פורסם 2002 בפברואר 923 שנים דרך הדרברים של NVIDIA (מהכרסא 21 ומלא ככה לפחות נראה לי) אפשר לעשות OVERCLOCK פשוט למדיוהדרברים אפילו בודקים אם הכרטיס מסוגל לעבוד במהירות שהגדרתם לובישביל שהדרברים "יתנו" את האופציה של השינוי מהירות שעון של הGPU והזכרונות צריך לעשות TWEAK קטן ברגיסטריאם אתה רוצה לדעת איך תכתוב תגובה ואני אפרט
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים טוב אז ככה בשלביל שתוכל לשנות את המהירות דרך הדרברים של נוידיה (הדתנטור) אתה צריך להכנס ל REGEDITשמה תכנס ל HKEY_LOCAL_MACHIN ->SOFTWARE->NVIDIA CORPORATION->GLOBLעכשיו תחת ספריית הGLOBL (תלחץ על ה (+) שנמצא לידה) תראה 2 ספריות אולי יותרשם אתה צריך להכנס לספריה שנקראת NVTWEAK (אם הי לא קיימת תיצור אותה)עכשיו תלחץ על הספרייה כפתור שמאלי (כאילו תבחר את הספריה)ותרא שם (בצד שמאל) יש לך DEFAULT KEYעכשיו אתה צריך להכין KEY חדש תחלץ כפתור ימני תעשה NEW ושם תבחר פאופציה של DWORD VALUEהוא יבקש ממך לכתוב שם של ה KEY תקרא לו COOLBITSאלרי שהוא יוצר לך את הKEY תלחץ אליו פעמיים והוא יתן לך לשנות את הערך שלו בערך של הKEY תכתוב את המספר "3" בבסיס הקסהדצימלי (תשים לב שזה יהיה מסומן כי הברירת מחדל זה בסיס עשרוני)אחרי שתכתוב את הערך 3 תעשה OKעכשיו כל מה שנשאר זה להכנס לדרברים של נוידיה ולקנפג משם:כפתור ימיני על שולחן העבודה ->PROPERTIES->SETTINGSשם תלחץ על ADVANCEDובTABים של הבחירה לך לזה שנקראGEFORCE2 (וההמשך זה דגם הכרטיס של נגיד שלי זה GEFORCE2 TI)שם תלחץ על ADDITIOANL PROPERTIESומשם כבר תסתדר לבד
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים פחות או יותר..איפה שאפשר לגלול את הסמן כדי לבחור מהירות, יש לי סקאלה בין 0 ל-100MHZ. זה אמור להיות ככה??? כאילו, הDefault הוא 200/333...
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים זה איזה כאב שיש לגרסא העברית של התוכנה.פשוט תבחר הRegional Settings של חלונותEnglish US, וזה יעבור לך לאנגלית.
פורסם 2002 בפברואר 1523 שנים אוקיי, העליתי את הוולטאז' בעשירית הוולט ל1.7V.. הצלחתי להגיע ל124MHz FSB שנתן לי 680MHz. עוד שיפור בסנדרה ועוד שיפור ב-3dmark - ל2749 אחרי אוברקלוק קטן ל-GTS - 215/350. הכל יציב והטמפרטורה אחרי שלושה לופים של המבחן של 3dmark לא עברה את ה-32 מעלות צלזיוס... עריכה - זה גם אומר שחציתי את קו השיפור ב-1000 3DMarks...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.