עבור לתוכן

עזרה - חיבור רשת אלחוטי מתעתע

Featured Replies

פורסם

יכול להיות שהחייגן מופעל אוטומטית בגלל איזושהי תוכנה או בכניסה לדפדפן אז זאת לא הבדיקה הכי טובה.

nimrod1, לאדימקס יש הרבה דגמים של נתבים, הדגם המדויק יעזור לנו יותר.

בכל מקרה תלך ל"חיבורי הרשת" ותראה אם יש שם בכלל חייגן שמוגדר.

פורסם

אם אתה מחובר בלי חייגן אתה צריך להגדיר תהגדרות של החייגן בהגדרות של הראוטר המארח (המחשב לא האלחוטי)

פורסם
  • מחבר

ובכן, אני לא לוחץ על כלום על מנת להתחבר.

מה שמוזר לי הוא שהמחשב השולחני מחובר דרך הנתב ועובד מצויין. הנייד מתחבר לנתב אבל טוען שהוא לא יכול להתחבר לרשת (האינטרנט).

בקשר לדגם הנתב, קניתי אותו די מזמן, ועל הנתב עצמו לא רשום הרבה. Wireless G-broadband router. עוזר במשהו?

איך מגדירים את החייגן בנתב?

פורסם

לא צריך להגדיר שום דבר.

תראה מה עוד רשום עליו חוץ ממה שכתבת כי זה ממש לא אומר כלום.

פורסם
  • מחבר

לא רשום על הנתב כלום חוץ מזה, הפכתי אותו מכל הכיוונים.

מה לחפש בתוכנת קונפיגורציה שלו?[br]פורסם בתאריך: 6.04.2008 בשעה 20:25:17

הידד!

BR-6114-WG

פורסם

לא אמרת, ב"חיבורי רשת" יש חייגן?

זה חשוב כי אם קיים ופועל הוא לא יתן לך להכנס לממשק הניהול של הנתב!

אתה עושה את הדברים הבאים במחשב שמחובר עם כבל לנתב.

אתה נכנס לממשק הניהול של הנתב והולך לStatus Info למעלה.

עכשיו בצד אתה הולך לInternet connection - הטבלה מלאה? אם לא, כנראה שאתה לא מחובר.

במצב כזה אתה הולך למעלה לGeneral Setup ובצד לWAN, בוחר PPPoE (לADSL) ומכניס את הפרטים (שם משתמש וסיסמא).

אם כן מופיע שאתה מחובר בטבלה, תגש בצד לDevice Info ותבדוק ששם הרשת האלחוטית (ESSID) הוא מה שאתה יודע ע"מ לשלול מצב שאתה מתחבר בטעות לרשת אלחוטית אחרת במחשבים האחרים.

אם אתה לא מכיר, הכניסה לממשק הניהול של הנתב היא דרך הדפדפן בכתובת 192.168.2.1. שם משתמש וסיסמא, אם לא שונו, יהיו admin/1234.

פורסם
  • מחבר

עשיתי את כל מה שאמרת (למעשה זה היה כבר מקונפג כך קודם), אך ללא הועיל.

אגב, עדכון.

שמתי לב שקודם המודם היה מחובר לנתב דרך אחת הכניסות הרגילות(הממוספרות). כשהעברתי את החיבור לכניסת הWAN, אני לא יכול לגלוש כלל, גם לא דרך המחשב השולחני.

אני מתחיל לחשוב שיש לי כאן בעיה עם הנתב ושאני צריך אחד חדש.

יש איזושהיא אפשרות שמדובר בבעית ספק שירות או תשתית?

פורסם

שמע, אם המודם היה מחובר בכניסת LAN עד עכשיו, לא יכול להיות שבנתב הוא היה מראה חיבור לאינטרנט (הטבלה).

תחבר את המודם לWAN ואז תבצע כיבוי והדלקה לנתב, תן לו דקה שתיים ותראה אם יש חיבור.

ד"א, איזה מודם יש לך?

פורסם
  • מחבר

:jump:

טוב, אני לא יודע בדיוק למה, אבל כרגע הכל עובד.

כנראה באמת היה איזה בלבול בחיבור הכבלים ועכשיו זה הסתדר. בפעם הבאה פשוט אשלח תמונה...

תודה רבה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים