פורסם 2008 באפריל 417 שנים שבת שלום. התקנתי ראוטר בבית כאשר המחשב הראשי הוא שלי והמישני של אחותי, רציתי לדעת האם אני יכול להגדיר משהו בכדי שאני אוכל לגשת למידע שיש במחשב שלי דרך המחשב שלה ולהעתיק דברים? כמו ברשת ביתית. תודה
פורסם 2008 באפריל 417 שנים מה הבעיה ? תשתף את הכוננים שאתה רוצה לגשת אליהים ותיגש דרך הנתיב הבא//איפי או שם מחשב/שם כונןצור קיצור דרך לתיקיה הזו על הדסקטופ שלך ואתה מסודר...
פורסם 2008 באפריל 417 שנים מחבר מה הבעיה ? תשתף את הכוננים שאתה רוצה לגשת אליהים ותיגש דרך הנתיב הבא//איפי או שם מחשב/שם כונןצור קיצור דרך לתיקיה הזו על הדסקטופ שלך ואתה מסודר...אתה יכול בבקשה לרשום לי איך בדיוק?תודה
פורסם 2008 באפריל 417 שנים ...מאפיינים על הכונן>שיתוף>שתף תיקיה זו ברשת + אפשר למשתמשים לשנות את הקבצים שליותיכנס דרך הנתיב שרשמתי לך
פורסם 2008 באפריל 417 שנים מחבר ...מאפיינים על הכונן>שיתוף>שתף תיקיה זו ברשת + אפשר למשתמשים לשנות את הקבצים שליותיכנס דרך הנתיב שרשמתי לךאני יודע איך לשתף.הכונן משות בעיקרון זה כונן E ,עכשיו ,במחשב של מי אני נכנס לנתיב הזה?ואם תוכל להיות יותר ברור איך לרשום אותו?תרשום דוגמא עם סתם IP ,דוגמא מלאה.
פורסם 2008 באפריל 417 שנים אתה ניגש מהמחשב השני כמובןתשים לב גם ששתי המחשבים נמצעים בותה קבוצת עהודה (קליק ימין על המחשב שלי>שם מחשב)התחל>הפעלה\\0.0.0.0או\\hostnameכאשר שם ההוסט הוא בעצם שם המחשב.
פורסם 2008 באפריל 417 שנים מחבר תודה חבר'ה הסתדרתי, עשיתי את זה בדרך שהיכרתי פשוט היתה בעייה אחרת , תודה בכל מקרה על העזרה. אפשר לנעול. לילה טוב!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.