עבור לתוכן

NEC LCD2690WUXI מול הDELL 3008, מה לבחור?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ממש אובד עצות ???

אחד לכאורה יותר איכותי (הNEC), אך השני מציע שטח גדול ויותר רזולציה.

מה לבחור?

מה אתם הייתם בוחרים?

(יש לציין שאת שניהים אפשרי להשיג במחיר די דומה)

• תגובות 33
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

העצה הכי טובה היא באמת לקנות טלויזיה 32 אינץ (ולא מסך כי זה יהיה סתם יקר מדי), ולחבר אותה בנוסף למסך המחשב שיש לך כרגע.

ככה אתה יכול לעבוד על המסך הרגיל בעבודה השוטפת, תכנות, אופיס, אינטרנט וכו' ששמה אתה לא באמת צריך מסך גדול ונוח יותר לשבת קרוב למסך.

ובטלויזיה להשתמש לסרטים ואולי גם משחקים ולשבת ממרחק בכיף.

זה באמת הכי פשוט.

פורסם

מנסיון אני יכול להגיד שלעבוד מול מסך 25.5 אינץ' (NEC) הוא דבר שמתרגלים אליו מהר מאוד

בנוסף הוא מסך מחשב איכותי והוא מתאים לכל הצרכים שלך במידה יותר טובה ממסך טלויזיה :

רזולוציה גבוהה יותר , מרחב צבעים גדול יותר, יכולת אינטרפולציה מצוינת וכו'

לגבי הדל : אני לא יודע איך הוא - הוא עדיין "צעיר" , ופאנל IPS הוא רק חלק מהמשוואה...

דברים שהייתי בודק יותר ביסודיות לגביו : יכולת האינטרפולציה ( אלא אם אתה יכול ובא לך לשחק CRYSIS ב 2560 1600X ) , פאקים ביצור ( זליגת אור , פיקסלים שרופים או תקועים ) . במידה פחות משמעותית לג ( לשני המסכים בכותרת זמני תגובה מספקים ), וכן האם המסך תומך ב HDCP (לא רק על הנייר ) וכדומה

פורסם

אם זה עוזר לך אני עובד עם שני מסכים (שולחן עבודה מורחב) ASUS MW221U 1680X1050 ו PIXXEL PREMIUM FHD PROGRESIV 1920X1080 מחוברים לכרטיס ATI HD3870 האסוס דרך DVI והפיקסל דרך מתאם DVI-HDMI (יש שני סוגים אחד מוציא גם קול ואחד לא) ורואים נהדר וחד בשניהם. ותענוג לעבוד ככה .אבל קח בחשבון שמסכים מהסוג הזה הם מציאה מבחינת המחיר ביחס לרזולוציה והגודל. אבל הם בבסיסם מסך טלויזיה מה שאומר שיש להם תאורה חזקה. ולכן תהיה חייב לשבת במרחק של 1.5-2 לפחות .כמובן שבשביל משחקים כמו סרטים זה תענוג ואפשר גם ממרחק של 5-7 מטר להנות מאד אבל לעבודה כמסך יחיד בודד אפילו שהרזולוציה גבוהה ויש שטח עבודה גדול ונח .כל זמן שהמסך הוא טלויזיה תהיה בעיה להתקרב אליו .וגם אם הוא מסך מחשב מן הסתם יהיה צורך במרחק יותר מהנורמלי .אם אתה לא עובד שעות על המסך (בקריאה של טקסטים ) בסך הכל זו אחלה קניה.(עוד הערה המחבר שמוציא גם קול לא מצליח להוציא תמונה של 1920X1080P שיושבת טוב על המסך וכדאי לוותר על הקול לטובת המחבר השני שאז תקבל תמונה של 1920X1080P 60HZ ברמה מטורפת)אני רק חושב שכבר אין את המסכים האלה במלאי או שיש דגם חדש שאותו אני לא מכיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים