עבור לתוכן

לגבי כרטיס 8800GT איזה לקנות?

Featured Replies

פורסם

טעות בדברייך ידידי... ה VF830 יותר טוב והוא TYPE B....

ה VNF200 פחות טוב מה VF830 והוא TYPE A

אגב ב SKYPC מקבלים את אה TYPE B ( ז"א VF830 )

http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2720

תסתכל פה ותחזור אלינו. ונדמה לי שה-VNF200 חדש יותר, כאילו שיפור של ה-VF830.

• תגובות 42
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחי חסרות לך שעות שינה או מה? תסתכל שוב... TYPE B = VF830

TYPE A = VNF 200

מה לא מובן?

ואיפה בדיוק אתה רואה שהוא הגירסא החדשה יותר של ה VNF 830?

פורסם
  • מחבר

מאיפה המקורות שה200 יותר טוב מה830,

ומאיפה המקורות שTYPE B זה VF830?

חיפשתי באתר של ג'יגהבייט ולא מצאתי.

פורסם

TYPE A מגיע בכלל עם VF700 :screwy:

VNF200 הוא קירור בלי מאוורר :screwy:

VF830 הוא הקירור שהשתמשו בו ב TYPE B והוא החזק מבין הגופי קירור שהוזכרו.

הגוף קירור של ZEROtherm בערך ברמה של VF900 והאקסלרו של AC, הם גם גופי קירור טובים אז כניראה שהוא טוב :P.

פורסם

נדמה לי שהזלמן יותר טוב מהקירור של TwinTech, ונדמה לי גם שה-VNF200 טוב יותר מה-VF830, כלומר עדיף ה-TYPE B.

מה זה נדמה לך? אתה קראת ביקורת עליו?

נראה לי שיש פה דעות קדומות על Twintech. הקירור של הכרטיס שלהם נראה מפלצתי, ושמעתי עליו דברים טובים ממישהו שקנה אותו- הוא אמר לי שהמעלות של הכרטיס במנוחה הן 37-42 ובמאמץ עד 55, ושהוא מאוד שקט.

פורסם
  • מחבר

בקיצור איזה קירור טוב יותר?

830 עדיף על 700?

ו900 עדיף על 830?

וכדאי לי ללכת על טווין-טק?אני לא מכיר אותם,בינתיים הג'יגהבייט נראה לי הכי אטרקטיבי מבחינת ביצועים.(והוא עולה 1050 ש"ח,לא יודע עם איזה TYPE אבל אני אברר יום ראשון).

פורסם

Twintech לא חברה ידועה כל כך, היא חברה חדשה ואי אפשר לדעתי כל כך מה האמינות שלה. בניגוד לחברות חדשות אחרות כמו VVIKOO (שעובדת עם PALIT שלבד מחזיקה 40% מהשוק) ו ZOTAC (שהיא חברת בת של SAPPHIRE) לא ידוע איזה גוף עומד מאחרוי Twintech.

CLUB3D חברה שקיימת שנים רבות ולמרות שהיא לא גדולה עצם העובדה שהיא בשוק 10 שנים (עד 2005 תחת השם Colour Power) ושהיא החברה הפרטית היחידה שנישארה כל כך הרבה זמן, אומר מה היא שווה.

GIGABYTE היא חברת ענק.

מהמידע הזה אפשר להבין למה אנחנו ממליצים יותר על CLUB3D ו GIGABYTE. בגוף קירור של Twintech ניראה מאוד מרשים אבל זה לא אומר שהוא טוב, גם אם הוא ברמה של הקירורים האחרים הם עדין לא בראש רשימת ההמלצות.

הבאנדל של CLUB3D מאוד בסיסי, כמו של GIGABYTE אבל בלי משחק. לדעתי שתי הבחירות טובות אבל ה CLUB3D זול יותר.

פורסם

עדיין ממליצים על חברות מוכרות ?

אין מה להמליץ על כרטיס משום שהוא מגיע מחברה מוכרת.

אלא אם כן אותה חברה שידרגה אותו בקירור טוב ופינקה אותו ב OC

כל החברות מייצרות את אותו כרטיס סטוק וזה לא משנה איך קוראים לה.

חברת טווינטק אמנם לא מוכרת ונחשבת חדשה אבל מה זה משנה?

לידע כללי, השם המלא של החברה הוא TwinTech3D ולפני שנה בערך היא רכשה יצרנית אחרת

לכרטיסי מסך בשם Connect3D (הכרטיס שברשותי אגב הוא של קונקט)

אני הייתי דווקא הולך על הכרטיסים שלה כי המחירים אטרקטיבים יותר ומיצידי שיקראו לכרטיס- HARTA3D

פורסם

מה שאמרת עכשיו נכון, מלבד מקרים נדירים בהם החברה בוחרת לתכנן PCB משלה, ולא מתבססת על זה של NVIDIA. עד כמה שאני יודע אין כאלה בסדרה 8 ו-9.

פורסם

עדיין ממליצים על חברות מוכרות ?

אין מה להמליץ על כרטיס משום שהוא מגיע מחברה מוכרת.

אלא אם כן אותה חברה שידרגה אותו בקירור טוב ופינקה אותו ב OC

כל החברות מייצרות את אותו כרטיס סטוק וזה לא משנה איך קוראים לה.

חברת טווינטק אמנם לא מוכרת ונחשבת חדשה אבל מה זה משנה?

לידע כללי, השם המלא של החברה הוא TwinTech3D ולפני שנה בערך היא רכשה יצרנית אחרת

לכרטיסי מסך בשם Connect3D (הכרטיס שברשותי אגב הוא של קונקט)

אני הייתי דווקא הולך על הכרטיסים שלה כי המחירים אטרקטיבים יותר ומיצידי שיקראו לכרטיס- HARTA3D

Praise the lord!

מה שאני כבר שנתיים דוחף לכם לאוזן אבל משום מה אתה כולכם לא מבינים. כולם, אבל כולם (כבר תקופה מאוד מאוד ממושכת) משתמשים בREFERENCE DESIGN של נודיה או AMD/ATI ולא סוטים אלא אם, כמו שאורן רשם, מדובר בכרטיס ממש חריג ולאחרונה לא ראיתי שום דבר כזה (כמובן שמדובר בכרטיסי HIGH END ולא ב'בררה' כמו 8400, 8500, 7XXX, 6XXX, HD24XX, HD26XX וכד'). זה ממש לא משנה איזו חברה מיצרת את הכרטיס כי הוא זהה עד לנגד האחרון (אני השוותי כמה כרטיסים מאותו הסוג בויכוח ישן שהיה לי). מי שמציעה באנדל יותר טוב, קרור יותר טוב או OC מהמפעל עושה זאת בשביל להתבלט מהשאר כי הכרטיס עצמו זהה.

אגב, SAPPHIRE שייכת לPC PARTNER שידועה בלוחות האם המאוד זולים (תרתי משמע) שלה. זה לא הפריע לאף אחד לקנות SAPPHIRE נכון?

עוד נקודה לפותח הת'רד (וגם לשאר): הקרור שמגיע עם הכרטיס מיועד לו ונבדק בשבילו. גם אם אתם רואים 80 מעלות ואלה בטווח הטמפ' התקין של הכרטיס, אז זה בסדר גמור! יש כרטיסים שבאים עם קרורים טובים יותר (כמו האלבטרון או הגיגהבייט, לא חסר) ומציעים יתרון בתחום, אבל לקנות גיגהבייט עם זלמן, שכבר יותר טוב מהסטוק ולהחליף קרור- ללא OC ? :screwy:

נקודה נוספת שכולכם נוטים להתעלם ממנה, לא משנה אם לכרטיס יש שנתיים אחריות או שלוש. החלפת קרור? גמרת עם האחריות!

אני החלפתי את הקרור של הGTX שלי בזמנו למטרות OC ביודעין שאני מאבד אחריות.

תחשבו על זה קצת.

פורסם

לא יודע למה אף אחד לא הזכיר את הכרטיסים של INNO/SPARKLE שמגיעים עם OC עצבני מהקופסה ולא דורשים שינויים נוספים (יתאים לפותח התרד במידה והוא לא מעוניין לעשות OC לבד...)

http://tms.co.il/product/5288

http://tms.co.il/product/5214

http://tms.co.il/product/4622

אם תשים לב הכרטיס ה-3 הוא ה OC של GB , בתוספת 40 ש"ח ניתן לקנות כרטיס ב OC יותר גבוהה ממנו 700/1840 כנגד 700/2000 ב SPARKLE , כמו כן לא יודע אם יש OC ל SHADER בכרטיס של GB ...

פורסם

xVertigo שלום,

אני בהחלט מסכים שכל החברות מייצרות את אותו כרטיס סטוק בהתאם למתווה של Nvidia.

אך עדיין יש הבדל בין איכות הכרטיס המורכב המגיע לצרכן הסופי.

רוב הכרטיסים מגיעים עם אחריות של 3 שנים (ויש כאלו שנותנים יותר או פחות),

אך יש יצרנים (בלי לנקוב בשמות) שכשאתה קונה מהם כרטיס מסך (או לוח אם)

אתה יודע שהסיכוי שתצטרך לממש אחריות ולהחליף את הכרטיס בגלל קלקול (אני לא מדבר על OC) הוא זעום.

לעומת זאת יש יצרנים כאלו שכשאתה רוכש מהם אתה נוטל "סיכון" שתצטרך לממש אחריות.

אני מניח שלאלו העובדים בתחום כגון טכנאים / אנשי IT יש סטטיסטיקה מה יחס התיקונים לכרטיסי מסך למשל בין חברות שונות.

לפעמים שווה "להשקיע" כמה עשרות ש"ח בודדים עבור השקט הנפשי בקניית מוצר שאתה יודע שההסתברות שהוא יתקלקל היא קטנה.

פורסם

אני עובד בתחום כבר 12 שנה, הכרטיסים מהטווח של הMID-HIGH END הם זהים בכל, עד לנגד האחרון. תוריד את השם ולא תדע בכלל של מי הכרטיס.

היתרון בא בבנדלים, בOC ובקרור שונה.

פורסם

אם הכרטיסים זהים איך אתה מסביר את זה שיש הבדלים ביכולות ה OC של הכרטיסים(גם אםהם עם אותו קירור)? או את חריגות ה FPS שיש בין הדגמים השונים (גם במהירויות זהות)?

פורסם
  • מחבר

לא יודע למה אף אחד לא הזכיר את הכרטיסים של INNO/SPARKLE שמגיעים עם OC עצבני מהקופסה ולא דורשים שינויים נוספים (יתאים לפותח התרד במידה והוא לא מעוניין לעשות OC לבד...)

http://tms.co.il/product/5288

http://tms.co.il/product/5214

http://tms.co.il/product/4622

אם תשים לב הכרטיס ה-3 הוא ה OC של GB , בתוספת 40 ש"ח ניתן לקנות כרטיס ב OC יותר גבוהה ממנו 700/1840 כנגד 700/2000 ב SPARKLE , כמו כן לא יודע אם יש OC ל SHADER בכרטיס של GB ...

שאלה,לגבי הכרטיס השלישי:

הכרטיס מגע כבר עם OC,זה אומר שהOC נמצא בתוך האחריות?(כלומר אם הכרטיס מתקלקל בגלל OC של החברה,אז האחריות עדיין בתוקף נכון?)

לאיזה מהTYPEים של הכרטיס של ג'יגהבייט יש קירור יותר טוב?ואם אפשר לדעת למי יש את הקירור של הVF830? ולמי יש את הVF700?

וכפי שהבנתי מורטיגו,הקירור שמגיע עם הכרטיס מספיק ואין צורך בקירור נוסף,נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים