עבור לתוכן

בעיה בתפקוד נורמלי לכרטיס usb wifi adapter

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס USB WIFI מסוג SPEED TOUCH 120G שאני חושד שלא מתפקד כרצוי.

כשאני מפעיל את המחשב, הכרטיס מתחבר אוטומטית לרשת דרך מנהל חיבודי הרשת של WINDOWS.

לרוב, אחרי זמן מסוים (עדיין לא מדדתי, אבל בערך רבע עד חצי שעה) האיקון של צג מהבהב (למטה בפינה ליד השעון) משתנה לצג עם X (לא מחובר)

עם זאת, הLED שעל הכרטיס עדיין דולקת אך לא מהבהבת.

ניסית את אופציית הREPAIR אך כשהוא "מנתק" את הכרטיס ומנסה לחבר מחדש, אני מקבל הודעת שגיאה שהכרטיס הזה אינו ידוע, ולא מתחבר, וב DEVICE MANAGER אני מקבל הודעת שגיאה CODE 10.

הבעיה "נפתרת" רק כאשר אני מבצע RESTART.

מפרט:

amd 64 x2 3800 windsor core

asus m2a-vm hdmi bios 1001 לוח אם קצת בעייתי!! http://vip.asus.com/forum/topic.aspx?SLanguage=en-us&model=M2A-VM+HDMI&board_id=1

1gig 2x512 ddr2 667mhz twinmos

lg dvd-rw drive

hitachi 80gig sata hdd

windows xp sp2 english

כבר ימים אני מתלבט אם לקנות כרטיס WIFI PCI או לא.

תודה

פורסם

העלה תמונה של כל מחרוזת ה-Device ID מתוך ה-Device Manager של אותו התקן כאשר הוא עובד טוב וכאשר אתה מקבל קוד 10.

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח למה אתה מתכוון אבל הנה התמונה המצב היה זהה גם בקוד 10

%7Boption%7D

הבהרה: הUSB WIFI עובד רגיל עד לרגע מסויים, האיקון של מסך מהבהב (שליחת נתונים) משתנה למסך כבוי עם X (המכשיר עצמו נראה כאילו עדיין מתפקד), ורק לאחר שאני מנסה לבצע REPAIR לכרטיס אני מקבל הודעת שגיאה מסוג קוד 10

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה מקבל בדיוק את אותו Device Instance ID גם לאחר שהוא מקבל קוד 10?

פורסם
  • מחבר

עשיתי SCREEN SHOT עכשיו, אחרי שבצעתי REPAIR ו זה משקבלתי.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

מחוסר תגובתך אני מבין שזאת לא התשובה שציפיתה לה!!!

פורסם
הקפצת דיונים:

הקפצת דיונים הינה פרסום שתי הודעות ברצף במטרה לקדם את הת'ראד במעלה הרשימה (הודעות מסוג "UP" וכדומה). הקפצה שכזו מותרת אך ורק לאחר 24 שעות מפרסום התגובה הראשונית! כל הקפצה שכזו לפני הזמן המותר תזכה את פותח הת'ראד באזהרה ובנעילת התראד.

במידה ולא עברו 24, ויש לכם מידע חדש להוסיף לדיון כאשר הודעתכם היא האחרונה, עשו זאת על ידי עריכה.

משתמשים שיקפיצו דיונים שלא כחוק ימצאו את הדיון נעול ויקבלו אזהרה בהתאם!

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301391.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים