פורסם 2008 באפריל 717 שנים שלום ולילה טוב!התחלתי ללמוד דוטנט בג'ון ברייסבהתחלה לומדים מבוא לתכנות,חומר עיוני ללא מחשביםהחומר מאוד קשהאני צריך מדריכים או לינקים למבוא לתכנות (אלגוריתם)אשמח לקבל עזרהתודה רבה ולילה טובליאור
פורסם 2008 באפריל 817 שנים מחבר KTBANUSבקשתי עזרה אחרי חיפוש באינט'אולי מישהו למד או משהו ויש לו חומר או סיכומיםדבר לעניין ואל תגרום לי לעבור לפסים אישיים ילדאם אתה לא עוזר אז אל תגיבתשאיר את זה לאנשים טובים שרוצים לעזורלשם כך נועד הפורום
פורסם 2008 באפריל 817 שנים במידה ואתה אומר את האמת, אז אתה רק מצדיק את הטענה שלי, כי למצוא חומר בתכנות בגוגל רחוק מלהיות קשה. אבל הבעייה היא שאתה לא אומר את האמת ומצפה מאנשים אחרים לעשות בשבילך את כל העבודה. גם עצלן וגם שקרן - לא שילוב מוצלח למפתח תוכנה. רק לשם המחשה, החיפוש של של "מבוא לתכנות" נותן אין ספור אתרים, אחד מהם אפילו של גון ברייס ומכיל לינקים לאתרים בנושא. בנוסף יש את ה לינקים ה STICKY פה בפורום שמכילים אין ספור קישורים שימושיים לאתרים בנושא. כמובן שגם חיפוש בפורום לא טרחת לעשות, כי גם שם היית מקבל אין ספור תוצאות רלוונטיות. אז בבקשה, bullshit me not. ובקשר ל דבר לעניין ואל תגרום לי לעבור לפסים אישיים ילד אין לי מה להגיד חוץ מ
פורסם 2008 באפריל 817 שנים אם תשאל/י שאלות ספציפיות נוכל יותר לעזור. כמו ש-KTBANUS אמר, הפורום מלא לינקים לאתרים עם מדריכים שמכילים חומר בסיסי (מדוייק יותר ומדוייק פחות). יש גם טונה לינקים בסטיקי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.