עבור לתוכן

שיתוף מדפסת למחשבים ברשת .

Featured Replies

פורסם

כיום אני משתף מדפסת בין 3 מחשבים דרך שיתוף ממחשב אחד - זה אומר שרק אם מחשב ספיציפי שאליו מחוברת המדפסת דלוק אז אפשר להדפיס מהמחשבים אחרים דרך שיתוף אם הוא מכובה אז אי אפשר להדפיס . אני רוצה לדעת אם יש לי אפשרות לשתף את המדפסת בין 3 המחשבים ללא תליות במחשב ספיציפי זה אומר יכול להיות שכל המחשבים ברשת מכובים חוץ מאחד ואפשר להדפיס ממנו .

פורסם

יש מכשיר שנקראה שרת הדפסה print server שהוא בעצם יכול להיות כתוסף חיצוני למדפסת או כרטיס הרחבה בהתאם ליכולות המדפסת שלך.

פורסם
  • מחבר

אין משהוא יותר קומפקטי , הרי יש 4 יציאות בראוטר אי אפשר לחבר את המדפסת לראוטר בכבל מתאים ואז הכל עובד ?

פורסם

זה בדיוק מה ש-multicore ניסה להגיד לך.

אפשר לעשות את זה דרך "מתאם" שנקרא PRINT-SERVER, שזהו מכשיר קטן שמצד אחד מתחבר למדפסת ומהצד השני מתחבר לראוטר, אחרי הגדרה ראשונית תוכל בעזרת ה"מתאם" הזה להדפיס מכל מחשב ללא תלות במחשב אחד ספציפי.

פורסם

דרך אגב.. כמו שכתבתי יש מדפסות שכבר מגיעות עם שרת הדפסה או עם אפשרות של כרטיס הרחבה לשרת הדפסה.

את זה כמובן תוכל לבדוק בחוברת של המדפסת/אתר היצרן.

פורסם

אפשר גם לחבר את המדפסת למחשב אחד ברשת , להגדיר את הנתיב וזהו

פורסם

אפשר גם לחבר את המדפסת למחשב אחד ברשת , להגדיר את הנתיב וזהו

אבל אז תהיה עדיין תלות במחשב.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה ...

מה צריך להיות רשום אם לדעת שיש למדפסת שלי הרחבה איך שקוראים לזה , דר"כ החברה של המדפסת שלי hp ושמה :

psc 1100 series אם תוכל למצוא אם יש לזה או אין ,אני ישמח תודה רבה לך .

פורסם

אין לה שרת הדפסה.

פורסם
  • מחבר

אה אוקי תודה , PRINT-SERVER יש למישהוא תמונה של זה לראות איך זה נראה ומאיזה רשתות קונים את זה ?

עריכה : במידה ויש לי שרת הדפסה איך אני בדיוק עושה את המדפסת רשת בלי שתהיה תלוייה במחשב אחר ?

פורסם
  • מחבר

תודה אחי , אין את המוצר הזה בקוסמוס או office depot ? וגם איך בדיוק המכשיר עובד?

פורסם

שרת הדפסה לא מתאים לעבודה עם מכשירים משולבים!!! (תכונת הסורק לא תעבוד)

רק שרתי USB או מכשירים עם ממשק רשת בתוכם יוכלו לעבוד במלואם!!!

שרתי הדפסה שבלינק של פנדה יפעילו מדפסת נטו!!

פורסם
  • מחבר

האא טוב לדעת . רגע בו נגיד אני קונה את המכשיר אני מחבר אותו למדפסת ו ...?

וגם הוא יתמוך לי בסריקה , והדפסה בכל המחשבים ברשת?

פורסם

מה בדיוק לא ברור פה?

שרת הדפסה לא מתאים לעבודה עם מכשירים משולבים!!! (תכונת הסורק לא תעבוד)

רק שרתי USB או מכשירים עם ממשק רשת בתוכם יוכלו לעבוד במלואם!!!

שרתי הדפסה שבלינק של פנדה יפעילו מדפסת נטו!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים