עבור לתוכן

המחשב קורס (בעיקר בזמן משחקים)

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיית קריסות רצינית.

המחשב שלי נופל לפעמים סתם במהלך עבודה רגילה, כמעט תמיד במהלך הלילה שאני משאיר את האימיול פתוח, ובזמן הרצת משחקים (למשל אובליביון, half life/cs/tf2). המשחקים מקוריים.

ניסיתי להוריד את רמת הגרפיקה בשביל להוריד עומס, אני סוגר את כל התוכנות שפעולות ברקע וכלום לא עוזר.

המפרט בצד לא מעודכן, יש לי כרגע ג'יגה זיכרון והחלפתי את הכוננים של ה-40 וה-30 בכונן של 300 ג'יגה.

זה ממש מפריע ולא מאפשר לי לעבוד כמו שצריך על המחשב..

אם למישהו יש רעיון זה יעזור מאוד.

תודה!

-עריכה-

בטעות לא שמתי לב באיזה פורם אני כותב.. אם אחד המנהלים יוכל להעביר ל"תמיכה טכנית" אני אודה לו.

פורסם

מה טמפ' המעבד?

תריץ את MEMTEST לשלוש שעות לפחות, ובדוק אם אתה מקבל שגיאה.

פורסם

בן כמה המחשב ?

מה מצב האבק במחשב ?

אחי תעשה בדיקת מאמץ בתוכנת PRIME 95 ...

תבדוק מה הטמפ' של המעבד ובאיזה טמפ' הוא מתחיל לצפצף ?

אולי תצטרך משחה טרמית חדשה

פורסם

מה זה קורס ??

מה אתה רואה על המסך בזמו הקריסה - תאר במדוייק !

פורסם
  • מחבר

טמפרטורת המעבד 51 מעלות עם קצת מאמץ (לאחר התקנת כמה תוכנות ועידכונים של ווינדוס). לאחר לילה שהמחשב היה סגור הטמפ' הייתה 29 מעלות.

טמרפרטורת כרטיס המסך היא 73 מעלות (6800gt).

המחשב בן איזה 4-5, אבל אני מפרמט אותו אחת לכמה זמן וכרגע אני עובד על התקנה מלפני כמה חודשים, כך שכל התוכנות והדרייברים מעודכנים ופועלים חלק.

אבק אני משתדל לנקות מדי פעם.

משחה טרמית החלפתי לפני שנתיים בערך ששמתי היטסינק חדש (של זלמן).

שאני אומר קורס הכוונה שהמחשב מאתחל את עצמו. אני עובד איתו/משחק ופתאום הוא נתקע ל-2 שניות ואז הוא עושה ריסטרט.

לגבי ה-MEMTEST, מצאתי שני אתרים שמתעסקים בו.

http://www.memtest.org

http://www.memtest86.com

איזה אני צריך להוריד? והאם זו תוכנה שאני מפעיל מתוך ווינדוס או שאני צריך לצרוב ולעשות לה בוט לפני שווינדוס עולה?

פשוט אפעם לא שמעתי עליה ואני לא ממש יודע מה לעשות איתה..

תודה!

פורסם

אתה צריך את 86+ ( מהאתר http://www.memtest.org ), אתה צורב אותה ועושה לה בוט בהעלאת המחשב.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה.

הרצתי את הבדיקה והיא עברה ללא שגיאות..

אם זה עוזר שמתי קובץ מינידאמפ מהקריסה האחרונה, אולי מישהו יודע מה לעשות איתו..

[attachment deleted by admin]

פורסם

כמה זמן הרצת את הבדיקה?

ובשביל לנתח את הדאמפ יש מדריך של MILK-INC בסטיקי FAQ.

פורסם
  • מחבר

הרצתי את הבדיקה שוב, הפעם ל-7 שעות בערך, ונמצאו 11 שגיאות.

(צילמתי תמונה מהפלאפון)

351lz8.th.jpg

בנוסף בדקתי את קובצי הדאמפ, ובתוצאה נכתב שהבעיה נגרמה מ-win32k.sys. מה שאומר שיש בעיה של דרייברים לא? בדקתי כמה קבצים ובכולם נאמר שהבעיה היא קבצי מערכת, אבל לא צויין בעיית זיכרון בשום מקום..

אז הבעיה היא של דרייברים או של זיכרון?

פורסם

דרייברים לא יכולים להשפיע על MEMETEST

פורסם

הבעיה במערכת ההפעלה יכולה להגרם מזיכרון שפולט שגיאות, הבעיה היא ש-MEMTEST גם יעלה על זה אם לוח האם דפוק. כמה מקלות זיכרון מחוברים ללוח? אם יש יותר מאחד זה מעולה לבדיקה.

תנסה לנתק כל פעם אחד ולבדוק MEMTEST, אם באחד יש שגיאות ובשני לו, המקל עם השגיאות דפוק וצריך להחליף אותו. אם שניהם מראים שגיאות ייתכן מאוד וזה הלוח, שכן הסיכוי די נמוך ששני המקלות נדפקו ביחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים