פורסם 2008 באפריל 617 שנים מחבר קודם כל תודה לכולם. אני חושב שמצאתי את הבעיה.צריך עדין עצה!הכ.מסך BFG 8800GT OC2 אני לא עשיתי OC לכל מי שלא מכיר את הכרטיס.שיניתי בהגדרות את מהירות המעבד הגרפי GPU 675HZ ל 600HZ והמחשב היה יציב פלאים.השאלה: אם ספק כוח לא יציב יכול להיות שהוא הבעיה שהכרטיס מסך לא עובד במהירות היצרן 675HZ יציב?
פורסם 2008 באפריל 717 שנים יכול להיותיכול להיות גם שקודם ניגרם מעין "צוואר בקבוק" ושהורדת את המהירות כניראה שזה עשה טובבכל מקרה, זה עובד עכשיו טוב? כי אם כן אזי השאר זאת כךמקווים שעזרנו לךאוריה
פורסם 2008 באפריל 717 שנים מחבר השאלה עדין אם הכרטיס לא תקין כי הוא לא עובד במהירות היצרן אני הורדתי 75HZ
פורסם 2008 באפריל 817 שנים אני מבקש שמי שלא מבין במה שהוא רושם ימנע מלהגיב בפורום.אתה מפסיד ביצועים ואתה לא מקבל מה ששילמת עליו, אין שום סיבה בעולם שתיהיה חייב להוריד תדרים בשביל לשמור על יציבות, תחזיר את הכרטיס לחנות שיבדקו את התקינות שלו במחשב שלהם ובמידת הצורך יחליפו לחדש.
פורסם 2008 באפריל 917 שנים מחבר תודה תשובה הגיונית רציתי לקבל חיזוק!! לגבי הספק אין סיכוי שהוא גורם לבעיות (ספק של SWEEX Power Supply 650 Watt Gold BA000110 )http://www.sweex.com/producten.php?sectie&item=83&artikel=357&detail=
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.