עבור לתוכן

מפרט סופי AMD ( קנייה ביום ראשון ), 7000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. אז זה המפרט שאני הולך לקנות ביום ראשון, ואני כבר דיי משוכנע שסיימתי אותו, אבל עדיף תמיד לשאול מאשר להתבאס אח"כ, אז.. ;)

המפרט הוא לאוברקלוק ולמשחקים כבדים, בעקרון ביצועים נטו ;D

אז דבר ראשון, המעבד שלי הוא AthlonXP 1700+ B JIUHB DLT3C 0310 שקיבלתי היום יושב כבר כאן לידי, מתגרה בי עד שאני יכניס אותו לסוקט שלו ;D

אז הנה שאר המפרט ללא המעבד:

ABIT NF7-SL ver 2.0

CORSAIR CMX512-3500C2 / PT

WD 80GB-8MB-7200RPM ATA100

Gigabyte GV-R9700 PRO

BENQ DVD 1648A

MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44

CHIEFTEC DX-01BLD

ENERMAX EG365P-VE

Logitech Internet navigator keyboard- usb/ps2

Thermalright SK-7 + Thermaltake SMART CASE FAN II

עכבר יש לי כבר. בעקרון המארז בא עם מאוורר אחד, אז אני יקנה עוד 4 SF2 ובעתיד אולי גם פאנבאס שיקל עלי על שינוי המהירות והכל.

אז אם יש לכם רעיונות, דעות, עצות, בבקשה.. :)

פורסם

כמה דברים אז ככה בישביל מה הNF7 SL אתה צריך SATA?? לפי דעתי ביזבוז כסף...

ובקשר לכרטיס אתה מתכוון לעשות OC לכרטיס ?

פורסם
  • מחבר

כן אני רוצה את ה firewire, ואני רוצה את הכרטיס קול עם ה Soundstorm ומקודד הדולבי, כי אני הולך להשתמש בכרטיס קול שעל הלוח, ואני לא רוצה כרטיס באיכות נחותה יותר, כמו שב NF7 הרגיל.

וכן, אני הולך לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך..

פורסם

אם אתה הולך לעשות OC לכרטיס לפי דעתי קח את ה-9700 של הרקולס יש לו קירור טוב ובאותו המחיר והוא לא PRO אבל אםOC טוב לפי דעתי את יכול להגיע לביצועים של ה-PRO ואפילו ליותר מה-PRO

פורסם
  • מחבר

אני לא הולך לקנות כרטיס לא PRO, אם הייתי מוגבל בתקציב הייתי לוקח אותו, אבל מכיוון שאני לא, אני לא רואה שום סיבה לקחת כרטיס שהוא פחות טוב במידה ואני יכול לקנות אחד יותר טוב. הייתי קונה את ה PRO של הרקולס, אבל בזיגזאג, שמשם אני קונה את המחשב, לא מוכרים אותו..

פורסם

אחלה תתחדש... ;)

פורסם

אולי אנשים אחרים יגידו לך תקנה 9700 ותעשה לו OC אבל אני לא, אני נגד ביצוע OC בכרטיסי מסך ולפי דעתי המפרט שלך ממש טוב ואני לא חושב שאתה צריך לשנות כלום, הזיכרון יקר אבל טוב ואני חושב שהוא מאוד שווה, המקלדת - ממש רכיב סתמי וכל אחד אוהב את המקלדת שהוא אוהב, מראז... המארז מספיק טוב לOC וכמו מקלדת מארז צריך להיות בדרך כלל יפה בעייניך ואם אתה אוהב אותו אז סבבה.

לוח האם הכי טוב שיש למטרה, כונן קשיח מצוין, קירור מצוין, ספק כוח טוב וDVD... לא צריך יותר מהעובדה שהוא עושה את העבודה שלו.

מפרט מצוין ויפה בחרת, מה אני יכול להגיד לך ? תתחדש ובהצלחה בOC.

:smoke:

פורסם

אחלה מפרט אולי תוכל לרשום לי בפרטי או באיסיקיו

מאיפה אתה קונה את הרכיבים

פורסם

פששש אחלה מחשב אחי ניצלתה יפה מאוד 7000 ש"ח

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. :)

אולי יש עוד מישהו עם הערות ? אני מעדיף כמה שיותר תגובות.. ;)

פורסם

אחי יש לך אבל אי סי קיו?

פורסם

אני חושב כמו MORTAR וגם אני נגד ביצוע OC בכרטיס מסך! כרטיס מסך זה לא כמו מעבד והוא הרבה יותר רגיש לשריפות ומה הטעם לקנות כרטיס ב-1600 ואז לעשות טעות קטנה ולהרוג אותו כפות?

פורסם
  • מחבר

לדעתי מה שאתה אומר הוא לא נכון.. כמובן שאם אתה ישר בא ומעלה את ה core וה memory ב 100mhz ישר ככה, אז יש סיכוי שיקרה משהו.. אבל אוברקלוק זהיר שנעשה בצורה מבוקרת ומסודרת, אני חושב שרק אפשר להרוויח מזה. להעלות בכמה mhz ולעשות בדיקות יציבות ולראות אם יש artifacts או משהו, ואז לראות אם יש לאן להמשיך או לא..

הכל לפי הנוהל.. ;)

פורסם

לפי דעתי כדי לך ללכת על מעבד AthlonXP 2100+ B JIUHB איתו תוכל לעשות oc ולהגיע לביצועים יותר מ- AMD XP 2600+!!!

פורסם

לפי דעתי כדי לך ללכת על מעבד AthlonXP 2100+ B JIUHB איתו תוכל לעשות oc ולהגיע לביצועים יותר מ- AMD XP 2600+!!!

אבל חבל שאין כזה מעבד.......

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים