פורסם 2008 באפריל 917 שנים מחר אני מקבל את הכרטיס :9800GTX של TWINTECH (הוא בדואר><" מחר אני מביא אות)מחר אני יעדכן אחרי בצ'פר (בע) תמונות וכל זה ניראה מה הכרטיס הזה שווה עם בכלל D: חחעריכה - עדכון בהודעה למטהעריכה: בדף 11 יש עדכון לבנצ'מרק של קריסיס ..
פורסם 2008 באפריל 917 שנים אתה צריך להוריד ולהתקין את ה-NET Framework 2.0 ממיקרוסופט או מה-Windows Update.
פורסם 2008 באפריל 917 שנים ולמה להכריז על זה כאן? ואם לא תקבל אותו מחר, העיקר סתם להספים.זה לא נחוץ, אחרי שתקבל את הכרטיס תדווח.
פורסם 2008 באפריל 917 שנים מה זאת התוכנה שאמרת שהוא צריך להתקין??? גם לי יש את הכרטיס מסך הזה רציתי לדעת אם זה אקטואלי גם בשבילי
פורסם 2008 באפריל 1117 שנים מחבר הרצתי 3 DMRKE ה אבל התוצאה 9390 בערך לא זוכר המפרט זה מעבד E6400 2.13 זיכרונות סמסונג 800MHZ 2 גי'גהכרטיס מסך 9800GTXספק של HEC 300 וואט Motherboard Name Intel Westchester DG965WHהספק הוא 300 וואט לדעתי זה מה שמגביל אותי לדעתי צריך להחליף אותו ..המחשב עובד בסדר גמור גם במשחקים ... אין קריסות לא כרגע לפחות..השאלה עם צריך להחליף ספק יתן תפיתרון?קצת חוות דעת..אז ככה הכרטיס הזה ענק בקושי נכנס לי במארז (6A19) על המילמטר עם הכלוב של הדיסק הקשיח..למי שיש יותר מ2 דיסקים קשיחים שיתחיל שיחשוב על להחליף מארז או לעשות איזו קומבינה כי אז זו בעייה להכניס אותו...הבנאדל שמגיעה עם הכרטיס הוא בסיסי ביותר כבל חיבור לTV אחד צהוב ועוד כבל של האדום ירוק כחול ומתאם DVI VGA דיסק דרייבר וחוברת..[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באפריל 1117 שנים סליחה על זה שאני מדבר ככה אבל תגיד אתה מפגר ?HEC 300 לא יכול להדליק תמחשב בכלל עם כרטיס מסך כזה..איפה אתה חייוב' לך תחליף ספק ללפחות 500W אחרת לא יעבוד לך כלום והכל יקרוסס !!!
פורסם 2008 באפריל 1117 שנים מחבר חח זה גם מה שאני אמרתי לאבא שלי ><" שזה הספק! אבל הם מתחילים אולי לא זה אולי כן זה ><"והמחשב עובד בסדר כאילו אין לו קירסות (לא כרגע לפחות) והוא עבר את ה3 DMRK רגיל...(השאלה עם בגלל שהספק חלש הביצועיים נמוכים (טוב התשובה כן אבל זה בטוח? (כי זה הוצאה של עוד איזה 600 שקל!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.