עבור לתוכן

מתלבט בין 2 כרטיסים עד 1500 שקל

Featured Replies

פורסם

הוא בעצמו אומר איפה אפשר להשיג יותר זול.

גם אני יכול לקנות כל חודש מחשב ב10000 שח אבל אני לא דפוק . צריך להוציא את הכסף נכון .

אומרים לבנאדם שמע 400 שח פחות ויש לך כרטיס עם קירור עצבני וכמה FPS פחות כולה. אבל כל אחד והשיקולים שלו.

מה אני יעשה אני בנאדם נשוי. אם הייתי רווק אולי הייתי גם ככה ראש מרובע.

א.קודם כל מי שמרובע זה אתה תאמין לי אתה לא יודע עד כמה.

ב. הוא שאל אם אפשר להשיג GTX ביותר זול אז עניתי שלא, לא התייחסתי לכרטיסים אחרים אם שווה לו או לא לקנות GTX

ג. הוא אמר שאין לו בעיה תקציבית אז שילך על GTX מה העניין

ותאמין לי גם 8800GT עם OC הכי עצבני הוא לא מתקרב ל9800GTX ועוד הוא עם דרייברים ראשונים חכה הוא יצא לו דרייברים שישפרו אותו חכה.. אתה ישר שולל..

או ש.. לפתוח הדיון: אם יש לך לוח אם SLI אתה יכול לקחת שתי 9600GT עולים בערך 1500 שקל אותו מחיר של GTX ואז הוא יואכל ת'GTX

אבל אם אין לך SLI לך על GTX אחד וזהו

שתיהיה לך התחדשות נעימה.

פורסם

א.קודם כל מי שמרובע זה אתה תאמין לי אתה לא יודע עד כמה.

ב. הוא שאל אם אפשר להשיג GTX ביותר זול אז עניתי שלא, לא התייחסתי לכרטיסים אחרים אם שווה לו או לא לקנות GTX

ג. הוא אמר שאין לו בעיה תקציבית אז שילך על GTX מה העניין

ותאמין לי גם 8800GT עם OC הכי עצבני הוא לא מתקרב ל9800GTX ועוד הוא עם דרייברים ראשונים חכה הוא יצא לו דרייברים שישפרו אותו חכה.. אתה ישר שולל..

או ש.. לפתוח הדיון: אם יש לך לוח אם SLI אתה יכול לקחת שתי 9600GT עולים בערך 1500 שקל אותו מחיר של GTX ואז הוא יואכל ת'GTX

אבל אם אין לך SLI לך על GTX אחד וזהו

שתיהיה לך התחדשות נעימה.

מה אתה לוקח אישי? מי דבר עליך אני מדבר בכלליות.

8800GT עם OC עצבני בכלל לא מתקרב ל9800GTX ? אל תבלבל בשכל טוב. יש פער בכלל לא ענק . כמו 8800GTS 512 ל9800GTX .

אבל כמו שאמרנו כל אחד והשיקולים שלו אני משדרג כל שנה בערך וכך נהנה באותה שנה. ולא צריך להוציא 3000 שח על כרטיס מסך. שהרי עוד שנה + יהיה משהו יותר חזק ובמחיר מופחת בהרבה.

פורסם

האשכול דיי מיצה את עצמו, אבל אני מרגיש מחויבות לעשות סדר בדברים.

הביצועים של 8800gt מעולים, ולא נופלים בהרבה מהביצועים של 8800gts או 9800gtx.

עם קצת המהרה (OC) ניתן לגרום לחזק את ביצועי ה8800gt שיהיו כמו ה9800gtx. שלא לדבר על 8800gts שההבדלים ביניהם זניחים.

במידה ואין בעיה תקציבית, הייתי הולך על 9800gtx, זאת מכיוון שיש תקציב ואפשר לנצל אותו.

במידה וחבר שלך רוצה לעשות קנייה חכמה, שיחסוך את ה500 ש"ח, יקנה 8800gt טוב ב1100-1200 ש"ח

וישמור את ההפרש. בשנה הבאה הוא יוכל לקנות את הכרטיס שמקביל ל8800gt היום, שוב, ב1100 ש"ח אך הפעם הוא יצטרך לשלם "רק" 600 ש"ח

במקום 1100 ש"ח. והביצועים של הכרטיסים מכפילים את עצמם משנה לשנה.

תגיד לחבר שלך שעדיף לעשות קנייה חכמה מקניה יקרה.

פורסם

האשכול דיי מיצה את עצמו, אבל אני מרגיש מחויבות לעשות סדר בדברים.

הביצועים של 8800gt מעולים, ולא נופלים בהרבה מהביצועים של 8800gts או 9800gtx.

עם קצת המהרה (OC) ניתן לגרום לחזק את ביצועי ה8800gt שיהיו כמו ה9800gtx. שלא לדבר על 8800gts שההבדלים ביניהם זניחים.

במידה ואין בעיה תקציבית, הייתי הולך על 9800gtx, זאת מכיוון שיש תקציב ואפשר לנצל אותו.

במידה וחבר שלך רוצה לעשות קנייה חכמה, שיחסוך את ה500 ש"ח, יקנה 8800gt טוב ב1100-1200 ש"ח

וישמור את ההפרש. בשנה הבאה הוא יוכל לקנות את הכרטיס שמקביל ל8800gt היום, שוב, ב1100 ש"ח אך הפעם הוא יצטרך לשלם "רק" 600 ש"ח

במקום 1100 ש"ח. והביצועים של הכרטיסים מכפילים את עצמם משנה לשנה.

תגיד לחבר שלך שעדיף לעשות קנייה חכמה מקניה יקרה.

בדיוק :xyxthumbs:

מה גם אפשר למכור אחרי זה את הכרטיס להרוויח כמה גרושים. אני 400 שח יש כבר קונה לX1950 PRO .

פורסם

או את זה- http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1114

אני רק מראה על GTX זול יותר.

הבחור פה שאמר שאין יותר זול לא יודע מה הוא אומר כנראה.

200 שקל זה הרבה יותר זול!

ועוד מאותה חנות ( מה שזה מעליי הציע ) :screwy:

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שהכרטיס

TWINTECH NVIDIA GEFORCE 9800 GTX

יותר חזק מהכרטיס

BFN NVIDIA GEFORCE 8800 GTS OC 512

ועדיף* על הכרטיס

-----

CLUB3D NVIDIA GEFORCE 9800GTX 512

???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים