עבור לתוכן

Warhammer Online מפרקת במכירות המוקדמות כל משחק אחד

Featured Replies

פורסם

הכותרת שלך סתם מטעה. הוא המוביל במכירות החודש, לא באופן כללי. יש הבדל עצום בין השניים.

פורסם

עם כל ההייפ שהם עשו על המשחק חסר להם שהמשחקיות שלו לא עשויה מזהב-משחקיות טהור....

פורסם
  • מחבר

^

ממש לא, נכון שיש הבדל אבל הכותרת אינה מטעה.

כרגע ניתן להזמין רק את "warhammer online collectors edition pre order pack" כאשר האפשרות לביצוע preorder נפתחה רק לפני 10 ימים.

ויש להבדיל את הערכה הזאת מ "warhammer online collectors edition pack" וכמובן הערכה הרגילה שאותם לא ניתן בכלל להזמין כרגע.

ובל נשכח שאם אתה לא גר בצפון אמריקה, סקנדינביה, אנגליה ועוד 2-3 מדינות באירופה בכלל לא ניתן להזמין את המשחק בכלל (ההזמנה שלי היא סוג של קומבינה). יצא לי לקרוא דיי הרבה פוסטים של אנשים מתוסכלים ברחבי אירופה שלא יכולים להזמין את המשחק.

מה שאני לא יכול להסתיר היא ההתלהבות שלי והצפיה למשחק.

TheReaper - החבר'ה של DAoC מייצרים את המשחק, אני רואה רק דברים טובים לגבי העתיד.

פורסם

שם החברה כבר ממזמן לא עושה עלי רושם...

אנשים צריכים להוכיח את עצמם כל פעם מחדש

פורסם
  • מחבר

שם החברה כבר ממזמן לא עושה עלי רושם...

בגדול אני כן מסכים איתך אבל יש יוצאים מהכלל, לדוגמא כבר עכשיו אפשר לומר ש Starcraft 2 יהיה משחק מצויין כי הוא מגיע מ Blizzard.

בכל אופן ישנו סרטון חדש (דיי ארוך) של CTF ב Warhammer (אני בספק אם האדם שמשחק שם נגע אי פעם במשחק mmoprg כל שהוא, הוא keyboard turner כבד).

http://trailer.onlinewelten.com/videos,id3490,warhammer_online_szenarien_pvp_presse_event_paris.html

פורסם

SC2 יהיה טוב בכלל שהוא כמעט זהה לSC1

פורסם
  • מחבר

^

דומה זה כללי מדי, מדובר על משחק מלפני 10 שנים באותו אופן אפשר לומר שהוא יהיה דומה ל Dune 2 ואז בכלל לא נצא מזה.

Warhammer יהיה שונה בגלל שזה יותר ממשחק מחשב, ולהרבה אנשים Warhammer זה תחביב והמפתחים יודעים את זה.

אני מאמין שאפילו עוד 3 שנים כולנו (לפחות אני) עדיין נשחק Warhammer online.

פורסם

לא אמרתי דומה

אמרתי זהה

פורסם

אז מה המשחק הזה? כמו world of warcraft עם דמויות של warhammer ?

אם אני אשחק איזהשהו משחק MMORPG בקרוב זה יהיה d&d online . המשחק יותר מהנה מהמשחקי MMORPG האחרים ששיחקתי אבל המחשב שלי לא סוחב אותו.

פורסם

אתה מתכוון לDND אונליין ששוחרר לפני כמה זמן?

אלוהים אדירים המשחק הזה משעמם

כל כך מנסה להיות DND שזו הסיבה שהוא נפל כל כך חזק

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי דומה

אמרתי זהה

איך זהה ?? יחידות חדשות, טקטיקות שונות. ברור שהם ירכבו על גלh ההצלחה (ובצדק) של המשחק הראשון אבל זה יהיה שונה (לפחות ממה שאני ראיתי).

אז מה המשחק הזה? כמו world of warcraft עם דמויות של warhammer ?

אוי אלהים, בבקשה אל תגיד את המשפט הזה.

שני המשחקים מאוד שונים ובעלי תפיסות שונות.

WoW הוא משחק בעל רוח של PVE אפילו עם כל ה Battleground וה Arena שנראת לא קשורה לכלום, האיזונים בין הדמיות מכוונות ל PVE בזמן שהאיזון ב War מיועד ל PVP/RVR. ב WoW אין בכלל אפשרות לבצע raid על ערים או נשקי מצור, אפילו יותר מ 40 איש באותה נקודה גורמת ללגים. War בנוי להתמודד עם הדברים וכן עוד הרבה הרבה דברים אחרים.

לדוגמא הכלכלה ב WoW בנויה על farming farming farming , ב War ה farming לא יהיה חלק כל כך ניכר במשחק ואל תשכח ש War מבוסס על משחק לוח בין 25 שנה ועל lore שלא נגמר, קיים כאן מוצר מאוד איכותי.

פורסם

אתה מתכוון לDND אונליין ששוחרר לפני כמה זמן?

אלוהים אדירים המשחק הזה משעמם

כל כך מנסה להיות DND שזו הסיבה שהוא נפל כל כך חזק

אני די אהבתי אבל לא מיציתי אותו אז אני אחזור אליו מתי שיהיה לי מחשב נורמאלי. את המשחק כבר קניתי והוא בטח עולה איזה שני גרוש עכשיו.

תשכח ש War מבוסס על משחק לוח בין 25 שנה ועל lore שלא נגמר, קיים כאן מוצר מאוד איכותי.

אם זה לא משחק אסטרטגיה אלא MMORPG אז זה בדיוק כמו WOW . בwow לקחו משחק אסטרטגיה והפכו אותו ל MMORPG אז בגדול זה אותו רעיון.

אני שיחקתי ב UO , EQ1,SWG,ATITD, תקופה של למעלה משנה וגם התנסתי ב eq2,wow,asheron calls ,daoc,ragnarock וכו . אז אני מכיר את הנושא מכל הכיוונים . בגדול MMORPG הוא MMORPG הוא MMORPG . טוב ATITD קצת שונה אבל הכל אותו רעיון . הורגים מפלצות כדי להתחזק ולהרוג מפלצות יותר חזקות.

פורסם
  • מחבר

אבל הכל אותו רעיון . הורגים מפלצות כדי להתחזק ולהרוג מפלצות יותר חזקות.

ואיפה אתה דוחף משחקיות, עניין וכיף במשפט הזה ??

ההבדלים בין ה mmoprg השונים הם קצת יותר מלהרוג עוד מפלצות.

פורסם

אני די אהבתי אבל לא מיציתי אותו אז אני אחזור אליו מתי שיהיה לי מחשב נורמאלי. את המשחק כבר קניתי והוא בטח עולה איזה שני גרוש עכשיו.

אם זה לא משחק אסטרטגיה אלא MMORPG אז זה בדיוק כמו WOW . בwow לקחו משחק אסטרטגיה והפכו אותו ל MMORPG אז בגדול זה אותו רעיון.

אני שיחקתי ב UO , EQ1,SWG,ATITD, תקופה של למעלה משנה וגם התנסתי ב eq2,wow,asheron calls ,daoc,ragnarock וכו . אז אני מכיר את הנושא מכל הכיוונים . בגדול MMORPG הוא MMORPG הוא MMORPG . טוב ATITD קצת שונה אבל הכל אותו רעיון . הורגים מפלצות כדי להתחזק ולהרוג מפלצות יותר חזקות.

מצטער אבל כל המשחקים שהבאת הם דיי זהים...

יש כמה כבשים שחורות בMMORPG

WOW הוא אחד מהם (אולי קצת פחות עכשיו כי אתה רואה כל כך הרבה WOW-CLONES שאתה כבר בטוח שיש מפעל שמייצר אותם

וברגע שאחד מנסה לשבור מוסכמויות מזמברים אותו עם שרתים ריקים ותמיד מקטלגים אותו כ"חדשני אבל הביצוע אינו מספק"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים