עבור לתוכן

Logitech Z10 VS. AIWA NSX-700 280WATTS RMS Stereo System

Featured Replies

פורסם

*הבחור שרצה לתת לי את השיר ההוא עם ה"עיוותים", מצטער שלא יצרתי איתך קשר, פשוט נוצר מצר שמכרתי את הלפ טופ שלי והרכבתי מחדש את האגדה שלי - מחשב עם ASUS TUSL2-C ו VOODOO 5 משנת 2000 וזה רץ. החיסרון, תומך עד 512 RAM ורוב הדברים עובדים לאט וזה חד ליבה אז אני מפעיל אפליקציה אחת בכל פעם וICQ כרגע בסוף הרשימה...

הבחור שרוצה את הרמקולים (איך קוראים לך, הכינוי הזה ממש טיפשי) לא אמרת לי איזה מוזיקה אתה תשמע שמה, כי זה תכלס כל הסיפור. קרא שוב את מה שכתבתי בהודעה הקודמת שלי ותגיד לי מה אתה הולך לשמוע איתם.

תכלס משהו מעניין שהייתי רוצה לשמוע זה סט Z-10 עם סאבוופר שיצא לאחרונה בדמות הסט הזה שעדיין לא ראיתי בשום מקום

http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/3712&cl=roeu,en

• תגובות 44
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לפי הסדר +- : ישראלית, מזרחית, היפ הופ, ראפ.

פורסם

שמע בהיפ הופ וראפ יש המון באסים ותהיה לך בעייה רצינית אם אתה מאוהבי ה"בום בום". תחשוב על זה שאין לך סאב בכלל אבל יש מידים מצויינים. זאת בדיוק הסיבה שאני זנחתי בסוף את הATP (כי היה באס אבל חוץ ממנו כלום למעשה איכותי) ואת הT20 - כי הוחלפו ב Z-10 ואת הZ-10 מכרתי כי עדיין, כמה שהם טיפה טובים יותר מהT20 - עדיין היה חסר לי באס לסרטים,ראפ ומוזיקה קלאסית. בטהובן נשמע כמו הצוציק של במבה בלי תופים שרק סאבוופר יכל לתת.

תשקול מחדש את כל הנושא. לדעתי המעררכת שלך תשמיע הכל טוב יותר.

אם כבר, תשקיע במשהו עם סאבוופר בסגנון ALTEC LANSING 5-21 או 6021. אבל אלה תקציבים רציניים כבר.

פורסם
  • מחבר

לקנות את המערכות שציינת אני לא מוכן, כי אני לא אחד שחולה על בום בום בום כל הזמן.

אני אוהב בדרך כלל גם מוזיקה שקטה ולא רועשת.

שכחתי לציין שאני שומע לעיתים גם פופ (ישראלית נחשב +- פופ, לא?).

ולגבי המערכת, אשמח לשמוע כמובן עוד דעה (ממך, מפייראייס ומאחרים) אבל אני הבנתי שכל המערכות של אייוה על הפנים לפי החוות דעת של אנטולי.

פורסם

אני הבנתי שכל המערכות של אייוה על הפנים לפי החוות דעת של אנטולי.

שמע, גם INFECTED MUSHROOM זה ישראלי וזה נשמע על הפנים על כל ה3 סטים שדיברנו עליהם.

אבל המשפט שהבאת לי למעלה פשוט גורם לי :-X

אייייייייייייך, איך אתה יכול להגיד בכלל דבר כזה כשהוא אומר לך שהוא לא שמע את המערכת שלך.

איך אתה יכול להגיד דבר כזה כשאתה זה שכתבת שאתה נהנה ממנה מתחילת התרד הזה.

גם אם הוא או אני או מישהו אחר היה אומר ששמע אותה וזה נשמע לו חרא, אתה היית בכלל מקשיב למישהו אחר? :s07:

אםתה לא מבין משהו. המערכות של AKTEC LANSIN האלה זה לא משהו שקונה מישהו שרוצה בום בום, אותם קונה מישהו ששומע את מה שאתה שתמע כי ברמקולים האלה בלי סאונד, היפ הופ וראפ נוראיים לשמיעה. הקול של הזמר יישמע טוב, כל השאר מסביב - לא. פשוט אין לרמקולים האלה באס כולשהו עם נפח בכלל. אתה צריך להבין שאין תחילף,בכלל, לסאבוופר גדול נפרד שזה רמקול לץדרים נמוכים, והוא ענק, לא רק בגלל שהוא עושה "בום בום" חזק, אלא בגלל שהוא בכלל מוציא תדרים כאלה גם ברמה שקטה, משהו שהZ10, T20 T40 בכלל לא מסוגלים לו ! תזכור מה שאני אומר לך. אתה לא תיהנה מכמה סוגים של מוזיקה בכלל.

במוןזיקה קלאסית - פתאום אין באסים, והרי יש שם תופים בכל סימפוניה בערך ראפ, היפ הופ, האוד, טראנסים,וכל מוזיקה שיש בה תופים, גם אם זה פופ, כן, גם שם. מזרחית, יש שם תופים אולי כל עשר שניות ודרבוקות. פשוט דברים שהיית רגיל לשמוע אפילו עם סאב זול פתאום ייעלמו לך. זה החיסרון של הרמקולים האלה שהם 2.0.

זה למה אני אומר במקום בכלל להעלות רעיון טיפשי כמו לקנות שתי מערכות - להשקיע את הכסף של שתיהן ב ALTEC LANSING איכותיים עם SUB. שוב, לא כי זה "בום בום" אלא כי בכלל יהיה באס אמיתי איכותי.

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי באשכול שאני נהנה מהמערכת שלי, למעשה אני בדעה נייטרלית עליה.

לא יודע אם נמאס לי ממנה ואם עדיף לי להשאיר אותה.

מה שאני הולך לעשות זה לחבר ולשמוע רק מהמערכת כמה ימים, נראה לאן זה הולך.

אם ימאס לי לשמוע באסים וזה יגרום לי לכאבי ראש - נילך על הT40/Z10 (נתייעץ עם חברים ועם המוכר בפנדה, כי בכל זאת אני לא יודע אם יש לכם אוזן כמו שלי).

אם יחסר לי באסים אני אלך על הATP3 ב400 ש"ח מסקייפיסי.

אם הכל ישמע לי טוב ויפה אני אשאר עם המערכת שלי. בכל מקרה לא נילך על סט של 2 מערכות .

כל הדיבורים האלה..חבל שאין מקום באיזור ב"ש-הדרום שאני אוכל לשמוע את הרמקולים ולבחור בעצמי מה עדיף עבורי.

תודה רבה לכל מי שעזר פה במיוחד לפייר-אייס,אנטולי ואלכס.

פורסם

תעדכן מה קרה בעקבות מה שכתבת עכשיו ומה המסקנות :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון מה יקרה? והמסקנות רשמתי בהודעה הקודמת.

כל אחד אומר לי משהו אחר, אני אפילו לא יודע אם לזה שעוזר לי יש אוזן כמו שלי ופשוט נמאס לי לדבר לדבר לדבר לדבר ולראות רק דיבורים ודיבורים ודיבורים.

אני אתן שבוע-שבועיים +- לזרום עם המערכת שלי (כרגע אני מחובר עם רמקולים 2.1 זולים ופשוטים [אלו שמקבלים חינם/בתוספת כמה שקלים/עשרות שקלים בקניית מחשב] עם סאב קטנטן [שמיועד ונמצא על השולחן יחד עם 2 הרמקולים/סטייליטים שלו] אז ככה שאני רגיל למערכת בהרכב 2), נראה איך העניינים הולכים (יש לה איקולייזר מובנה של 5 אפשרויות במערכת - פופ,רוק,לטינית,קלאסיקה,ג'אז וכמובן מצב ללא איקולייזר - מבוטל - נורמלי, אז אני אשתמש ב6 האפשרויות האלו ונראה לאן הכל הולך).

לראות אותך מדבר נגד הZ10 שאתה כל כך אוהב ולא ממליץ על המערכת הזו היה נראה לי "קצת" מוזר, אבל בסדר. כנראה בגלל שיש לך את הS750 והיא ליגה אחרת.

האמת המערכת כמו שהיא בקישור שהבאתי כאן ממש לא דומה לאיך שהיא במציאות, בתמונה היא נראת הרבה יותר קטנה ופשוטה.

אם מישהו יבקש אין לי בעיה גם לעלות תמונה שלה ואיך היא ממוקמת בחדר.

זהו.. אני חושב ומניח שלא רק לי נמאס מי זה, אלא גם לך,לאנטולי ופייר-אייס נמאס לדון ולטחון את הנושא.

כל עוד אין משהו חדש ששווה התייחסות, לא חושב שיש מה לטחון עוד, חיפשתי ברשת מאמרים של ראש בראש (T40 VS. Z10) לא מצאתי - חבל . מי שימצא מוזמן לתת קישור.

פורסם

1. לא הבנת, התגובה שהבאה שלך אמורה להיכתב אחרי שבועיים . . . ::) התכוונתי שתכתוב לנו מה עשית בסוף. קנית, לא קנית וכדומה

2. אף פעם לא נמאס לנו לעזור, זאת הסיבה שאנחנו פה.

3 דווקא יש השוואה דומה בין הסטים הטיפה יותר זולים ואח"כ גם לבין הZ10 אמהמה . . . זה בכוסאמוקית שאולי מישהו יתרגם? ;D

http://www.computerbase.de/forum/showthread.php?t=381688

פורסם
  • מחבר

הבנתי, בגלל זה שאלתי "אתה מתכוון מה יקרה" כאילו מה אני הולך לעשות.

כולנו בני אדם, ולפעמים יש תגובות מעצבנות או שאלות חסרי טאקט או נושאים שנטחנים שמעצבן לעזור ולטחון את הנושא.

בכל מקרה, נכון לעכשיו אחרי בירורים,טילפונים,שאלות והכל ללא מעט חנויות וקריאה וצפייה במידע על הZ10 והT40 אני נוטה לטובת הZ10 (למרות שרוב החנוייות אמרו שהם זהים +- והם רוצים להעיף את הT40 אז המליצו לי לרכוש את הT40 שעולה במקצת יותר. אחד אפילו חשב שאני רוצה את הT40 לצורך הסברה ומצגות).

למה? 2 חסרונות עיקריים של הT40.

האחת - הרמקולים כשהם עם הכיסויים מקדימה נראים זוועה (ניתן להוריד אותם ואז לראות את הרמקולים כמו שהם מוצגים למכירה), במיוחד שהם גבוהים בצורה יוצאת דופן. מה שגם אם אני אוריד את הכיסוי, זה יראה פצצה אבל האבק כאן יאכל אותי ואותם ביחד.

השנייה - הלד הכחול שאי אפשר לכבותו, אחת הבעיות שמציקות לאנשים שקראתי ברשת. במיוחד שיש חושך בחדר.

לעומת זאת הZ10 בעל חיישני מגע ואני יכול לקרוא את שם השיר על הרמקולים ולשחק עם הווליום,עם השירים והכל בלי לגעת במחשב.

ובנוסף הם שחורים ולא כסופים.

לקחתי גם בחשבון שהחדר שלי יחסית קטן והZ10 יהיו עדיפים.

הדעה לא סופית במאת האחוזים, אבל זה נכון לעכשיו מה שקורה, אני בנתיים זורם עם המערכת שלי. אם אני לא יהיה מרוצה ממנה (אני ממש רוצה לגוון ולהתרענן כבר במשהו חדש ורמקולים קורצים לי מאוד) אז הZ10 יעשו את המסע אליי הביתה.

פורסם

חשוב לציין שה"כפתורי מגע" לא נוחים בגרוש! לא מוסיפים שום דבר אלה רק מורידים! הם לא מדויקים, ומגיבים עוד לפני שלחצתה עלהם. :screwy:

מעדיף חוגה וכתפורים רגילים.

פורסם

^מסכים ב 100%. הם ממש פישלו עם הכפתורי מגע האלה. הם נורא מתחממים וכשאתה מקרב את האצבע מ"מ מהם כבר מגיבהים. זה כמו לשלוט באצבע אלחוטית ;D

אבל מה שכן, ממש נוח באמת לקרוא עליהם את שם השיר וכל מה שכתבתי בביקורת. אתה תהנה מהם, אבל תבין שהם לא מושלמים

פורסם
  • מחבר

אגב אלכס ופייר אייס.

אלכס -

איך הZ10 מבחינת אבק? שואבים אבק ואיך הניקוי שלהם מאבק-קל/קשה?, ואיך הם מבחינת עדינות? נשרטים מהר?

פייר-אייס -

איך הT40 מבחינת אבק? האבק נצמד אליהם ואיך הניקוי שלהם מאבק -קל/קשה?, ואיך הם מבחינת עדינות? נשרטים מהר?

פורסם

אגב אלכס ופייר אייס.

אלכס -

איך הZ10 מבחינת אבק? שואבים אבק ואיך הניקוי שלהם מאבק-קל/קשה?, ואיך הם מבחינת עדינות? נשרטים מהר?

פייר-אייס -

איך הT40 מבחינת אבק? האבק נצמד אליהם ואיך הניקוי שלהם מאבק -קל/קשה?, ואיך הם מבחינת עדינות? נשרטים מהר?

דבר ראשון אין לי את T40 אני יושב עם ה Z10. (שמעתי אותם אבל).

הZ10 לא נשרטים אבל אבק רואים עליו. לא בעיה לנקוות.

פורסם

^ בדיוק.

לך תקנה כבר, אח"כ נשאל אותך שאלות :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים