עבור לתוכן

חיבור רשת פנימית חוטית באמצעות חיבור ישיר או ראוטר? USB ADSL

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לחבר בין 2 מחשבים (ישירות או באמצעות ראוטר, אני לא יודע ובשביל זה אני צריך אתכם)

השאלה היא מה עדיף? ולמה? אם ראוטר אז למה ואיזה עדיף לי לקנות .

החיבור חוטי בלבד! אין לי צורך בחיבור אלחוטי.

החיבור בין 2 מחשבים, אינטרנט 1(מודם אחד) וזהו. מידע נוסף?

כל הנושאים כאן בילבלו אותי ולא מצאתי אף נושא אחד שיעזור לי , רק ביזבוז זמן ובילבול.

אם זה חשוב אילו מחשבים יהיו מחוברים אז אלו הנתונים:

מחשב אחד יהיה Celeron 2.4GHZ (שאני מעדיף שיהיה אדמיניסטראטור).

המחשב השני יהיה P4 630 3.0GHZ .

פורסם

קודם כל כדאי שתשנה את הכותרת שלך לכותרת אינפורמטיבית!

דבר שני איזה מודם יש ברשותך והאם החיבור הינו חיבור ADSL או כבלים?

פורסם
  • מחבר

USB ADSL Modem ALE 150.

כותרת? מתארת את מה שאני חושב/מרגיש, אבל אכבד את הבקשה שלך ואשנה אותה.

פורסם

אתה לחבר מחשב אחד לALE והשני שיהי מחובר עם כבל רשת מוצלב למחשב שמחובר למודם.

אח"כ פשוט ליצור ICS כמו שרשום בנושא הנעוץ.

תשים לב שהחיבור של מחשב האורח יהיה תלוי במחשב המארח.

פורסם
  • מחבר

*לא הבנתי מה ההבדל בין כבל מוצלב לכבל רגיל, איך מזהים ראיתי בנעוץ אבל את ההבדלים לא הבנתי.

*ולמה עדיף חיבור ישיר ולא עדיף לחבר דרך מודם?

פורסם

כבל רשת מוצלב הוא סה"כ כבל שכמה גידים בו מוצלבים בחיבור.

איך אתה מתכוון לחבר שתי מחשבים לALE? אם כבר אז תזרוק את הזבל הזה כך מודם רשת וסוויטצ' או נתב.

פורסם
  • מחבר

ומה ההבדל אם אני אקנה כבל רשת רגיל? הוא יהיה פחות טוב ?

וכבר אמרתי, בשביל זה אני שואל כאן, אין לי מושג איך הפרוצדורה מתנהלת ומי נגד מי ומה ואיך.

אם אפשר רשימת יתרונות/חסרונות מהירה של חיבור ישיר ושל ראוטר והמלצה אישית שלך וככה נמשיך הלאה עם התוכנית.

תודה.

פורסם

כבל רשת לא מוצלב פשוט לא יעבוד.

במידה ואתה מעוניין להשאר עם הale זה מה שיש לך לעשות.

חוץ מהאפשרויות האלו אתה יכול להחליף אתה מודם למודם רשת בתוספת 50 שקל (אאל"ט) כי הוא בהשאלה להגדיר אותו כנתב ולחבר בסוויטצ' או לקנות נתב ולחבר אותו דרך נתב וככה יהיו לך יותר אפשרויות ניהול ואאופציות לחיבורים עתידיים.

....או להצטרף לBNET :smile1:

פורסם
  • מחבר

מצטער, אבל שבילי זה כאילו שאתה מדבר איתי סינית. אם תסביר את עצמך זה יהיה מעולה.

*אם כבל רשת לא מוצלב לא יעבוד אז למה מוכרים אות בחנויות?

*למה המודם הזה ALE כל כך זבל?

*אתה חושב שעדיף לי להחליף למודם רשת דרך בזק או לקנות נתב חוטי/ראוטר חוטי מפנדה לדוגמא כי ראיתי כמה של DLINK,LINKSYS ב150 ש"ח +-?

*עדיין לא הבנתי מה ההמלצה שלך , חיבור ישיר או לרכוש ראוטר חוטי? וגם מה היתרונות/חסרונות? אני רוצה רשת ביתית גם שיהיה נוח להעביר דרך המחשבים קבצים,לשחק ברשת הפנימית PES8 וגם..לא יודע...בטוח נמצא מה לעשות בעתיד עם זה.. אבל אלו בעיקר המטרות.

*מה זה אאל"ט?

*מה זה BNET?

פורסם

עכשיו שוב לפי הסדר:

* כבל רשת לא מוצלב משמש למטרות אחרות ואפשר להצליב כל כבל לא מוצלב ידנית.

* כי יש איתו יותר בעיות מאשר כל דגם אחר (וזה מנסיון של מאות לקוחות) חוץ מזה askey היא לא אחת החברות שהיתי סומך עליה.

* אתה לא יכול לחבר נתב למודם הזה.

*עדיף לך להחליף את המודם למודם רשת בבזסטור ולקנות נתב (תוכל למצוא המלצות ודעות ע"י חיפוש פה בפורום).

היתרונות הן שלא יהיה צורך ותלות במחשב אחד וכל ציוד התקשורת יתפקד באופן עצמאי.

* אם אני לא טועה.

* שם של שרות של מודם-נתב משולב שבזק מוכרת כבר שנים (תכנס לאתר שלהם כדי לראות פרטים).

כרגע מה שתקבל מבזק זה או siemens sl2 141 או asus am604g כי זה מה שיש היום במלאי מבחינת מודמים-נתבים רגילים.

פורסם
  • מחבר

*אפשר ככה על קצה המזלג שימושים לכבל רשת רגיל?

*לא יודע מה קורה אצל אחרים, אבל אצלי מופיעים ניתוקים לעיתים נדירות.

*אין נתבים עם חיבור USB שאלתי כמה חברים ואמרו שאם יש לראוטר חיבור USB אז לא תיהיה בעיה.

*צריך גם להחליף למודם רשת וגם לקנות ראוטר? חשבתי שיש ראוטרים שיש בהם כבר מודם (זה לפי מה שאני ראיתי, ובראוטרים שהבאתי למטה יש לפחות אחד כזה שכתוב עליו במפורש)

*לראוטר יש אנטי וירוס/פיירול בפני עצמו? איך זה פועל איך הוא יודע מה להכניס מה לא וכו'.

*אז מה עדיף לי? בעיקר לשימושים שציינתי. יש לי בשני המחשבים כמובן חיבור LAN 10/100. להתקשר לבזק ולהגיד להם לקחת את אחד הנתבים שאמרת או לקנות מפנדה אחד מהראוטרים שכתבתי למטה? ואם לקחת מבזק אתה ממליץ על הסימנס או האסוס?

*אם חסר לך מידע כלשהו להשלמת הפאזל כגון איזה מחשבים, איזה חיבורים, שימושים,הערות. אז תאמר ואני אענה על הכל.

הנה לדוגמא נתבים שאני חשבתי עליהם, מה דעתך עליהם?

D-Link Express EtherNetwork DI-604 Router

148 ש"ח

D-link DSL-320T ADSL2/2+ Modem - מודם בלבד !

149 ש"ח

NETGEAR 4-PORT WEB SAFE ROUTER RP614

184 ש"ח

Edimax Broadband Router WAN 4Port

165 ש"ח

TRENDnet Router with 4-Port Switch TW100-S4W1CA

149 ש"ח

Level One FBR-1418 Router

224 ש"ח

פורסם

אתה יכול לנסות להחליף את המודם הנוכחי שלך בראוטר Siemens שיש להם במלאי וככה אתה פותר את כל בעיותייך...

