פורסם 2008 באפריל 417 שנים שלום לכולםקורה אצלי משהו מוזר - אני מחובר דרך בזק בADSL, כאשר המודם מחובר לנתב אלחוטי. המחשב השולחני מחובר בכבל רשת לנתב ועובד מצויין.הבעיה היא עם המחשבים הניידים - שניהם מזהים את הרשת ומתיימרים להיות מחוברים אליה, אך כשאני מנסה לגלוש האקספלורר טוען שאני לא מחובר לרשת.בדירה הקודמת הכל עבד מצויין ובעצן לא אמור להשתנות כלום.יש למישהו רעיון איפה לחפש את הבעיה?תודה
פורסם 2008 באפריל 517 שנים המחשבים מקבלים את הכתובות IP מהנתב או שמוגדר להם IP סטטי?אם יש IP סטטי במחשבים אז יכול להיות שיש בעיה עם החיבור לנתב שלא מתגלה בגלל זה.אתה מצליך להתחבר למסנג'ר או ICQ וכאלו? יכול להיות בעית DNS.
פורסם 2008 באפריל 517 שנים מחבר תודה לשניכם.קודם כל, נראה לי שיש פינג לנתב. מה הדרך לוודא מה האיפי של הנתב?גם המסנגר לא מתחבר, לא נראה לי בעיית DNS?ניסיתי לעשות IPCONFIG /RENEW וקיבלתי שאי אפשר ליצור קשר עם שרת DHCP , אולי זה קשור?
פורסם 2008 באפריל 517 שנים ה IP של הנתב יהיה ה default gateway שאתה מקבל אם כרטיס הרשת מוגדר לאוטומטיאם אתה בכל זאת לא בטוח אפשר לבדוק בחוברת של הנתב או בPDF באתר היצרן.זה חלונות XP או ויסטה?
פורסם 2008 באפריל 517 שנים תכנס ללוח בקשר>חחיבורי רשת>wireless network connectionקליק ימין>מאפייניםקליק כפול על internet protocolתבדוק שהוא מסומן על "קבל באופן אוטומטי" בIP וDNS.
פורסם 2008 באפריל 517 שנים מחבר אוטומאטי בשניהם.חשוב לציין שכל הקונפיגורציה עבדה מצויין בדירה הקודמת, ורק מאז המעבר לפני כשבוע אני לא מצליח להתחבר מהניידים. היתה בעיה אצל בזק שמנעה חיבור לגמרי, אבל הם תיקנו את זה.
פורסם 2008 באפריל 517 שנים הבעיה כרגע היא בחיבור האלחוטי ולא התשתיתכאשר אתה מתחבר לרשת אתה אמור לקבל IP+DGW.
פורסם 2008 באפריל 517 שנים תוודה שהמחשב שמחובר עם הכבל לא מחובר עם חייגן.אם הוא גולש ושני המחשבים האחרים לא, למרות שיש חיבור תקין לרשת אז זה אומר שכנראה הנתב איבד את ההגדרות שלו וזה מה שקרה.תגיד לנו איזה נתב יש לך נוכל להגיד לך איך לבדוק את זה.
פורסם 2008 באפריל 617 שנים צריך ללחוץ על משהו כדי להתחבר לאינטרנט? כאשר אתה מפעיל את המחשב מחדש יש ישר גישה לרשת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.