פורסם 2008 באפריל 917 שנים קניתי לפני חצי שנה מסך LCD של NU עם חיבור DVI {מה שהיה אז עוד בחיתולים}ועכשיו נאי מיתכוון לקנות כרטיס מסך עם חיבור DVI אלא שהחיבור במסך הוא בעייתי ליד הפס בסוף חסרים מיסביבו חורים ל-4 פינים!המודל של המסך הו-QL-721Vכששאלתי ממי שקניתי הוא אמר לי שיש שני חיבורי DVI כלומר A ו-Bואח"כ שאלתי עוד כמה אנשים אמרו לי שלא מכירים דבר כזהעזרה...
פורסם 2008 באפריל 917 שנים יש 4 סוגים של חיבורי DVI, בדר"כ השקע תומך בכל הארבעה גם אם חלק מהחורים לא מחוברים לכלום (פשוט בשביל שהכבל ישב טוב).עריכה: טוב כנראה שפספסתי אחד, הינה תמונות והסבר על כל חיבור:http://www.cable.co.il/Page.asp?page=202
פורסם 2008 באפריל 917 שנים מחבר לפי הציורים שראיתי בסוף אני צריך את Dהשאלה איפה אני מסיג את זהבמחירון שם לא הבנתי בדיוק איך אני מסיג את זה
פורסם 2008 באפריל 917 שנים מה בדיוק חסר לך לא הבנתיכרטיס מסך עם DVI יתאים לכל חיבור.אתה מחפש כבל למסך?...מה יש לכבל הנוכחי שלך?
פורסם 2008 באפריל 917 שנים מי אמר שהם חסרים? אתה זוכר בוודאות שהם היו ונשברו?רוב הסיכויים שפשוט מראש לא אמור להיות להם.חוץ מזה שהכבלים של מסכי LCD ניתנים לניתוק, אתה תמיד יכול לקנות כבל ז\ז חדש.
פורסם 2008 באפריל 917 שנים ה 4 פינים בקצה נועדו להעביר את האות האנלוגי הישן (שנמצא בשימוש רק ע"י המחברים הקטנים שממירים DVI ל VGA), אין לו צורך בחיבור דיגיטלי.
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים מחבר במסך אין פינים שיכולים להישבר פשוט איפה שהפינים אמורים להיכנס אין חור לכן אני לא יכול להיתחבר למסך עם חיבור DVI אני צריך למצא חיבור שיתחבר למסך הזה וא הבנתי אתה אומר שאני יכול להחליף את התושבת כאילו להפוך את זה ל DVI רגיל? {כלומר עם ה4 חורים האלה?}מזה-ז/ז?
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים מחבר אין את הפינים אפילו לא זכר ולא שחסמו-מדובר על הנקבה כלומר מה שעל המסך עצמו אין מקום להכניס את הכבל! בתוך הכבל יש עוד 4 פינים שאין להם מקוםאז ראיתי שיש מתאם כזה רק לא הבנתי מאיפה להשיג אותו כי הם לא פירסמו באתרוחשבתי אולי אפשר לדבר עם נציגות של NU בארץ ולבקש מהם או משו כזהאם יש פה מישו שיודע על נציגות כאת...
פורסם 2008 באפריל 1017 שנים איך לא סופק לך כבל DVI עם המסך? תפנה לחנות שממנה קנית את המסך ותבקש כבל מתאים.בכל אופן אתה יכול להזמין כבל ז\ז מ CABLE.CO.IL ולציין בפירוש שהקניה תלויה בסידור פינים הספציפי הזה שאתה מחפש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.