עבור לתוכן

השוואה בין שני כוננים נפוצים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני לפני רכישת מחשב חדש ויש לי שאלה.

כולנו מכירים את הסידרה של WD ה-AAKS השאלה שלי היא איך ה-HD של WD לעומת לדוגמא כונן כזה:

SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS

עובד בממשק NCQ ויש לו 32MB, מה שמוזר הוא שקראתי שקצה ההעברה שלו הוא "רק" 100 MBPS לעומת 300 בכוננים של WD.

מה אתם אומרים?

פורסם

זה בתיאוריה 300...

תסתכל על השוואות ביצועיים, לפי כל מה שאני ראיתי עד היום הסדרה החדשה של הברקודה עדיפה.

יבגני

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה יבגני?

לעוד מישהו יש משהו להוסיף בנושא<?

פורסם

לדעתי ההבדלים בביצועים לא משמעותיים. חשוב יותר הנפח המתאים, המחיר והאחריות. בשימושי היום יום לא תרגיש הבדל בינהם מה גם שהיתרונות של ה-7200.11 על הנייר לא בהכרח מתבטאים בשטח.

http://www.techreport.com/articles.x/13440/1

זאת רק דוגמא אתה יכול למצוא עוד השוואות.

פורסם
  • מחבר

תודה על הקישור!

מוזר שהם כותבים שם ש-SEAGATE שולטים ברוב השוק כיום, כאשר מהתחושה שלי כל מחשב שנמכר בארץ נמכר עם HD של WD, כמעט כולם...

פורסם

מוזר מאוד, TOM"s Hardware דווקא משבחים אותו בתור אחד מהכוננים היותר מהירים...

הנה קישור: http://www23.tomshardware.com/storage.html?modelx=33&model1=1086&model2=367&chart=33

מה שאני אהבתי יותר ב - SEGATE בנוסף למהירות שאני רואה, הוא מורכב משני פלטות יותר עבות, מה שתורם לצימצום זעזועים.

שלא לדבר על NCQ שיכול להאריך את חיי הכונן קשיח, והכי חשוב 5 שנים אחריות בניגוד ל - WD שנותן 3 לכוננים המיועדים ל - DESKTOP

וזה "יבגני" חח :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מצטער יבגני - תיקנתי את הטעות :-)

בכל מקרה אם אהבת שסיגייט עשתה פלטות יותר עבות בטח תשמח לשמוע ש-WD עושה הארד דיסקים עם פלטה אחת בלבד עד נפח של 320.( אם אני לא טועה בקשר לנפע - עד 250 אני בטוח).

זה ממש מפחית מרמת הבלאי והסיכוי לתקלות.

פורסם

מצטער יבגני - תיקנתי את הטעות :-)

בכל מקרה אם אהבת שסיגייט עשתה פלטות יותר עבות בטח תשמח לשמוע ש-WD עושה הארד דיסקים עם פלטה אחת בלבד עד נפח של 320.( אם אני לא טועה בקשר לנפע - עד 250 אני בטוח).

זה ממש מפחית מרמת הבלאי והסיכוי לתקלות.

תראה זה מכני כך שתמיד בכוננים מהסוג הזה יהיה סיכוי לתקלות...

אבל קודם שיעשו אחרי זה נדבר אם שווה לקחת או לא...

SEGATE כבר עשו אז בינתים אני חושב שהם עדיפים, גם מבחינת האחריות 5 שנים זה לא קצת בכלל...

בכל אופן בהצלחה

יבגני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים