עבור לתוכן

איך הראוטר האלחוטי ?3COM

Featured Replies

פורסם

אז למה לא אמרת שמדובר על טריון מהתחלה? :lol:

בציוד קצה של בזק פשוט אין בעיות מהסוג הזה :smile1:

לגבי D-LINK: תבדוק במדריך שלו אם זה אפשרי ואיך עשים את ואם יש לך בעיות תפתח נושא חדש בצורה מסודרת פה בפורום.

פורסם

אז למה לא אמרת שמדובר על טריון מהתחלה? :lol:

בציוד קצה של בזק פשוט אין בעיות מהסוג הזה :smile1:

לגבי D-LINK: תבדוק במדריך שלו אם זה אפשרי ואיך עשים את ואם יש לך בעיות תפתח נושא חדש בצורה מסודרת פה בפורום.

תקרא את ההודעה שלי מחדש ערכתי ולגבי הטריון נתתי דוגמא בכל מקרא עדין בלי שום קשר איזה מודם ולאיזה תשתית יש עדיין בעיה בראוטר הזה וגם ב-EDIMAX גם וגם LEVEL 1 יש את אותה בעיה של רוחב פס בלי שום קשר לדוגמא שנתתי.

לגבי הראוטר קראתי אין שום דבר שמדבר על הגדלת טווח עם ראוטר אחר או זיווג של ראוטר הזה עם ראוטר אחר או אם אותו מודל.

עם מודמי ADSL אין את בעיות המהירות כמו הטריון אבל יש בעיה אחרת והיא במידה ויש הפסקת חשמל המודם לא יתן לראוטר להתחבר שוב מה שצורך איתחול הציוד בצורה מסודרת מחבים ומדליקים את המודם ראשון שוב ואחריו אחרי כדקה את הראוטר ומחכים אחרי זה שזה יחייג.

פורסם

לי דווקא יש טריון עם אדימקס עובד פשוט מצויין 5 מגה הורדה

ולמספר אנשים שאני מכיר עם טריון עובד להם מצוין עם ראוטר

פורסם

כן אני יודע בהוט שינו לו FW למודם כך שזה עובד ד"א עם תגדיל ל-7Mbps יהיה לך בעיה עם המהירות בגלל הראוטר ולא בגלל המודם.

פורסם

יש לי את הראוטר הנ"ל.

אני לא יודע\מבין בכל התקלות שנכתבו למעלה לגבי כמות התעבורה שהנתב הזה מסוגל לעמוד בה. אני רק יכול לספר את השימוש שלי בו ותחליט אם זה מתאים לך.

הראוטר הזה מחובר אצלי בבית ל3 מחשבים בעזרת כבלים ועוד 2 מחשבים באמצעות וויירלס. הוא בבעלותי קצת פחות מחצי שנה, ואולי חוויתי 3 ניתוקים שקשורים לנתב עצמו. אני לא אחד שהאימיול אצלו עובד 24 שעות ביממה, אבל מדי פעם אני משאיר את הביטורנט בלילה והכל בסדר אז מבחינת העומס אין לי תלונות.

עוצמת הווירלס היא סבבה, אין לי בסיס להשוואה, המרחק בין הנתב לשאר המחשבים הוא פחות מ10 מ' ולא היו לי נתבים אחרים להשוואות אבל עוצמה כמעט מלאה.

הבעיה היחידה שמציקה לי עם הראוטר היא שכל שינוי שאתה עושה בקינפוג שלו מחייב ריסט של 30 שניות (!). פתחת פורט? ריסט. הוספת מאק? ריסט. דברים כאלה שמשגעים ביומים הראשונים שאתה מקנפג את הראוטר. אבל אחרי זה הוא יושב לו בשקט ולא עושה שום בעיות.

כמו כן יש לציין שאתה מקבל אחריות מ3COM בישראל! ביום הראשון נתקלתי איתו בבעיה, התקשרתי אליהם והנציג עזר לי ברגע. ככה שבשביל ה200-250 שקל שהוא שווה הוא ממש סבבה לאנשים רגילים.

פורסם

ככה זה בכל ראוטר כמעט, העניין של ה-30 שניות אחרי שינוי הגדרה.

אני צריך לעבודה ראוטר, כי המודם של בזק שעבר הסבה כנראה לא עומד בעומס ודורש RESET על בסיס כמעט יומי.

האלחוטי לא מעניין אותי במיוחד, ואני בכלל אבטל אותו, מתחברים אליו 4 מחשבים שגולשים בנט ללא הורדות ועוד שרת מצלמות שמשדר, ועוד שני מחשבים שלא משתמשים באינטרנט אלא רק לצורך הרשת (ע"י שימוש בעוד Switch) - כלומר סה"כ 7 מחשבים.

אני מתלבט בין הדגם הזה של 3com ל-Linksys הנפוץ, מה עדיף? שווה להשקיע את תוספת הכסף בלינקסיס או שזה מיותר?

אפשר גם להסתפק ב-D-Link DIR-300 או Edimax BR-6204WG? יותר נוח לי לקנות אותם.

פורסם

לינקסיס עדיף אבל אתה רוצה לחסוך אז אדימקס

לא הייתי מתקרב ל3COM

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים