עבור לתוכן

המלצה חמה, בקר של XBOX360 למחשב.

Featured Replies

פורסם

ברשותי הגרסה האלחוטית של השלט.

בד"כ בפורטים מXBOX360 או משחקים שיצאו גם לXBOX יש התאמה מושלמת לשלט, הפורס-פידבאק עובד היטב ולא צריך להגדיר אפילו כפתור אחד בתפריטים.

החוויה מושלמת בעיקר במשחקים כמו כדורגל ומרוצי מכוניות וכמובן סוף סוף ניתן לשחק בזוגות .

במשחקי יריות בד"כ תתאכזבו, זה היה נכון לפחות עד ששיחקתי במשחק GEARS OF WAR.

ב"PC" עם עכבר ומקלדת המשחק היה נחמד וזהו, לא הבנתי על מה המהומה ...

נתתי לו צ'אנס במחשב של אחי שכולל 32" וגיים פאד של XBOX360 החוויה הייתה... סיוט :kopfpatsch:.

לאחר שנים של עכבר ומקלדת לא הבנתי איך לעזאזל אנשים משתמשים בגוייסטיק כדי לכוון וזנחתי את המשחק לאחר איזה 20 דקות, גם אחי התלונן שזה ממש משחק קשה עם הבקר.

משום מה, לא מזמן מצאתי את עצמי משועמם והפעלתי את המשחק שוב עם גיים פאד, לאחר איזה שעתיים של תרגול התחלתי ממש להשתפר עכשיו, לא רק שזה מרגיש ממש אינטואיטיבי, המשחק הזה פועל הרבה יותר מדהים עם הגיים פאד, בד"כ הפורס פידבק לא מוסיף הרבה, אבל פה זה פשוט משתלב מטורף.

תיקחו את המשחק הזה, 32", סתלבט על כורסה,בקר 360, והחוויה היא בכמה רמות מול "PC" סטנדרטי.

אני יודע שהרבה חולקים עלי אבל מבחינתי, העוצמה של המשחק הזה בתצורה הזו היא מעבר למה שCOD4 עם מקלדת ועכבר יכול לתת.

אני לא יכול להסביר למה אבל אני מכור 8).

אז תביאו לי עוד פורטים כאלו ... :xyxthumbs:

צ'ומפי

פורסם

נראה אותך משחק עם הגיימפד במפה הזו:

פורסם

אני משחק ב360 כל משחק ואין לי שום בעיה לכוון,להפך זה יותר כיף מעכבר ומקלדת שאתה לומד איך.

אין לי שום בעיה לשחק משחק יריות גוף ראשון ושלישי,צריך פשוט להתרגל.

פורסם

שיחקתי המון על אקסבוקס.

במשחקי FPS זה פשוט לא זה.

עכבר+מקלדת מאפשרים רמת דיוק ששום גיימפד לא יכול לתת.

משחקי פעולה/מירוצים/הרפתקאות זה אחלה עם גיימפד אבל קשה למשל לבצע סידרה של headshots

במשחק COD4 ברשת (שיחקתי כמה שעות טובות על האקסבוקס ברשת) .

פורסם

בוא נתערב ששחקן PC מוריד כל שחקן 360?

פורסם

גם אני שיחקתי ב-360 עם דוד שלי במשחקי יריות המיועדים לשני שחקנים כגון GOW ו-Army of Two והתרגלתי די מהר.

אם כבר ב-AOT עסקינן, למי שלא שיחק את זה ב-Campaign Mode עם שחקן נוסף (Split Screen) לטוס מיד לשחק!

אתם לא יודעים איזה כיף זה לצעוק אחד על השני "תחפה עלי" או צרחות דומות (נסחפתי... חח)

ולעניין אחר אך קשור.

אני צריך את עזרתכם. גם אני מתכנן לקנות בקר של 360 בכדי שאוכל לחבר אותו למחשב ולשחק משחקים מסוימים באופן יותר מהנה.

מישהו יודע אולי איפה כדאי לקנות בקר חוטי ומה טווח המחירים?

תודה מראש!

פורסם

שיחקתי המון על אקסבוקס.

במשחקי FPS זה פשוט לא זה.

עכבר+מקלדת מאפשרים רמת דיוק ששום גיימפד לא יכול לתת.

משחקי פעולה/מירוצים/הרפתקאות זה אחלה עם גיימפד אבל קשה למשל לבצע סידרה של headshots

במשחק COD4 ברשת (שיחקתי כמה שעות טובות על האקסבוקס ברשת) .

רמת הדיוק יורדת אבל זה יותר כיף.

אתה מתאמץ יותר לכוון,יותר מציאותי...

פורסם

נראה אותך משחק עם הגיימפד במפה הזו:

בSHIPMENT? בלי בעיה , אין לי משתמש לייב אבל בLOCAL PLAY אין בעיה - תכלס אחת המפות היותר כיפיות!

פורסם

ולעניין אחר אך קשור.

אני צריך את עזרתכם. גם אני מתכנן לקנות בקר של 360 בכדי שאוכל לחבר אותו למחשב ולשחק משחקים מסוימים באופן יותר מהנה.

מישהו יודע אולי איפה כדאי לקנות בקר חוטי ומה טווח המחירים?

תודה מראש!

http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-Joystick&DB135088=141915

אני גם חשבתי לקנות אחד, אבל לא בטוח לגבי המחיר..

המחיר נע בין 200 ל- 300 ש"ח

פורסם

^

תודה.

אני אברר עוד קצת ואז אולי אקנה.

פורסם
  • מחבר

בוא נתערב ששחקן PC מוריד כל שחקן 360?

אתה צודק, לשחק בעכבר הרבה יותר מדוייק ויש משחקים שבכלל לא מתאימים לגיים-פאד.

מצד שני בכלל לא קראת את מה שרשמתי.

במשחקים שמתאימים ויש הרבה כאלו, לשבת בסבבה עם השלט של הXBOX360 פשוט יותר כיף .

טיפ קטן לגבי המחיר, אני קניתי כל שלט ב140 ש"ח (אלחוטי גרסת PC) דרך אופיס-דיפו. מדי פעם יש שם מבצעים על מייקרוסופט, שווה לבדוק.

יש גרסת XBOX360 שיותר זולה וכביכול לא מיועדת למחשב, אך ההבדל היחידי שאין את הדרייבר וכמובן אותו אפשר להוריד.

צ'ומפי

פורסם

טיפ קטן לגבי המחיר, אני קניתי כל שלט ב140 ש"ח (אלחוטי גרסת PC) דרך אופיס-דיפו.

סליחה על ההקפצה,אבל אתה אומר לי שאם אני הולך מחר לאופיס דיפו אני אקנה את השלט האלחוטי ב140 שקל? אם כן אני רץ... ראיתי אותו רק ב250

פורסם

כמה עולה אחד חוטי של XBOX למחשב ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים