עבור לתוכן

יש לי קצת בעיות של חיבור עם ראוטר edimax 6216 mimo ...

Featured Replies

פורסם

שלום אני חדש כאן בפורום ...קניתי לפני חודש וחצי נתב edimax 6216 mimo לאחר שקראתי עליו רק דברים טובים. מאז שקניתי אותו יש לי בעיה מוזרה מאוד איתו. הרשת בבית כוללת שני מחשבים (אחד נייד אחד נייח ) עם מערכת הפעלה XP2 ונייד אחד עם ויסטה. הבעיה היא שלעיתים קרובות (כל הזמן) ישנו מצב שאני מנסה להתחבר עם אחד המחשבים לרשת והוא נותן לי שגיאה "linited or no conectivity" בעוד באחד המחשבים האחרים האינטרנט כן מתחבר. אחרי כמה שעות אני אנסה עוד ופעם והוא כן יתחבר ..ואז אחרי זה הוא שוב לא יתחבר וככה כל הזמן. באותו רגע ניתוק הראוטר מהחשמל והחזרתו פותרת את הבעיה. העניין הוא שהבעיה היא לא רק עם מחשב אחד, אלא עם שני המחשבים בהם מותקן הXP. ויש גם מצבים שבהם אחד מהמחשבים עם הXP מתחבר והשני לא. עם המחשב של הויסטה אין כמעט בעיות, ומאז קניית הראוטר הוא קיבל את השגיאה רק פעם אחת.

עשיתי לו עידכון גירסה ועדיין זה לא השתנה. מישהו יודע מה הסיבה לבעיה ? ואיך לפתור אותה ? או שדרך הפיתרון היא החלפת הנתב ? למה לנתק מהחשמל זה לא פיתרון זה ידפוק את הראוטר בסו]פו של דבר

ד"א על הנתב יש אבטחה, לא WEP אלא כזאת שיש בה גם מספרים וגם אותיות (שכחתי את השם ואני לא נמצא בבית אני לומד באוניברסיטה ). לא הצלחתי להגדיר אבטחת WEP - המחשבים לא רצו להתחבר אחרי שהגדרתי להם את הסיסמת WEP. יכול להיות שהבעי נעוצה בסיסמא ?

אודה מאוד לעוזרים!

פורסם

שני המחשבים מתחברים אלחוטית?

אני מבין שהבעיה היא בעיקר במחשב XP, איזה כרטיס אלחוטי יש שם? הווינדוס מעודכן (העידכונים מהאתר של מיקרוסופט)?

תבדוק איזה הצפנה יש בדיוק בנתב (WPA, WPA2 וכו'), תבדוק מה קורה בלי הצפנה בכלל (רק כבדיקה, לא ממליץ להשאיר את זה ככה).

פורסם
  • מחבר

אחד המחשבים זה מחשב נייד T60 של IBM והשני זה שולחני של IBM מחובר עם כרטיס רשת יו אס בי של D LINK, שני המחשבים מעודיקנים לגמרי. אני לא בבית עד שבוע הבא יש מבחנים וכדומה אז ר שבוע הבא אני אוכל לבדוק את העניין. אבל רציתי לדעת האם זאת בעיה מוכרת בראוטרים ?? עוד אנשים נתקלו בבעיות כאלו ??

פורסם

יש הרבה בעיות שאנשים נתקלים בהם... זה לאו דווקא אומר שזה בעיה מסוג מסויים.

לכן, כשיש לך זמן תבדוק ואם צריך תקפיץ את הדיון הזה חזרה שנוכל להמשיך לעזור. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים