עבור לתוכן

מי נתן לפריס הילטון זכות לחדש את אי הקופים?!

Featured Replies

פורסם

הייתי חייב לבדוק שזה אשכרה משחק אמיתי :lol:

פורסם

חחח זה משחק רציני? :lol: :lol: :lol: זה נראה כמו בדיחה לראשון באפריל...

פורסם

WTF ?????

אבל אם כבר מזכירים את אי הקופים

(3)

משחק ההרפתקאות הגדול בכל הזמנים.

פורסם

חברות לא מפתחות משחקי מחשב על מנת שאנשים יהנו או שהעולם שלנו יהיה טוב יותר, המטרה היחידה היא כסף.

אם נזכור שנשים הן 51% מאכלוסית העולם, ובאירופה ואמריקה נשים רבות מרוויחות יותר כסף מגברים ויצרניות המשחקים רואות בהן עוד מקור להכנסת כספים שאסור לוותר עליו אז אנחנו נראה עוד ועוד משחקים שמיועדים לקהל הזה.

בתור שחקן mmo אני יכול להעיד על מספר רב של שחקניות במשחקים הללו, שלדעתי דבר מבורך (חלק גם שחקניות יציבות וממש טובות).

וכאן (כנראה) ישנו משחק שמיועד לילדות ואני בטוח שחברה שיצרה אותו ביצעה סקר שוק ובדיקה לכדאיות המוצר.

מצחיק מצחיק, אבל הכל סביב הכסף.

פורסם

אני בחורה ולא הייתי נוגעת במשחק הזה עם סמן לייזר.

אולי בתור בדיחה.

פורסם

מזה הם עשו ספוילרים על כל הקטעים הטובים של המשחק :-\

בהתחלה חשבתי שזאת באמת פריס הילטון אבל אז לא הבנתי למה עשו לה ציצים ;D

פורסם

עצם העובדה שנפתח כאן דיון מיוחד מעיד על כך שמבחינה שיווקית הם יודעים מה הם עושים שם.

כן נשחק/לא נשחק זה כבר ענין אחר.

ברמת החשיפה זה כנראה עובד .

פורסם
  • מחבר

בסופו של דבר יש מצב שזה ייצא משחק לא רע בכלל, התסריטאי שלו זה Steve Ice, הבחורצ'יק שבין השאר אחראי על Broken Sword 1/3...

פורסם

בסופו של דבר יש מצב שזה ייצא משחק לא רע בכלל, התסריטאי שלו זה Steve Ice, הבחורצ'יק שבין השאר אחראי על Broken Sword 1/3...

לפעמים גם לתסריטאים הכי טובים יוצא משהו הזוי לגמריי, או שהוא לקח משהו באותו יום...

פורסם

כולכם יורדים על המשחק עוד לפני שאפילו התנסתם בו או קראתם סקירה עליו - אז איך החלטתם שזהו משחק רע?

נראה כמו קווסט טיפוסי ואם בנו את העלילה נכון כמו למשל ב MONKEY ISLAND האגדי יכול להיות שיש פה משחק שווי ערך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים