עבור לתוכן

קיבלתי את ה9800GTX של TWINTECH ואת הספק D:

Featured Replies

פורסם

ב 400 שקל אפשר לקנות ספק מעולהה

• תגובות 107
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כמה אתה מקבל על המעבד ועל הכרטיס בניפרד?

יש מצב שבמעבד מקביל את הכרטיס!

זה ה SM2 והSM3 ?

[attachment deleted by admin]

פורסם

שמתי לך ספק בסיסי ב 200 ש"ח שיעשה את העבודה , וזה בטוח הספק שמגביל את הכרטיס , אצלי יש כרטיס יותר חלש ביחס לשלך וקיבלתי תוצאה של 11200 ...

פורסם

תעשה בדיקה למעבד ביחד עם הכרטיס!

פורסם
  • מחבר

ניקוד 9417

פורסם

הספק שלך מגביל אותך בהרבה מאוד, הכרטיס שלך כרגע יותר חלש מ 8800GT, תראה כמה אני קיבלתי עם ה 8800GT שלי.

פורסם

איזה ספק ואיזה נעליים, תסתכלו על ה-CPU SCORE שלו, הבן אדם צריך אוברקלוק.

אם הספק לא היה מחזיק את ה-GTX אפילו 3DMARK הוא לא היה יכול להריץ.

הספק שלך מגביל אותך בהרבה מאוד, הכרטיס שלך כרגע יותר חלש מ 8800GT, תראה כמה אני קיבלתי עם ה 8800GT שלי.

אין מה להשוות בין המערכת שלך לשלו.

פורסם

תשמעו זה באמת משהו מוזררר אני עם 8800GT קיבלתייי 13400 כמעט ועם ה9800GTX החדש קיבלתי 11000 בערך + -...

משהו מוזררר!!!

פורסם

תשמעו זה באמת משהו מוזררר אני עם 8800GT קיבלתייי 13400 כמעט ועם ה9800GTX החדש קיבלתי 11000 בערך + -...

משהו מוזררר!!!

תבדוק איך הכרטיס במשחקים ולא לפי 3DMARK.

תבדוק גם אם יצאודרייברים חדשים ל-NVIDIA

פורסם

איזה ספק ואיזה נעליים, תסתכלו על ה-CPU SCORE שלו, הבן אדם צריך אוברקלוק.

אם הספק לא היה מחזיק את ה-GTX אפילו 3DMARK הוא לא היה יכול להריץ.

אין מה להשוות בין המערכת שלך לשלו.

אז אתה רוצה להגיד לי שספק של 300 וואט יכול להחזיק 9800GTX כאשר המערכת ב Full Load?

פורסם

אז אתה רוצה להגיד לי שספק של 300 וואט יכול להחזיק 9800GTX כאשר המערכת ב Full Load?

את זה אני לא יכול לומר לך בוודאות, אני במקומו הייתי מחליף ספק ולא מחכה שישרף לי.

כרגע הספק שלו עובד, אבל עד מתי...

לפי מה שראיתי בתוצאת ה-3DMARK, המעבד שלו מפגר הרבה מאחור.

פורסם
  • מחבר

רגע אז יכול ליהיות שהמעבד זה מה שמגביל את המחשב:S? :s07: אין לי כבר מושג בכללי הכרטיס הזה צורך כימעט 275 וואט במאמץ עם הספק הוא 300 וואט אז נישאר כאילו עוד 25 בערך למחשב:S:bash:

פורסם

חח

אחי יש לך צוואר בקבוק גדול! המעבד שלך מגביל ת'כרטיס מסך ובגלל זה מן הסתם הכרטיס לא מנוצל עד הטופ ובגלל זה אתה לא רואה ת'ביצועים האמיתיים שלו.

מה שאתה יכול לעשות

א. לעשות OC למעבד להגיע איתו ל3GHz גם שיתן לך ביצועים יותר טובים וגם שהצוואר בקבוק יעלם.

ב. לקנות מעבד חדש שזה לפחות מעבד ב-1000 שקל

אבל אני מניח שאין לך כסף אז תעשה OC למעבד ותפתור ת'בעיה

ובלי קשר תקנה ספק כוח! מפתיע בכלל שהמחשב שלך עולה ואין קריסות במשחקים וכו' יש לך דיי מזל אבל בישביל לא לקחת סיכון הכי טוב לקנות ספק טוב ב200 -300 שקל ואתה יכול להביא ספק כוח מצוין.

פורסם
  • מחבר

יום ראשון אני מביאים לי כנראה ספק אחר של Enermax לבדיקה .. והוא יהיה כנראה עד שאני יקבל את הספק שאני יצתרך להזמין :/ בעע טעות לקנות תכרטיס הזה יותר מידי הוצאות שלא תכננתי :s07:

ולא נאלץ לעשות OC לא בא לי להתעסק עם זה לקנות מעבד בכלל לא בא על הפרק כרגע מבחינה תקציבית

עשיתי באנצ'מרק של קריסיס הכל על HIGE וX4 היה לי מקסימום 29 FPS מינימום (בנחיתה מהמטוס היה לי 9 או 19 לא זוכר חח )

אחרי זה שיחקתי קצת במשחק הכל על HIGE וX4 כמה דקות בדקתי רוב הזמן רץ חלק (עם איזה פאצ' שהורדתי שרואים את הכל יותר יפה כזה הגלים יותר גבוהים וכל זה...) היו מידי פעם תקיעות אבל סביל ביותר ...

פורסם

תכנס להגדרות של הדרייברים של NVIDIA ותבטל שם את ה- AA וה- AF.

תגדיר את ה- Texture Filtering על - High Performance

בקיצור תבטל את כל הפילטרים - שים לב במיוחד ל- AA ול- AF כמו שאמרתי.

תעשה ריסטארט.

תחכה לפחות 3 דקות כדי שהמערכת תתייצב.

תריץ 3DMARK על דיפולט ותדווח שוב בבקשה.

מבטיח לך שתראה שיפור.

(בלי קשר, תחליף את הספק העצוב הזה).

(וקח בחשבון שהמעבד שלך, הוא צוואר הבקבוק. זה פשע לשדך מעבד עם 2.14 מה"ץ עם 9800GTX. פשע).

HF

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים