עבור לתוכן

קיבלתי את ה9800GTX של TWINTECH ואת הספק D:

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ממ כן

• תגובות 107
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תיבדוק כמה FPS אתה מקבל ב-CRYSIS על הכל VERY HIGH

1280X1024?

פורסם
  • מחבר

תיבדוק כמה FPS אתה מקבל ב-CRYSIS על הכל VERY HIGH

1280X1024?

הVERY HIGH זה רק בויסטה..

הרצתי אתמול את הבנ'צמרק על HIGE וX4 קיבלתי 29 FPS מקסימום

ומינימום 9 בנפילה מהמטוס...

בכל מקרה אני יריץ אותו שוב פעם רק אחרי שאני יחליף את הספק אני לא רוצה סתם לעשות יותר עומס ממה שיש עכשיו...

עם מחר אני יקבל את הספק שדיברתי עליו מקודם לנסיון אני יריץ שוב פעם וניראה את התוצאה ...

סביר להניח שיהיה שיפור גדול אחרי החלפת הספק כי כרגע הכרטיס לא נכנס למצב של להתאמץ בכלל הוא מוריד את התדרים שלו.. (אני יודע את זה כי המאוור לא נכנס לפעולה כימעט הוא מסתובב אולי טיפה טיפה יותר מהר במאמץ מאשר בזמן מנוחה.. (לא ניסוח משהו סורי חח)

פורסם

המעבד שלך E6400 2.13?

לא מבין מה הבעיה. כל מעבד שהוא מהסידרה הזאת לא יהיה איתו בכלל צוואר בקבוק. הפורום הזה אוהב את המילה הזאת .

פורסם

תשמע כמו שאמרו לך הרבה אנשים אוהבים בפורום את המושג הזה "צוואר בקבוק" זה חרטאה יש לך מעבד דיי סביר שיכול להריץ כרטיסי מסך חדשים וחזקים..

מה שעושה אצלך קצת בעיות זה ספק כמו שאמרו לך..תלך רק על ספקים מומלצים כמו CORSAIR ENRMAX ועוד אבל תשתדל ללכת על אחת החברות האלה !!!

פורסם

אחי תאמין לי, אני מרגיש כמו בבדיחה גרועה שאני קורא את זה.

מינימום 9 FPS בקרייסיס שהכל על High?, עם בסה''כ X4 AA

מה לעזאזאל Nvidia חושבת... שייצרו כבר משהו נורמלי!!!!! זה כבר באמת מתחיל להרגיז!!1, לזה הם קוראים כרטיס חזק?.

פשוט בושה כמה הטכנולוגיה מתקדמת לאט ובאיזה קפיצות קטנות מעלה מכרטיס לכרטיס.

סורי על החפירה הייתי חייב להתפרק עליהם.

פורסם

תשמע כמו שאמרו לך הרבה אנשים אוהבים בפורום את המושג הזה "צוואר בקבוק" זה חרטאה יש לך מעבד דיי סביר שיכול להריץ כרטיסי מסך חדשים וחזקים..

מה שעושה אצלך קצת בעיות זה ספק כמו שאמרו לך..תלך רק על ספקים מומלצים כמו CORSAIR ENRMAX ועוד אבל תשתדל ללכת על אחת החברות האלה !!!

מתי כבר אנשים יפסיקו לפלוט שטויות?

תראה איך אתה סותר את עצמך באותו מישפט...מה זה לעזאזל "מעבד די סביר" ?!

או שהמעבד מספק ת'סחורה או שהוא לא. במקרה הנ"ל - הוא מספיק כדי שה-9800GTX שלו יעבוד. יופי.

אבל אני רוצה לשמוע מישהו כאן שיגיד לי שהוא לא יראה שיפור משמעותי אם הוא יעבור למעבד כפול\מרובע ליבה

אבל מהירות מעבד של 3000 במקום 2130 מה"ץ.

תסתכל על המפרט שלי. תאמין לי שעשיתי המווווןןן ניסויים ורואים הבדל ברור ומורגש במשחקים

(ואני ממש לא מדבר על 3DMARK06 כרגע).

אני מבין ששידרוג המעבד לא בא בחשבון כרגע (תרתי משמע), אז

פשוט תשאל ותברר איך עושים OC למעבד שלך, כי כרגע הכרטיס שלך מבוזבז, או לפחות - לא נותן את המקסימום שהוא יכול.

וכמו שציינתי קודם - תחליף את הספק דחוף.

HF

פורסם

המעבד המינימלי לניצול מקסימלי של כרטיס כזה הוא e8400... מכאן ואלהה אלו מרובעי הליבות הישנים או החדשים מסדרת הפנרין.

אבל בעקרון זה מה שצריך.

פורסם

המעבד המינימלי לניצול מקסימלי של כרטיס כזה הוא e8400... מכאן ואלהה אלו מרובעי הליבות הישנים או החדשים מסדרת הפנרין.

אין דבר כזה.

מה שאמרת הוא דבר שטות.

אני מסכים עם העובדה ש- 8400 יהיה נקודת התחלה מינימלית לכרטיס מסך שכזה, אך הוא בהחלט לט מביא לניצול מקסימלי.

אם זה המעבד המינימלי לניצול מקסימלי, אז אין צורך בשום מעבד חזק יותר מעתה ועד עולם, וכל מעבד אחר שנצמיד לכרטיס

במסך הזה יהיה ביזבוז מוחלט, ולא יתן שום יתרון. (ע"ע ניצול מקסימלי).

אתה באמת רוצה להגיד שלא תראה הבדל בקרייסיס\COD\UT3 (למשל) בין 8400 ל- 9770 למשל?

פורסם

מתי כבר אנשים יפסיקו לפלוט שטויות?

תראה איך אתה סותר את עצמך באותו מישפט...מה זה לעזאזל "מעבד די סביר" ?!

או שהמעבד מספק ת'סחורה או שהוא לא. במקרה הנ"ל - הוא מספיק כדי שה-9800GTX שלו יעבוד. יופי.

אבל אני רוצה לשמוע מישהו כאן שיגיד לי שהוא לא יראה שיפור משמעותי אם הוא יעבור למעבד כפול\מרובע ליבה

אבל מהירות מעבד של 3000 במקום 2130 מה"ץ.

תסתכל על המפרט שלי. תאמין לי שעשיתי המווווןןן ניסויים ורואים הבדל ברור ומורגש במשחקים

(ואני ממש לא מדבר על 3DMARK06 כרגע).

אני מבין ששידרוג המעבד לא בא בחשבון כרגע (תרתי משמע), אז

פשוט תשאל ותברר איך עושים OC למעבד שלך, כי כרגע הכרטיס שלך מבוזבז, או לפחות - לא נותן את המקסימום שהוא יכול.

וכמו שציינתי קודם - תחליף את הספק דחוף.

HF

כל עוד מופעלים פילטרים במשחק ההבדל זניח בכמה פריימים.

כבר ראינו בנצ'מרקים בקרייסיס שתומך במרובעי ליבות, ההבדל בינו לבין כפול ליבה היה ממש בדיחה.

אתה תראה הבדלים רק שהמשחק מנוטרל מפילטרים! אבל... בינינו מי משחק ככה?

פורסם

אחי תאמין לי, אני מרגיש כמו בבדיחה גרועה שאני קורא את זה.

מינימום 9 FPS בקרייסיס שהכל על High?, עם בסה''כ X4 AA

אני לא מבין.. לכל אלה פה שעצבנים על Crysis - מה נדבקתם למשחק הזה?

אתם לא מבינים שהחברה שפיתחה אותו הוציאה משחק עם מנוע לא יעיל בכלל (אחרת הוא היה אמור לעבוד גם על כרטיסים יותר ישנים באופן חלק)

יש חוק בבדיקות תוכנה (ומשחקים) שאומר שהתוכנה (המשחק במקרה שלנו) צריך להיות גמיש מבחינת חומרה, כלומר תאימות לאחור בצורה טובה..

תראו למשל את COD4 שעובד סבבה גם על כרטיסים יותר ישנים..

אז קרייסיס, שכולכם מהללים אותו פה לא משחק טוב בכרטיסים האלה, אז? חסר משחקים?

מה כולכם נדבקתם למשחק הזה.. כל אחד שקונה כרטיס ישר שואלים אותו איך קרייסיס על הגדרות כאלה וכאלה..

רוצים כרטיס שיריץ אותו חלק? תקנו GX2.

הרי ברור שה-GTX לא מריץ אותו כל כך טוב אז מה הטעם לשאול את אותה שאלה בכל דיון? :silly:

ואם יהיה לכם כרטיס תותח שמריץ אותו אז תהיו מושא הקינאה של כל הפורום? איזה שטויות..

מה לעזאזאל Nvidia חושבת... שייצרו כבר משהו נורמלי!!!!! זה כבר באמת מתחיל להרגיז!!1, לזה הם קוראים כרטיס חזק?.

פשוט בושה כמה הטכנולוגיה מתקדמת לאט ובאיזה קפיצות קטנות מעלה מכרטיס לכרטיס.

לגלות לך על מה Nvidia לא חושבת? היא לא חושבת עליך, לא על איזה משחקים אתה משחק ולא על זה שמעצבן אותך שקרייסיס לא משחק חלק עם GTX..

היא חושבת על רווחים. נקודה.

זו דווקא אסטרטגיה מעולה להוציא לתקופת הביניים הזו, כרטיס עם שם מפוצץ 9800GTX,

שבקושי טיפה יותר חזק ב-8800GTX ו-8800GT ורק עוד כמה חודשים להוציא דור חדש לגמרי של כרטיסים..

אם אתה היית אחד ממקבלי ההחלטות שם בחברה - אתה ואני היינו עושים אותו דבר, ולא ממש חושבים על רצון הגיימרים לכרטיס תותח עכשיו ומיד.

הרי שמעת את הפתגם הידוע - "אל תשים את כל הביצים בסל אחד". זה בדיוק מה שהם עושים.

פורסם
  • מחבר

סורי שלקח לי זמן לתת עדכון.. לא הייתי היום כימעט בבית וגם הפורום מישהו מה בזמן האחרון עולה לאט :sleep:

בכל מקרה הספק הייתה איתו בעייה אז לא קיבלתי אותו לבדיקה אבל אבא שלי הזמין ספק חדש של HEC 700W

הוא יגיע תוך יומיים שלושה ככה (אולי יותר אמןD: חח)

בכל מקרה למי שדיבר פה על הקרייסיס ..

קח בחשבון שכרטיס מרוב שאין לו מתח לא מנצל כלום מהיכולת שלו רק ההספק של הספק זה מה שהכרטיס הזה צורך><" חח

מה עם כל המערכת?..

שאני עושה לו את ה3DMRK אתה בכלל לא שומע תמאוור שלו הוא לא נכנס למצב של מאמץ בכלל אולי קצת..

שאני מדליק תמחשב שהוא בודק את המאוורים והכל אתה שומע אותו (תמאוור שלו) טוב מאוד... :s07::silly:

פורסם

HEC 700 , מעניין איזה דגם ...

אם זה אחד מהסדרה הזו http://tms.co.il/product/4298 אז נראה לי ששחקת אותה :xyxthumbs:

פורסם

נו מתיי אתה מקבל את הספק?

פורסם

מזמין את כולכם להציץ בתוצאות בחינת צריכת החשמל של הליבות שיש רק אתר אחד שמפרסם את זה.

9600gt_power.gif

שאר האתרים בודקים את כל מכלול המחשב. לכן כשרואים "300W" זה כל המחשב ולא הליבה ומכאן הטעות.

8800GTS 512 לוקח 100W מקסימום בעומס 3D . . . כמה לדעתכם ייקח 9800GTX מבוסס ליבה יותר חסכונית? בדיוק.

לדעתי כל הקנייה של הספק היא שטות ובזבוז כסף. OVERCLOCK אחינו זה הפתרון כמו שמישהו אמר פה.

אבל אני מניח שתכף נראה אחרי שתקבל את ה700 שלך.

והוא צודק. מבחינה של טכנאי - ספק לא מספיק רק כאשר לא חיברת לכרטיס המסך את כל חיבורי החשמל ואז או שהוא לא עולה בכלל והמחשב לא נדלק, או שהוא עולה וקורס כשמריצים אפליקציה תלת מימדית ואז,שוב, כמוש אמר פה מישהו - זה שאתה מריץ 3DMARK 06 (!) כבר אומר שהספק לא קשור לעניין.

עכשיו כולכם תוהים מה זה אומר הא . . . ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים