עבור לתוכן

נשבר הפלסטיק שמחזיק את המאורר של המעבד..

Featured Replies

פורסם

הלוח אם ישן בן איזה 5 שנים כבר ונשבר לי התושבת פלסטיק השחורה שלו שמחזיקה את המאורר של המעבד..

השאלה האם ניתן להחליף רק את הפלסטיק או שצריך להחליף את כל הלוח אם ??

פורסם

ואנחנו אמורים לנחש באיזה לוח אם מדובר ואיפה התושבת בדיוק נשברה?

פורסם
  • מחבר

הלינק לא עולה..

בכל מקרה מדובר בלוח אם של ג'יגהבייט.. זה משנה הדגם של הלוח . המסגרת של הפלסטיק לא אמורה להיות בגודל אחיד בכל הלוחות?

צירפתי תמונה:כמו שאתם רואים הפלסטיק השחור בצד שמאל איפה שהתפסנים של המאוורר אמורים להתפס שבור לגמרי..

[attachment deleted by admin]

פורסם

478, לך לחנות מחשבים שכונתית, לכל אחת מהם אמורים להיות עשרות כאלו מלוחות שהתפגרו, הם יוכלו לתת לך/למכור לך בכמה שקלים אחד כזה.

פורסם

אוי אוי אוי אני נחנק רק מךהסתכל על האבק

וכן לך לחנות מחשבים אבל תלך לחנות קטנה ולא לסניף

החנויות בדרך כלל שומרות חלקים ממחשבים ישנים בשביל חלקי חילוף אז 100 אחוז תמצא פלסטיק כזה

פורסם

תעשה טובה על הדרך תקנה ספריי אוויר דחוס ותקנה את האבק המטורף הזה

פורסם
  • מחבר

א. מדובר ב939..

אתם אומרים שלא יהיה בעיה להשיג את זה תמורת כמה שקלים בודדים בכל חנות שכונתית? איך בדיוק מוציאים את הפלסטיק ומחברים את החדש זה פשוט?

ב. בקשר לאבק כן המחשב מלא בכרטיסים ומאוררים וזה מה שגורם לכל האבק.. פעם בכמה חודשים אני פותח אותו מוציא חלקים ומנקה טוב טוב וכנראה שבאמת הגיע הזמן הזה.. תודה על הדאגה:-)

פורסם

אכן זה תושבת 939..לגבי הסרה והתקנה של התושבות...

פשוט למדי..יש לך שני קליפסים כאשר בתחתית הלוח (חלקו האחורי) ישנם "ראשים" שנפתחו והם מונעים מהתשובת לצאת..

אתה צריך להצמיד את הראשים האלה ולמשוך את הקליפס/בורג..ולהתקין את החדש..

פורסם
  • מחבר

מה אני עושה במצב הזה שאין לי כולכך גישה ללוח אם מהצד השני? צריך להתחיל לפרק את כל המחשב עכשיו בשביל זה??

דרך אגב הלוח אם, אם זה משנה הוא מדגם GIGABYE GA-K8NF9 אם אני לא טועה..

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה לא היחיד שאין לו גישה לכל המארזים שקיימים בשוק לא נותנים גישה לחלק האחורי של הלוח חוץ מכמה דגמים בודדים

כמובן שאתה צריך לפרק זה 10 דקות לפרק ולהחזיר

פורסם

מהצד השני יש לך ברגים שמחזיקים את הלוח, אתה כמובן צריך לשחרר אותם להוציא את הלוח מהמארז

ולפרק את הפלסטיק בזהירות!!!

פורסם
  • מחבר

אבל כדי לשחרר את הלוח אנ ילא יצטרך להתחיל לפרק שם את כל הכוננים והכול ? אחרת הגישה קצת נראת בלתי אפשרית...

פורסם

תצטרך לפרק את הלוח רק מצד אחד וזה מהדלת הצדדית ולא כפי שפירקת בתמונה, משמע מהצד השני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים