פורסם 2008 באפריל 617 שנים רשימה ענקית של משחקי הPC שעתידים לצאת ב2008\2009:http://www.systemwars.com/forums/showthread.php?t=69169
פורסם 2008 באפריל 617 שנים רק בשביל לסדר את האוזן, מדובר ברשימה שפורסמה מידי שנה בgamespot והיא מציינת רק את המשחקים המבטיחים ביותר.היוצר של הרשימה פשוט התעייף ממערכת הפורומים המוגבלת של GS והעביר אותה לאתר אחר.
פורסם 2008 באפריל 617 שנים לפחות שני המשחקים שאני מחכה להם הרבה זמן נמצאים בראש הרשימה :Desciples 3 Jagged alliance 3 נו שיצאו כבר ... הם כל הזמן דוחים את התאריך עכשיו לQ3 2008 .
פורסם 2008 באפריל 617 שנים ואי לא חשבתי שי כל כך הרבה משחקים תגידו איפה GTA לא מצאתי אותו ברשימה זה רשימה של משחקי PC, עדיין לא הוכרז GTA:IV למחשב.
פורסם 2008 באפריל 617 שנים מכל הרשימה התלהבתי רק משני משחקים:BROKEN HOURGLASSסגנון קלסי של RPG כמו סידרת באלדורס גייטFALLEN EMIPREיורש לטרייבס!בנתיים נחסוף כסף לשדרוג כרטיס המסך והזיכרון...
פורסם 2008 באפריל 617 שנים Warhammer Online: Age of Reckoning כבר נמצא אצלי במצב של Preorder (ה collector's edition).ולא היה כל כך קל להגיע למצב הזה.
פורסם 2008 באפריל 617 שנים הרבה מצופה לנו ,אבל למעט אני מחכה:בעיקר לDemigodBattlefield HeroesRed Alert 3Rage
פורסם 2008 באפריל 617 שנים יש הרבה דברים טובים השנהאבל מה שמאוד מעודד זה הקמבק של הקווסטים ממש רשימה יפהאני מחכה במיוחד ל sc2 ול spore (אם המשחק יהיה כמו שהיה בהדגמה שהיתה לפני שנתיים זה יהיה ממש משחק טוב) V | | | | | | | | | | V
פורסם 2008 באפריל 717 שנים אני מת שיעשו את Battlefield Bad Company גם לPC .Brothers In Arms: Hell's Highway נראה מפתהProject Offset
פורסם 2008 באפריל 717 שנים אם mafia הוא כל כך טוב כמו שאומרים עליו(אני חייב לשחק בזה מתישהוא) אז אני מחכה לmafia2 בקוצר רוח. ואת מי זה מעניין כרגע,תקופת מבחנים,אי אפשר לשחק בכלום
פורסם 2008 באפריל 817 שנים יש שם המון משחקים שאני מצפה להם המון זמן.. המיוחדים שבהם לפחות..(כאן הייתה אמורה להיות רשימה של המיוחדים ההם... אבל 012 מתפרקים להם והאינטרנט לא עובד)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.