פורסם 2008 באפריל 417 שנים יש לי בעייה כזו בבית יש לי רואטר והכל עובד כמו שצריך עכשיו אני אצל חבר ואני מוצא פה רשת ואני מגיע לאיכול קליטה טובה הוא מוצא את הרשת ומתחבר אליה למקומי בלבד ולא נותן לי גישה לאינטרנט יש לי ווינדווס ויסטה אם זה עוזר??למה הוא לא מתחבר לי לאינטרנט עצמו והוא רק מתחבר לרשת?!?!יש לציין שבעבר התחברתי לרשת זו תודה רן
פורסם 2008 באפריל 417 שנים תראה שאתה מקבל כתובת IP ו default gateway מהרשת ושהם לא מוגדרים ידנית בכרטיס הרשת האלחוטי שלך.
פורסם 2008 באפריל 517 שנים control panel>network and sharing center>manage network connectionsright click on wireless network connectiondouble click on IPv4
פורסם 2008 באפריל 517 שנים מחבר נכנסתי ל "נהל רשתות אלחוטיות ואין לי שם משהוא שקשור ל IPv4 אם התכוונת ל נהל חיבורי רשת אז יש לי בעייה שם שקיימת גבר הרבה זמן פעם היו לי שם 3 התקנים כאלו היום אי לי שם כלום הם נעלמו?
פורסם 2008 באפריל 517 שנים מחבר לא אין אני יודע שזה לא תקין אבל זו בעייה שקיימת אצלי כבר כמה זמן.!!! אם תצליח להחזיר לי את זה אני ממש אודה לך זה ממש מציק לי..!!!
פורסם 2008 באפריל 517 שנים אני לא זוכר אם יש את זה לויסטה אבל בXP יש שרות של חיבורי רשת שאם הוא לא פועל לא יופיע כלום בחיבורי רשת.תנסה להיכנס לניהול מחשב --->לשרותים ויישומים ולראות אם יש שם שרות כזה ואם הוא מופעל (network connections).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.