עבור לתוכן

בעיה בעדכון ביוס

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח אם ABIT IP35-E ניסיתי לעשות עדכון ביוס דרך הווינדוס בתוכנה של היצרן

קיצר שמתי את הקובץ בתוכנה ולחצתי התחל עדכון אוקי חיכיתי המחשב נתקע כזה חיכיתי עוד 20 דקות חצי שעה עדיין לא משתנה כלום לחצתי על הכפתור של הריסט ולא הגיב לחצתי על כיבוי המחשב התכבה..לאחר דקה הדלקתי מחדש ולא היה כלום על המסך לא כתוב כלום אבל החשמל פיזית עובד כל המאווררים והאורות נדלקים והנורה של הלוח שמראה תקינות ואי תקינות של הלוח הייתה ירוקה מה שאומר שהלוח תקין..הוצאתי את הסוללה CMOS חיכיתי רבע שעה והחזרתי לא הלך

למישו יש רעיון?

שלחתי את המחשב לתיקון הם אמרו שיחליפו לי את הביוס..אבל אני רוצה לדעת מה עושים למקרה שפעם הבאה אני יתקל בתקלה כזאת אצלי או חבר

פורסם

דפקת את הביוס.

פעם הבאה לעדכן בצורה נורמאלית, לא דרך ווינדווס.

פורסם

הפתרון היחיד שיש למקרה כזה הוא :

1.להוציא את שבב הביוס מהלוח אם

2.לחפש מישהו עם אותו לוח אם כמו שלך ,

כאשר המחשב שלו יהיה בווינדוס , להחליף את שבב הביוס שלו בשלך , ולעשות עדכון ביוס .

פורסם
  • מחבר

כן זה מה שבחברה אמרו לי שצריך להחליף את הביוס עצמו וצריך לזה כלי מיוחד להוציא אותו וזה

אתמול בלילה מסרתי אותו והיום בערב אני יקבל את המחשב חזרה מקווה שיעבוד כמו שצריך

פורסם

זה תלוי ביצרן , עצה שלי תן את הלוח לחברה - רק החברה מסוגלת לעשות הכי טוב את זה , מבחינת אמינות ומבחינת מקצועיות

פורסם
  • מחבר

המחשב חזר..עדכנו לי את הביוס לגרסה הכי חדשה וכן אמרו לי גם פעם הבאה לעשות את זה דרך הדוס עם פלופי או DISK ON KEY ולא דרך הווינדוס

פורסם

נו בטח ככה עושים דרך הדוס ועם דיסקט , רק תדאג לא תהיה נפילת חשמל או שהמחשב יכבה ותהרוס את הכל...

שמח שעכשיו הכל עובד..

פורסם

במקרה של שדרוג BIOS

א. שומרים את תוכנת עדכון ה BIOS בתיקייה כלשהי ב דיסק :C

ב. מאתחלים את המחשב למצב דוס טעוברים לתיקייה בה נשמרה התוכנית.

ג. מבצעים גיבוי לגרסת ה BIOS הנוכחית (אותה תוכנית עדכון BIOS יודעת לבצע גם גיבוי).

ד. כעת מבצעים עדכון BIOS.

ה. מאתחלים את המחשב - אם עובד תקין אז סיימנו !

אם לא עובד תקין חוזרים לסעיף ב' וטוענים את גרסת ה BIOS המקורית !

פורסם

בלוג'יק הייתה לי בעיה כזאת פעם...

השתמשת בתוכנה שהגיע עם בדיסק עם הלוח, נכון? ובכן, היא לא טובה, ואסור להשתמש בה. התוכנה שכן מסוגלת לעשות את זה כמו שצריך (אם כי גם אני חושב שצריך לעשות את זה מ-DOK), זה תוכנה באתר של ABIT, שהספרות האחרונות בגרסה שלה הן 05, ותיכף אני אמצא אותה שם.

http://www.abit.com.tw/page/mi/download/download_utility.php?pFUN_KEY=10000&pTITLE_IMG=/download/images/download.gif

פורסם
  • מחבר

עם התוכנה הזאת שהבאת בקישור עשיתי את העדכון

פורסם

יותר אמין דרך הדוס , כי אם אתה עושה דרך הוינדוס , יש לך תוכנות פועלות ברקע ויש לך סיכוי שהמחשב יכבה .. מי יודע

אז אני מעדיף את הדוס...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים