עבור לתוכן

E8500 VS Q9300 מה ההיגיון בתימחור?

Featured Replies

פורסם

זה שידור חוזר של E6850 מול ה-Q6600 ששניהם נמכרו באותו מחיר וכמעט כולם העדיפו את ה-Q6600

רק שהפעם ל-OC עדיף בברור ה-E8500 , אבל לזה יש פתרון וזה ה-Q6700 שיהיה מצויין ל-OC

בקיצור מי שרוצה מרובע ליבה ל-OC שיקנה את ה-Q6700 , שיעלה כמו ה-Q9300 בסוף החודש

• תגובות 58
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה שידור חוזר של E6850 מול ה-Q6600 ששניהם נמכרו באותו מחיר וכמעט כולם העדיפו את ה-Q6600

רק שהפעם ל-OC עדיף בברור ה-E8500 , אבל לזה יש פתרון וזה ה-Q6700 שיהיה מצויין ל-OC

במחשבים כאלה עם 8800 למשל, הOC חסר כל טעם מבחינתי, ואני אומר את זה עם ביסוס לדברי.(לאחי יש כזה מחשב בדיוק, לי יש כזה רק עם 7600GT :P)

בכל מקרה ,OC לא OC עדיף מרובע

פורסם
  • מחבר

WTF? אתה בטוח.. זה הורדת מחיר של כמעט 50% :kopfpatsch: :kopfpatsch:

המחיר של ה-6700..

http://www.p-see.co.il/Category.asp?q=Q6700

פורסם

לא נכון, תאמין לי שכבר עכשיו יש תוכנות מספיק חזקות כגון קיובייס, ועוד תוכנות עריכה למיניהן.

וחוץ מזה מאיפה לך שה Q חרא באוברקלול?

Q6600 דווקא נחשב אוברקלוקר מצויין,

אני חושב שעדיף Q6600 מהסיבה הפשוטה שבעתיד הוא יחשב יותר, ולמה שלא יהיה מרובע ליבה באותו כסף?

הרי ההבדלים במשחקים קיימים אבל זניחים בהחלט, ואף אחד לא יסבול אם תהיה לו אותה מערכת כמו של השני רק עם מעבד Q6600 או להיפך E8500

:nixweiss:

בעתיד כולם יתבכיינו "המעבד שלי לא מספיק חזק, אני רוצה מחשב חדש"

וכמובן יקנו מחשב חדש בטענה שהוא זה שישרת אותם לעתיד.. אבל אז יצאו 5156165 ליבות ויגידו שזה עדיף לעתיד ואז יקנו את זה ואז יצא מעבד מתומן ליבות בטכנלוגיית SUPER TURBO QUAD וזה יהיה יותר טוב וכך הלאה..

פורסם

WTF? אתה בטוח.. זה הורדת מחיר של כמעט 50% :kopfpatsch: :kopfpatsch:

המחיר של ה-6700..

http://www.p-see.co.il/Category.asp?q=Q6700

ה-Q6700 ימכר בחצי מחיר ב-20 באפריל

פורסם

בעתיד כולם יתבכיינו "המעבד שלי לא מספיק חזק, אני רוצה מחשב חדש"

וכמובן יקנו מחשב חדש בטענה שהוא זה שישרת אותם לעתיד.. אבל אז יצאו 5156165 ליבות ויגידו שזה עדיף לעתיד ואז יקנו את זה ואז יצא מעבד מתומן ליבות בטכנלוגיית SUPER TURBO QUAD וזה יהיה יותר טוב וכך הלאה..

סליחה על הבורות אבל לא הבנתי למה ציטטת אותי? ;D

פורסם
"אני חושב שעדיף Q6600 מהסיבה הפשוטה שבעתיד הוא יחשב יותר, ולמה שלא יהיה מרובע ליבה באותו כסף?"

בעתיד הוא יחשב לזבל, כמו כל מעבד.

תבינו שבמחשבים אף פעם לא מסתכלים לעתיד, אין לדעת מי יצא ומה יקרה,

לדעתי הכי טוב להשקיע טיפה פחות (4K), כדי שבעתיד תרשו לעצכם לשדרג.

פורסם

בתור אחד שקנה Q6600 ומתחרט על זה

אני חושב שבמחשבה רצינית אף אחד מהמעבדים שהזכרתם לא משתלם היום יחסית למחירו

חוץ מלמתרות ספציפיות לגמרי

גם ככה המון משחקים היום שזה הדבר הכבד ביותר לרוב המשתמשים

הם פורטים מה360

ולהם לא צריך מעבד מפלצתי

וכנראה לשנתיים הקרובות אפילו מעבד בסביבות 500 שקל יספיק

אם לא ליותר שנים

אם הייתי יכול להחזיר את הגלגל אחורה הייתי קונה מעבד זול יותר למרות שהוא יהיה רק כפול ליבה

והזכירו את ה3800 הרגיל מול ה3800X2

העניין זה שה3800 הרגיל אף פעם לא היה משתלם מבחינת עלות תועלת

והX2 היה משתלם רק בגלל ירידות מחיר משמעותיות

אז נכון שהX2 היה הבחירה העדיפה לטווח רחוק

אבל משחקים ותוכנות מנצלות כפולי ליבה אבל כרגע ובטח לשנתיים הקרובות לא מנצלות משמעותית Q

חוץ מתוכנות מקצועיות

רק אם חושבים מעבר ל3 שנים הקרובות אני חושב שיש הצדקה לקנות מעבד Q או בכלל מעבד יקר

אבל גם אז צריך להבין שהוא בטח לא יתמודד טוב אם פורטים מהקונסולות העתידיות

פורסם
  • מחבר

ה-Q6700 ימכר בחצי מחיר ב-20 באפריל

:lol: :lol:

עכשיו אני בכלל בהלם..מעבד Q6700 יהיה כמו מחירו של Q600 :jump: בהנחה שמחירו יהיה זהה, מה שקשה לי להאמין כי כולם יקנו 6700

אז עכשיו אני ממש, אבל ממש לא מבין..בעוד פחות משבועיים יהיו 4 מעבדים שאם צריך להחליט מה לוקחים אז..Q6700? אבל נראה לי שמחירם של שאר "חברי" הדיון במעבדים יאבדו ממחירם..אחרת יהיה בלאגן לא?

פורסם

בתור אחד שקנה Q6600 ומתחרט על זה

אני חושב שבמחשבה רצינית אף אחד מהמעבדים שהזכרתם לא משתלם היום יחסית למחירו

חוץ מלמתרות ספציפיות לגמרי

גם ככה המון משחקים היום שזה הדבר הכבד ביותר לרוב המשתמשים

הם פורטים מה360

ולהם לא צריך מעבד מפלצתי

וכנראה לשנתיים הקרובות אפילו מעבד בסביבות 500 שקל יספיק

אם לא ליותר שנים

אם הייתי יכול להחזיר את הגלגל אחורה הייתי קונה מעבד זול יותר למרות שהוא יהיה רק כפול ליבה

והזכירו את ה3800 הרגיל מול ה3800X2

העניין זה שה3800 הרגיל אף פעם לא היה משתלם מבחינת עלות תועלת

והX2 היה משתלם רק בגלל ירידות מחיר משמעותיות

אז נכון שהX2 היה הבחירה העדיפה לטווח רחוק

אבל משחקים ותוכנות מנצלות כפולי ליבה אבל כרגע ובטח לשנתיים הקרובות לא מנצלות משמעותית Q

חוץ מתוכנות מקצועיות

רק אם חושבים מעבר ל3 שנים הקרובות אני חושב שיש הצדקה לקנות מעבד Q או בכלל מעבד יקר

אבל גם אז צריך להבין שהוא בטח לא יתמודד טוב אם פורטים מהקונסולות העתידיות

תשמע, אני ממש מסכים איתך!

בעקרון יש לי XBOX 360 וכל המשחקים יוצאים אחרי זה ל PC...

המחשב שלי AMD A64 3500+ מעמיד מערך נאה ומהיר מאוד של שימוש ב WIN XP וגם ויסטה, וגם בעריכות גרפיות,

כשמדובר בעבודה מול כמה תוכנות במקביל, המעבד קצת מועד בנושא הזה.. ורינדור של אפקטים איטי יותר...

לרבות זאת שיש לי 3 ג'יגה זיכרון על המחשב...

מה שבאמת כואב לי זה שאם אני אקנה קוואד, לא ארגיש שום קפיצת מדרגה או "שדרוג" מהותי

בשימוש במחשב... שזה מאוד יאכזב אותי בהנחה שאני הולך להוציא 5500 שקל על מחשב חדש.

האם באמת ה"קוואד" יהווה לי שיפור מולטיטאסקינג אלוהי ? כלומר אוכל לפתוח את כל תוכונות אדובי ביחד במקבל ואהנה מחופש עבודה חלק, וללא תקיעות וטעינות ? או שזה סתם בושליט.?

פורסם

תשמע, אני ממש מסכים איתך!

בעקרון יש לי XBOX 360 וכל המשחקים יוצאים אחרי זה ל PC...

המחשב שלי AMD A64 3500+ מעמיד מערך נאה ומהיר מאוד של שימוש ב WIN XP וגם ויסטה, וגם בעריכות גרפיות,

כשמדובר בעבודה מול כמה תוכנות במקביל, המעבד קצת מועד בנושא הזה.. ורינדור של אפקטים איטי יותר...

לרבות זאת שיש לי 3 ג'יגה זיכרון על המחשב...

מה שבאמת כואב לי זה שאם אני אקנה קוואד, לא ארגיש שום קפיצת מדרגה או "שדרוג" מהותי

בשימוש במחשב... שזה מאוד יאכזב אותי בהנחה שאני הולך להוציא 5500 שקל על מחשב חדש.

האם באמת ה"קוואד" יהווה לי שיפור מולטיטאסקינג אלוהי ? כלומר אוכל לפתוח את כל תוכונות אדובי ביחד במקבל ואהנה מחופש עבודה חלק, וללא תקיעות וטעינות ? או שזה סתם בושליט.?

אל תשכח דבר אחד חשוב:

"הכל תלוי ביישומים וכמה כאלה שאתה מפעיל!!!"

תנסה את הקיובייס עם 250 ערוצים ו65 פלאגים (אני עוד עדין) עם מעבד כפול ותראה איך הוא קורס מתחת לאדמה, אני מקליט ואני יודע מה שאני אומר.

אבל לגבי משחקים אין ויכוח.

פורסם

אבל אלו תוכנות מקצועניות -ככה שזה שוק מצומצם

למינסטרים כולל גימרים אין היום צורך במעבדים יקרים

מעבד זול יספיק ולרוב לא יהווה צוור בקבוק

פורסם

אבל אלו תוכנות מקצועניות -ככה שזה שוק מצומצם

למינסטרים כולל גימרים אין היום צורך במעבדים יקרים

מעבד זול יספיק ולרוב לא יהווה צוור בקבוק

גם נכון, אבל זה יוצא לי באופן טיבעי כי אני מקליט ::):cool2:

צדקתי וגם טעיתי ;D

פורסם

דבר ראשון, אל תקנו את ה- 6600 או 6700... אם אתם קונים תקנו מהסדרה החדשה של פנרין.

אפשר לקנות מעבד מרובע בשביל "עוד כמה שנים" (נניח 3-4 שנים...) וזה בסדר, אבל זה יוצא קצת יקר, אם אתה יכול להרשות אז סבבה.

אבל אפשר גם לקחת כפול ליבה שהוא יוצר זול באיזה 400 שקל ויותר טוב עכשיו למשחקים והוא עדיין יהיה יותר טוב למשחקים בשנתיים הקרובות, זה בטוח. ואז אחרי שנתיים לשדרג את המחשב ולקנות מרובע ליבות שיהיה יותר זול.

אני גם מתלבט איזה לקנות... מה שבטוח אני יחכה עוד שבועיים ל-20 באפריל שירדו המחירים, ה-9300 אמור גם כן להיות במחיר של ה-6600

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים