא היה תומך ב55 , מעניין איפה היית מוצא היום מעבד MMX 166 או 200 . נראה לי שהם כבר נכחדו לפני איזה ככה וקצת .

פורסם

לגבי הלוח , אפילו אם הוא היה תומך ב55 , מעניין איפה היית מוצא היום מעבד MMX 166 או 200 . נראה לי שהם כבר נכחדו לפני איזה ככה וקצת .

זהו, שאחד מהמעורבים בסיפור זה 200MMX, שמרכיבים אותו מחלקי גבייה של 133 שהתפגר והחלקים שלו, שחלקם הועברו לסלרון.

כי הלוח של הMMX הלך לעלומו, וזה של ה133 עדיין עובד אבל לא תומך בP55C, אני צריך לתת לוח SOCKET 7 של SHUTTLE שיש לי בבית שכן תומך במעבד הזה.

עריכה: בעצם כשחושבים על זה, בכל מקרה הסידירום יתגלגל אצלי בבית כמה זמן, ובסוף אני אשרוף אותו או אתחיל להתעלל בו כמו שעשית עם כוננים קשיחים של 200 מגה, 100 מגה, ו85 מגה, שלא היה לי מה לעשות איתם, אז בישלתי אותם, הבלתי אותם במים קדושים ומה לא...

פורסם

וכל מה שיוצא לך מזה זה CDROM מחו#בן ?! זאת עשיקה לאור יום !

פורסם

וכל מה שיוצא לך מזה זה CDROM מחו#בן ?! זאת עשיקה לאור יום !

לא רק, תראה מה עוד יוצא לי מזה, עוד כמה סטימות שחורות.

כך זה כשאתה עושה עבודות לאנשים שאתה מכיר.

עריכה: אני גם בסוף בטח אקבל שכר, כמעט בטוח.

אגב, עכשיו צריך לבחור איזה סידי רום אני שונא יותר ואני הולך להוציא להורג מחר בבוקר...

פורסם

hmpf

פורסם

יש לי כמה כאלה(מעבדי MMX) בכלל לא קשה להשיג אותם.

אני מידי פעם מרכיב לחברים שאין להם מחשב איזה משהו שאפשר לגלוש איתו באינטרנט (ובחינם כמובן).

אתם לא מאמינים כמה מחשב כזה למישהו שאין לו כסף יכול לעזור.

אתם יודעים מה בא לי רעיון :idea: אתם זוכרים את הפרוייקט הכושל "מחשב לכל ילד"?

אתם חושבים שאם אני אקים מרכז כזה (יש לי את המקום והאפשרות), שיאספו בו רכיבי חומרה ישנים מאנשים שרוצים להיפטר ממחשבים ישנים, ובזמני החופשי אני ואולי עוד אנשים נרכיב מחשבים וניתן לאנשים שאין להם את האפשרות לקנות מחשב.

המקום יהיה על בסיס התנדבותי בלבד כמובן.

אתם חושבים שהייתם שולחים חלקים ישנים של מחשב שאין לכם שימוש בהם למען מטרה כזאת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים