פורסם 2008 באפריל 1417 שנים ספק 300WATT בפועל מביא 270!GPU:150CPU:100MB:20CD:15HARD DISK:25ויוצא בארך 310WATT
פורסם 2008 באפריל 1417 שנים מחבר נו מתיי אתה מקבל את הספק? בקרוב חח יומיים ככה אני מקווה משעמם לי בלי משחקים ><" וצריך לבדוק כבר את הכרטיס הזה ... ספק 300WATT בפועל מביא 270! GPU:150 CPU:100 MB:20 CD:15 HARD DISK:25 ויוצא בארך 310WATT שחכת להכניס את המאוורים הUSB שמחוברים אליו זכרונות .. וקח בחשבון שבמאמץ המחשב צורך יותר חשמל (או שאתה מדבר פה על מאמץ?
פורסם 2008 באפריל 1417 שנים בקרוב חח יומיים ככה אני מקווה משעמם לי בלי משחקים ><" וצריך לבדוק כבר את הכרטיס הזה ... שחכת להכניס את המאוורים הUSB שמחוברים אליו זכרונות .. וקח בחשבון שבמאמץ המחשב צורך יותר חשמל (או שאתה מדבר פה על מאמץ? זה במעמץ ואני רציתי להראות שזה לוקח יותר מ-300WATT! אני גם כיבלתי היום של TWINTECH(בדואר היום אני לוקח)!
פורסם 2008 באפריל 1417 שנים טוב אחי!אני יתכין אותו רק ביום רביעי.זה סבלנות ותמשיך לאדכן!ו-TWINTHECH לא מביעים איזה מישחק?
פורסם 2008 באפריל 1417 שנים מחבר עריכה : למי שאמר פה על OC למעבד כדי שהוא בגלל שהוא מגביל אז לא ניראה לי שאפשר בכל מקרה הלוח אם שלי הוא של אינטל ... אז הדבר היחיד שאפשר לעשות זה רק להחליף וזה כרגע לא בא בתקציב.. סבבה תודהD: ממ לא בנאדל שלהם הכי בסיסי שיכול ליהיות חיבור RCA (צהוב) לTV עוד אחד RCA האדום ירוק כחול מתאם DVI VGA ומתאם כזה לחשמל לכרטיס 6 פינים.. וממ זהוD: חחח הא וחוברת שמצאתי אותה רק אחרי שסיימתי להרכיב חח היא נפלה לי מהקופסא ולא שמתי לב חחחחח אין גם אתה כבל הזה שאין לי מושג מה הוא עושה שמתחבר בצד הכרטיס .. התמונה נלקחה מSWED השאלתי ממךD: תנקיו:] עריכה: אבא שלי התקשר אלי עכשיו.. אין להם את הספקים במלאי :s07: [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באפריל 1417 שנים חנות עם אחלה שירות מצאתם לכם... איפה הזמנתם את זה ? חנות נורמלית בשנייה הראשונה אמורה להגיד שאין את זה במלאי וצריך להזמין משהו אחר.קח CORSAIR 450VX ב400 וזהו. ממילא בגלל היעילות 85% שלו הוא יחזיר את מחירו בחשבון חשמל חודשי נמוך תוך שנה+ אז אל תדאג שהוא טיפה יקר.
פורסם 2008 באפריל 1417 שנים מחבר ><" חח זה עובר דרך חבר של אבא שלי אז זה לקח קצת זמן ><"בקשר לחשמל זה לא הכי משנה כאילו כן (אבא שלי עובד בחברת חשמל) אז יש חשמל חינם חלקית (יש הגבלה של חשמל לתקופה מסויימת חרגת שילמת><" חחח
פורסם 2008 באפריל 1417 שנים ><" חח זה עובר דרך חבר של אבא שלי אז זה לקח קצת זמן ><"תן לחבר של אבא שלך רשימה ושיגיד לכם מה בכלל יש להם במלאי. בשביל לחסוך 50 שקל לא נראה לי שזה שווה את הטירטור.
פורסם 2008 באפריל 1517 שנים מחבר עשיתי בדיקה ב-3DMARK כיבלתי 10700 מה המפרט שלך (עם הכרטיס הזה לא צריך לקבל לפחות 13אלף תן לחבר של אבא שלך רשימה ושיגיד לכם מה בכלל יש להם במלאי. בשביל לחסוך 50 שקל לא נראה לי שזה שווה את הטירטור. חח הם ניסו להשיג לי מחנויות אחרות (והאחריות תיהיה דרכם) אבל לאף אחד אין את הHEC (לפחות מאלה שהם דיברו אותם אני צריך לשבת לאבא שלי על הווריד ללכת לפנדה ליראות (התקשרתי אליהם ויש להם כמה ספקים במלאי (הבעייה שמאיפה שאני אמור ליקנות יש לי שם זיכוי על הספק הישן וכל זה אז אבא שלי רוצה ליקנות משם (בגלל הזיכוי ובגלל שזה דרך חבר שלו והוא נותן שרות אחלהD:)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.