עבור לתוכן

משחקים כבדים תוקעים את המחשב (לא בעית טמפרטורה)

Featured Replies

פורסם

לוח אם P5K SE מעבד Q6600 זיכרון OCZ2P8001G X 2 ספק 650W

הגדרות בביוס הם הבעיה:

אני לא רוצה OC אבל הזיכרון צורך בסטנדרת 2.10V מומלץ 2.20V הגדרות סטנדרטיות המחשב קורס במשחקים.

הגדרה הכי יציבה יחסית זה תיזמון 4,5,4,15 מתח 2.10V בשאר אוטומטי.

עדין אין יציבות במשחקים!!

מדגיש שוב הטמפרטורה טובה יש בעיה רק עם הזיכרון ללוח אם בחברה שקניתי הם טוענים שהגדרה נכונה תפתור את הבעיה. בטלפון הם לא הצליחו ואמרו שאני יביא את המחשב.

ממש לא בא לי להביא את המחשב. יש מישהו אם אותה בעיה השמח לדעת ולקבל הצעות לפיתרון.

פורסם

אם על 4-5-4-15 ו- 2.1V הזכרונות נופלים בבדיקת MEMTEST אז הם לא תקינים או לא תואמים לגרסאת הביוס (סיכוי יותר גדול שלא תקינים).

פורסם

על איזה הגדרות על איזה כרטיס ובאיזה משחקים אתה משחק?

תעשה בדיקה על הזיכרונות כמו שאמר הבחור כאן, תביא לנו את התוצאות ואם הבעיה היא אינה בזיכרון אזי ננסה למצוא פיתרון אחר

עדכן אותנו מה קורה.........

פורסם

תנסה להעלות את המתח ל 2.20 או 2.25 ותראה האם הזיכרון נהיה יציב במידה ולא תחליף את הזכרונות.

פורסם
  • מחבר

תודה, בדיקת זיכרון לא מפילה את המחשב. הכ.מסך 8800GT OC2 BFG

פשוט לפני שהגדרתי את הוולט בביוס לא היה אפשר לשחק יותר משניה עד 30 שניות מאז שסידרתי אפשר לשחק דקה עד שעה.

כנראה שיש עומס של פרטים המחשב קורס.

אני ינסה 2.25 זה לא נתקע בCOD4 ובעוד הרסה משחקים לא זה נתקע fuel of war ', crysis

פורסם
  • מחבר

לא עוזר לא יציב נופל אחרי 10 עד 30 דקות

פורסם

משחקים זאת לא בדיקה אמינה, המחשב יכול להיות לא יציב ועדיין לשרוד לך במשחקים, אבל פתאום בעבודה יומיומית רגילה להתחיל לזרוק לך מסכים כחולים.

תבדוק רק אם תוכנות שנועדו לניטור\בנצ'מרקינג\טסטים וכו'.

קח בחשבון שלא כל תקלה אתה יכול לסדר לבד, והעלאת המתח מעל המתח המומלץ לזכרונות גם אם כן ישפר קצת את היציבות יכול לגרום להם נזק בעתיד (תלוי בצ'יפ, תלוי לאיזה מתח העלאת וכו').

פורסם
  • מחבר

בהכל המחשב יציב ימים שלמים אין בעיות. בבדיקה של יציבות של NVIDIA המחשב נופל אחרי 5 עד 10 דקות.

העלתי עד 2.25V כמו שאמרתם. לא יציב.

יש מצב שזה בעיה בספק.

התמונה נמרחת והמחשב נתקע!!!

אין לי מסכים כחולים בכלל!!

פורסם

נסה לשנות את התזמונים של הזכרונות למצב אוטומטי.

ותבדוק עם דיסק של MEMTEST.

פורסם

תמונה נמרחת? יש אפשרות לצילום?

זה יכול להגרם גם מכרטיס מסך לא יציב.

בדקת טמפ' של כל החומרה או רק של המעבד?

פורסם

מה מפרט המחשב המלא שלך?

פורסם
  • מחבר

לוח אם P5K SE מעבד Q6600 זיכרון OCZ2P8001G X 2 ספק 650W . כ.מסך 8800GT oc2 BFG

קירור אויר. מארז טרמלטק שרק. אין בעיות חימום כי במצב סטרדנטי - ראו תמונה:

mznez1ywm4ux.png

אני מפעיל nTune בדיקת יציבות של כל המערכת והמחשב קורס התמונה נמרחת והטמפרטורה לא עולה משמעותית.

אני גם חשדתי בכרטיס מסך אבל הטמפרטורה נורמלית הכרטיס חדש.

מה לגבי ספק. יכול להיות שזאת הבעיה.

פורסם

כרטיס מסך תקול יעשה בעיות גם בטמפ' סבירה. בדוק את המחשב עם כרטיס אחר או את הכרטיס שלך על מחשב אחר.

פורסם
  • מחבר

לפני זה המחשב היה עם אותו כ.מסך 8800GT OC2 BFG מעבד 3G זיכרון 1G DDR400 ולא נתקע בכלל ושיחקתי CRYSIS ולא נתקע לי המחשב פעם אחת. יכול להיות עדין שהכרטיס מסך לא תקין!!!

בשידרוג החלפתי לוח אם, זיכרון, מעבד. P5K SE מעבד Q6600 זיכרון OCZ2P8001G X 2 (השידרוג ומאז הבעיה)

פורסם

צר לי להודיע לך ? אך בשידרוג החלפת הכל.....:):)

תנסה להחליף כרטיס מסך ולראות האם זה ממשיך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים