עבור לתוכן

איך הראוטר האלחוטי ?3COM

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לדעת איך הראוטר האלחוטי הבא:

3Com® OfficeConnect® Wireless 54 Mbps 11g Cable/DSL Router

Product # 3CRWER100-75

חנות אחת אמרה לי שחלק גדול מהסדרות החדשות של 3COM בעייתיות בעיקר עם בזק. זה נכון?

פורסם

אני עובד איתו, בכבלים אבל...

לפעמים יש ניתוקים קטנים אבל אני חושב שזה בגלל שהוא עובר דרך 3 קירות בטון, כשאחד בטון מזוין.

יבגני

פורסם

עם אתה מתכוון להתחבר ליותר מ-5MB הוא לא טוב.

אולי עדכון גרסה תסדר את זה.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת 5MB?

פורסם

לי יש את הראוטר הזה...

ראוטר נוח להתקנה ושימוש, רק לפטופ מחובר באלחוטי ולא דרך הרבה קירותך ויש לו עוד 2 מחשבים מחוברים בחוטים,

האינטרנט עובד מצוין, אלא אם יש נפילת מתח בבית אז אולי צריך לעשות לו RESET אבל סה"כ הוא סבבה :)

פורסם

נתב טוב מאוד, במיוחד למחיר שלו.

אני לא מכיר בעיות מול בזק, להיפך, בחלק מהגרסאות הישנות יש לו בעיה להיות מחובר דרך הכבלים בחיבור L2TP.

אם יש למישהו בעיה להיות מחובר דרכו ב5 מגה שיבדוק שהמודם שלו לא יוצא מסנכרון.

פורסם
  • מחבר

איפה מומלץ לקנות אותו? איפה שהכי זול?

פורסם

אני מתכוון שאם יש לך חבילת אינטרנט של יותר מ-5GB הוא לא יספק לך את זה רק עד 5MB לא יותר, כידוע ישנם היום חבילות של 7-10MB מהירות אינטרנט, הנתב הזה לא יעמוד מעל 5MB.

פורסם

ממש לא קשור לנתב רק המודם צריך לתמוך ב +ADSL2

כלומר מודולציה של g.dmt bis

ובכל מקרה גם אם המודם לא תומך בזק דואגים להחליף את ציוד הקצה ללא תשלום.

פורסם

אאל"ט פורט הWAN בנתב הזה הוא 10/100, כלומר תומך בעד 100 מגה ביט... יותר מה7-10 שיש לנו בארץ.

איפה מומלץ לקנות אותו? איפה שהכי זול?

תעשה חיפוש בזאפ או בחנויות המקוונות שאתה רגיל לקנות מהן (אם יש), הוא צריך לעלות באזור ה200 שקל.

אם אתה מוצא משהו הרבה יותר זול תוודא קודם שמדובר בדגם הזה ולא בדגם הקודם 3CRWE554G72T.

פורסם

ממש לא קשור לנתב רק המודם צריך לתמוך ב +ADSL2

כלומר מודולציה של g.dmt bis

ובכל מקרה גם אם המודם לא תומך בזק דואגים להחליף את ציוד הקצה ללא תשלום.

קשור לראוטר זה בעיה ידוע אלה עם כן יש קושחה אני דיברתי שני סוגי החיבורים הוט ובזק, אז מה הקשר ADSL2?

פורסם

איך חבילות של מעל 5 מס"ש קשורות אם כך?

הראוטר לא עומד ברוחב פס של יותר מ-5Mbps, אלה עם כן יש עדכון גרסה של הראוטר שיכולה לסדר את זה.

נניח ואתה מחובר לרוחב פס בספקית 7Mbps וגם בתשתית ויש לך את הראוטר הזה, אז הראוטר הזה יספק עד 5Mbps ולא יותר .

פורסם

אז זאת הגבלה (דיי מטומטמת אני חייב לציין) של הנתב עצמו ולא של הטכנולוגיה בה המודם עובד באותו זמן נטוי.

פורסם

בעיקרון מה שאתה אומר הוא נכון, והמודם אמור להיות שקוף ישנם מיקרים שגם מודם יכול לזייף, כך לדוגמא את הטריון מול ראוטר לא יודע לעבוד עם ראוטר, למרות שהמודם הזה הוא סוס עבודה אבל שאתה מחבר אליו ראוטר הוא פשוט קורס לא בזה שהוא לא מסתנכרן או משהו כזה אלה מהירות של האינטרנט נופלת, יש לי D-LINK שאני מחליף לא בגלל שהוא לא טוב, (אבל זה כבר בנושא אחר) עבד עם טריון המהירות הורדה שלי היא 3Mbps הורדתי בקושי כאילו היה לי חבילה של 750Kbps, שחיברתי מודם ישירות וואלה בבדיקה קיבלתי 3Mbps, דיברתי הספקית דיברתי עם תשתית ולא מצעו את הבעיה, דיברתי עם D-LINK ישראל ואמרו לי ישר.. "איזה מודם יש לך, ואם אתה בכבלים(הוט)?" אמרתי טריון אמרו לי תחליף אותו, למזלי דיברתי אם נציגה מהוט שגם מכירה בבעיה והיא דווקא אמרה שהוט מודעים לבעיה, מוזר למה לא אמרו את לפני כן? לא משנה, לא בוכים על חלב שנשפך, אמרה לי שתתאם טכנאי יום למחורת והחליפו לי למוטורולה שד"א סוס עבודה כלשם עצמו ועובד מעולה, המהירות שלי יחד עם הראוטר הנ"ל חזר לנורמה.

עכשיו לגבי ההחלפה של הראוטר אם אתה מתעקש לדעת למה, אני כביכול מקבל מחר(היום) את הראוטר החדש שלי Linksys, אני רוצה לעשות ניסוי יחד עם ה-D-LINK שהוא יהיה המגדיל טווח שאלתי פה את השאלה, "איך אני הופך את ה-D-LINK למגדיל טווח" אך לצערי ולמזלי הרע אף אחד לא יודע לענות על זה והאשימו אותי על ההקפצה, אבל לא נורא אם יש לך תשובה בשבילי אני אשמח, למרות שלדעתי אין אפשרות להפוך את ה-D-LINK למגדיל טווח אף אפילו שרשום לו בכותרת בהגדרות האלחוטי שהוא גם יכול לשמש כ-AP, שאני מבין שזה מונח כללי לסתם נקודת גישה לאינטרנט כלעצמו וזהו.

עוד סיבה להחלפה לדעתי לא כל כך חשובה לנתון של ההווה, יש לי כרגע מחשב אחד שקרוב לראוטר ועוד מחשב אחד ישן שהוא רחוק מהראוטר ומחשב נייד, ששניהם חסרים להם כרטיסי רשת אלחוטיים עכשיו, אני עוד מעט ישמיש אותם עם כרטיסי רשת אלחוטיים ואז יהיה לי רשת בבית, אבל ה-D-LINK לא מספק קליטה טובה כל כך ברחבי הבית למרות שזה לא וילה והתאכזבתי מזה, הגדלתי את הטווח בראוטר לפי פרמטרים מסויימים בממשק שסידר את הבעיה שלו, עכשיו בטח תשאל אותי אם אין לך איזה מכשיר מדידה לבדוק את הקליטה אכן יש לי, את המכשיר הסלולארי שיש לי שהיא N95-8GB שבאמת בסלון היה קליטה בקושי, למרות סידרתי את הבעיה של הקליטה והמכשיר הסלולארי שלי קלט יופי בקליטה מלאה, ויכול להיות שהיה או שיש באמת בעיה בקליטה במכשיר הסלולארי שלי כי בכל זאת זה סלולארי, איני רוצה שיהיה פאשלות בעתיד, אז קניתי ראוטר יותר טוב מבחינת קליטה וזה לינקסיס WRT54G v7, ואמרתי לעצמי למה לא לעשות מגדיל טווח, אבל אני חושב שאני אוותר הפעם אם בכל זאת יש לך תשובה אני אשמח.

חחחחח ;D חפרתי לא יודע היה לי מוזה לכתוב מצטער אחי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים