פורסם 2008 באפריל 717 שנים שלוםיש שני דברים שאני לא מצליח להוסיף לתוכנית שלי בc++אני משתמש ב visual studio 6הנה הקוד שכתבתי לכפתור:CreateWindow ("button", "ellipse", WS_CHILD | BS_PUSHBUTTON| WS_VISIBLE ,10,75,105,25,hwnd, (HMENU)6,((LPCREATESTRUCT) lParam) -> hInstance, NULL);אני מעוניין להוסיף תמונה חיצונית על הכפתור אבל לא מצליחהנה קוד שמצאתי ברשת אבל יש בעיהHBITMAP bmp=(HBITMAP)LoadImage(0,"Trident_logo_best.bmp",IMAGE_BITMAP,0,0,LR_LOADFROMFILE);SendMessage(GetDlgItem(hwnd,ID_BUTTON_TEST),BM_SETIMAGE,IMAGE_BITMAP,(LPARAM)bmp;getdlgitem נותן הודעת שגיאהcannot convert parameter from HWND__* to intהערה: כמובן ששיניתי את שם הכפתור מid_button_test בהתאם לשליבעצם כל פונקציה שיש בשם שלה dlg לא עובדת ונותנת את אותה שגיאה בדיוק.דבר שני שאני מנסה לעשות זה ליצור חלון טקסט קבוע ובעל רקע (צבע יחיד).תודה לעוזרים
פורסם 2008 באפריל 817 שנים איך hwnd ו ID_BUTTON_TEST מוגדרים ? ויש לך סיבה אמיתית ללמוד לעשות GUI ב C++ ? ולא בשפות נורמליות כמו C# או Java ?
פורסם 2008 באפריל 817 שנים מחבר כן זה פרוייקט להגשה בקורס c++.אה ובקשר לפקודה עם הdlg - מתברר שאסור להשתמש בזה (שאלתי את המרצה), אלא רק בפקודות של win api.אם יש למישהו ידע כיצד לעשות את זה, אשמח לתשובה.ההגדרה של hwndhwnd = CreateWindow (szAppName, // window class name TEXT ("The Hello Program"), // window caption WS_OVERLAPPEDWINDOW, // window style CW_USEDEFAULT, // initial x position CW_USEDEFAULT, // initial y position CW_USEDEFAULT, // initial x size CW_USEDEFAULT, // initial y size NULL, // parent window handle NULL, // window menu handle hInstance, // program instance handle NULL) ; // creation parametersID_BUTTON_TEST - מוגדר באותו קוד שרשמתי בהודעה הראשונה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.