כבל רשת מוצלב משמש לעבודה בין בין התקנים אשר לא מסוגלים לבצע הצלבה בעצמם

כמו לדוגמא חיבור של כרטיס רשת אחד לשני( מה שלמעשה מתבצע זה ההצלבה בין השידור לקליטה על מנת שיוכלו ל"דבר" אחד עם השני)

פורסם
  • מחבר

*נכנסתי לאתר שלהם, לא מצאתי כל זכר לנתבים חוטיים, ראיתי רק נתבים אלחוטיים וגם את הסימנס והאסוס שהוזכרו כאן ראיתי שהם אלחוטיים.

*שוב לא הבנתי מה אני עושה ומה עדיף? לקנות כבל רשת מוצלב ונתב חוטי מחנות מסויימת או להתקשר לבזק ולומר להם שאני רוצה להקים רשת חוטית פנימית והם ידאגו לכל?

*למה משמש כבל רשת לא מוצלב - "רגיל"?

*אין נתבים עם חיבור USB? כי שאלתי כמה חברים ואמרו שאם לנתב יש חיבור USB לא תיהיה בעיה, ומצאתי כמה נתבים חוטיים עם חיבור USB.

*אפשר התייחסות לרשימת הנתבים שהבאתי בהודעה הקודמת? מה מומלץ?

*צריך גם להחליף למודם רשת וגם לקנות ראוטר? חשבתי שיש ראוטרים שיש בהם כבר מודם (זה לפי מה שאני ראיתי, ובראוטרים שהבאתי למטה יש לפחות אחד כזה שכתוב עליו במפורש)

*לראוטר יש אנטי וירוס/פיירול בפני עצמו? איך זה פועל איך הוא יודע מה להכניס מה לא וכו'.

*אז מה עדיף לי? בעיקר לשימושים שציינתי. יש לי בשני המחשבים כמובן חיבור LAN 10/100. להתקשר לבזק ולהגיד להם לקחת את אחד הנתבים שאמרת או לקנות מפנדה אחד מהראוטרים שכתבתי למטה? ואם לקחת מבזק אתה ממליץ על הסימנס או האסוס?

*אם חסר לך מידע כלשהו להשלמת הפאזל כגון איזה מחשבים, איזה חיבורים, שימושים,הערות. אז תאמר ואני אענה על הכל.

שבוע טוב.

פורסם

*נכנסתי לאתר שלהם, לא מצאתי כל זכר לנתבים חוטיים, ראיתי רק נתבים אלחוטיים וגם את הסימנס והאסוס שהוזכרו כאן ראיתי שהם אלחוטיים.

*שוב לא הבנתי מה אני עושה ומה עדיף? לקנות כבל רשת מוצלב ונתב חוטי מחנות מסויימת או להתקשר לבזק ולומר להם שאני רוצה להקים רשת חוטית פנימית והם ידאגו לכל?

*למה משמש כבל רשת לא מוצלב - "רגיל"?

*אין נתבים עם חיבור USB? כי שאלתי כמה חברים ואמרו שאם לנתב יש חיבור USB לא תיהיה בעיה, ומצאתי כמה נתבים חוטיים עם חיבור USB.

*אפשר התייחסות לרשימת הנתבים שהבאתי בהודעה הקודמת? מה מומלץ?

שבוע טוב.

לי יש נתב של EDIMAX והוא גם אלחוטי וגם חוטי, תקח מבזק אחד כזה ,ישלהם בטוח,

ותחבר עם הכבל רשת שיביאו לך.

את המודם שלך אתה מחבר עם כבל רשת לנתב (WAN) ,את שאר המחשבים שברצונך לחבר תוכל לחבר ליציאות האחרות 1,2,3,4 .

רק תדאג לחבר את המחשב שבו אתה מגדיר את הנתב ליציאה הראשית מס' 1

פורסם

קמת סדר שוב:

מה שבזק מספק הם גם מודמים וגם נתבים במכשיר אחד.

יש להם 4 כניסות רשת ויכולת שידור אלחוטית.

אתה לא יכול לחבר את הALE לשום נתב.

זה לא משנה איזה מודם-נתב אתה לוקיח מבזק כי שניהם בותה ליגה וזה רק עניין של מלאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים